Inspiration
260 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Artikel i Barometer

Humor for alvor

Nogle synes måske ikke, at der er meget at grine af på arbejdet. Martin Erichsen har det omvendt. Men han lever også af humoren, og ikke nok med det, han prøver også at få andre til at forstå alvoren bag den humoristiske sans. Selvom hans firma reklamerer med kontorer i London og New York, er Martin Erichsen stort set et one man show med en kalender fyldt med kursusaftaler for store danske virksomheder. Med temaer som fri latter, peptal og vedvarende latter får Martin Erichsen medarbejdere og ledelse til – i det gode arbejdsmiljøs tegn, at stille op til fælles firmaarrangementer. For Martin Erichsen tror fast på, at humor påvirker arbejdsmiljøet i en positiv retning. Vi stiller skarpt på Martin Erichsen og det med humoren.

 

Hvad kan man bruge humor til i arbejdsregi?
Humor kan være en generator til at komme et ønsket sted hen i en jobsituation. Mestrer man humoren kommer man langt i møder, konflikter, med lønforhandling og kollegialt. Humor handler om mod, at man tør intimiteten og sætter sig ud over sig selv.

 

Hvad så hvis man ikke ejer humoristisk sans?
Alle mennesker kan være humoristiske. Der er bare nogle, som har taget en beslutning om ikke at bruge humor, som en del af deres liv. Og det er noget helt andet.

 

Hele artiklen er bragt i Barometer, 1/oktober 2005

, , ,


RELATEREDE EMNER