Inspiration

272 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Urban firewalker

FIREWALKING: EUFORI, FRYGT OG FRIGØRELSE

Af Sara Skaarup

 

Udfordring: I aften vil flere hundrede voksne lade sig forføre til at le og danse rundt uden grund for siden at smide sko og strømper og gå på rødglødende kul.
Formål: At overvinde sig selv og at vende angst til styrke. Urban var med, sidst det gik løs.

 

“Mit navn er Martin Erichsen. Jeg har et lillebitte firma, der sælger eufori.” Manden på scenen er 30 år, høj og tynd. I sin grå skjorte ligner han mere en hifi-ekspedient end en folkeforfører. Vi sidder i Hal D i det gamle B&W fabriksområde yderst på Christianshavn. En stor mand ved en neutral DJ-pult bagerst i rummet sender en dæmpet, ensformig new-age rytme ud over de små 400 fremmødte.

 

“At lære folk kunsten at føle sig glad og euforisk fuldstændig uden grund er det, jeg lever af.” Martin Erichsen lægger håndfladerne imod hinanden og smiler. “De næste tre en halv time vil jeg gerne manipulere lidt med jer.” Folk rører lidt på sig. Vi aner ikke, hvad han taler om, men det er dét, vi er kommet for. Udenfor ligger en brændebunke af imponerende dimensioner parat til at blive futtet af og gået på.

 

Hele artiklen er bragt i Urban

, , ,


RELATEREDE EMNER