Inspiration

252 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Århus Stiftstidende

Vælg selv din tilstand
Af Marianne Balslev Eilertsen

 

Lad være med at gøre dig selv til et offer for omstændighederne, opfordrer Martin Erichsen

 

Han tiltaler konsekvent forsamlingen på 60 mennesker i 2. person ental. Et underfundig foredrag sender kaskader af latter gennem det lille lokale, og temperaturen nærmer sig den, der får druer til at modnes i et sommerhedt drivhus. Foreningen Æblekernen for selvstændige erhvervskvinder i Ebeltoft har indbudt Martin Erichsen. Her modnes tankerne ligeså hurtigt, som den unge, veltrimmede foredragsholder Martin Erichsen når at udtale dem…

 

Læs hele artiklen i Århus Stiftstidende.

, ,


RELATEREDE EMNER