Inspiration

393 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Artikel i Kommunikation

Slip humoren løs på arbejdspladsen

Af Jens Alkjær

 

Humor er ikke det bare sjov, men også en ganske alvorlig sag. For humor giver dig mere overskud til at møde udfordringerne på arbejdspladsen og kan også blive en genvej til bedre samarbejde, nye ideer og større arbejdsglæde.

 

De fleste kan nikke genkendende til, at det på mange måder er humoren på arbejdspladsen, der gør, at vi glæder os til at møde op hver dag. Alligevel er der i mange virksomheder en tendens til at se humor som noget useriøst pjat, der hører fritiden til. Men det er uklogt, for én ting er den positive forbindelse mellem medarbejdernes trivsel og virksomhedens produktivitet, en anden de konkrete arbejdsudfordringer, hvor humoren afkorter vejen til den frugtbare løsning.

 

– Jeg ser humoren som et multiværktøj, der kan løse mange af de udfordringer, vi stilles over for på en arbejdsplads. For humor gør os jo i stand til at kigge på os selv og på det, vi laver, med andre øjne end dem, vi normalt ser med, siger Martin Erichsen fra theMcompany.com, der afholder kurser om fordelene ved at bruge humor som en bevidst strategi på arbejdspladsen.

 

Kilde: Kommunikation.

 

, , ,


RELATEREDE EMNER