Inspiration
318 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Artikel i Metroxpress

Gudskelov det snart er mandag

 

Af Thomas Ambrosius

 

Fra grå hverdagshjerne til humørbombe på 10 dage

 

‘Jeg holder af hverdagen’, lyder titlen på et af Dan Turèlls livsbekræftende digte. Men selv om de fleste bruger næsten halvdelen af deres liv på kontoret, byggepladsen og andre arbejdspladser, har mange svært ved at få mandag og arbejde til at rime på Turèlls hverdagspoesi. Men fredagshumøret behøver ikke være bedre end mandagshumøret. Det siger motivationscoachen Martin Erichsen.

 

»Vi forfører os selv med tanken om, at når fredag kommer, forsvinder alle bekymringerne. Det er mentalt selvmord. Nutiden bliver kedelig og grå, når man hele tiden tænker på noget, der er sjovere i fremtiden. Det gør hverdagen til noget, der skal overstås,« siger Martin Erichsen.

 

Læs hele artiklen i Metroxpress.

 

, , ,


RELATEREDE EMNER