Inspiration

270 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Læs hvad Urban skrev om Light Your Fire

Light Your Fire

 

Af Linda Corfitz Jensen

 

 
Se din frygt i øjnene og lær, at det eneste, du har at frygte, er frygten selv – som en klog mand engang sagde. Det er denne tese ‘fire walking’-instruktør og foredragsholder MARTIN ERICHSEN arbejder ud fra, når han på fredag holder arrangementet ‘Light Your Fire’ i Charlottehaven på Østerbro.

 

Helt konkret skal du til arrangementet overvinde din frygt og gå på glødende kul. I 2004 havde Martin Erichsen kørt en del ‘Light Your Fire’-arrangementer rundt omkring i landet, og han stoppede, da han havde nået sit mål, som var at få 500 mennesker over glødende kul…

 

, , , ,


RELATEREDE EMNER