Inspiration

252 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Til Alle Hemmelige Agenter

Tænk nu, hvis vi glædede os lige så meget til mandag som til fredag. Tænk hvis vi sagde “gudskelov, det er mandag” i stedet for “gudskelov, det er fredag”.

 

Forestil dig en arbejdsplads, hvor dine kollegaer ikke blot havde humor, men også brugte den til at få dig til at le! Tænk, hvis du havde værktøjerne til at skabe sådan en arbejdsplads.

 

Igennem de sidste 5 måneder har jeg uddelt røde næser til over 1.000 hemmelige agenter for “gudskelov, det er mandag”. Og på mandag tager vi dem i brug!

 

De første angreb
Angreb mod “gudskelov, det er fredag” vil finde sted på strækninger til og fra arbejdet. Her vil intet anende trafikanter via den røde næse blive bombarderet med positiv energi.

 

Starten på epidemi
I områder med tæt trafik forventes mange smittede med svære smil og delvis latter. Smitteeffekten vil være så kraftig, at der tales om starten på en følelsesbåren epidemi, hvor folk i løbet af mandagen ligefrem ler uden grund.

 

Flere angreb
Hver mandag vil vi gå til kamp mod højtideligheden, seriøsiteten og stressen. For “gudskelov, det er fredag” har godt fat og vi har brug for alles hjælp.

 

Hjælp os!
Du behøver ikke printe og spise denne mail for at blive hemmelig agent for “gudskelov, det er mandag”. Støt os i budskabet ved at sende den videre til dem du tænker på og følg de 3 bud:
  • Tag arbejdet seriøst – men dig selv uhøjtideligt
  • Fokuser på at få de andre til at le
  • Start med at initiere din humor over for dem du kender
Håber at du vil være med til at sprede budskabet
Agent Martin

 

, ,


RELATEREDE EMNER