Inspiration

376 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Helse på Job

Gudskelov, Det Er Mandag

 

Tænk nu hvis vi glædede os lige så meget til mandag som til fredag. Tænk hvis vi sagde “gudskelov, det er mandag” i stedet for “gudskelov, det er fredag“.

 

Med disse tanker om at kunne inspirere folk til et gladere arbejdsliv, tilbyder Martin Erichsen rådgivning til virksomheder, der tror på, at humor og latter mellem kunden og organisationen skaber glæde, øger energien, produktiviteten og fremmer væksten.

 

Kulturen bør indeholde humor og latter
Igennem hele sin karriere har Martin Erichsen aktivt brugt humoren til at opnå resultater. Det uanset om det har været inden for forretningsudvikling, salg, markedsføring eller generel rådgivning – humoren har altid indgået som et centralt værktøj i formidlingen af budskabet.

 

Til sidst besluttede Martin Erichsen sig for at bygge bro mellem hans erfaringer og organisationens potentielle humor ud fra en simpel filosofi. Når der er humor og latter i livet, hvorfor kan der så ikke også være humor og latter i virksomhedskulturen?

Læs hele artiklen i HELSE på JOB 1/2006 side 22 – 25.

, , , , ,


RELATEREDE EMNER