Inspiration
337 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Martin Erichsen i Politikken

Hvad er meningen?
“Gløderne er en fantastisk metafor”

 

Af Katrine Raahauge Nygaard

 

 
Fredag aften arrangerede foredragsholder Martin Erichsen en firewalk-event kaldet Light Your Fire i Charlttehaven. Konceptet åbner dørene for alle, der har lyst til at prøve kræfter med fem meter glødende kul.

 

Martin Erichsen, hvorfor i alverden skal man kæmpe sig barfodet over fem meter glødende kul?

 

Fordi jeg på mine firewalks bruger gløderne som en metafor for det, vi frygter. Forstået på den måde, at jo mere krop du lægger i noget,jo mere er sjælen også med. De fleste mennesker har fået af vide, at man skal trodse sin frygt og for eksempel gå til chefen og kræve mere i løn i stedet for at krybe uden om, eller sige fra, hvis man er for stresset. Men langt de fleste mennesker gør ikke de her ting. De går ikke til chefen med krav, og de siger ikke fra. De bliver i deres komfortzone og lader frygten vinde. Det handler om at finde modet til at tage ansvar, og en af de bedste måder, man kan træne at tage ansvar på, det er at lave en øvelse en masse gange. Når man har stillet krav til sin chef bnogle gange, holder det med at være svært…

 

Læs hele interviewet i Politikkens Kultur sektion
fra mandag 26. maj 08.

 

, , , ,


RELATEREDE EMNER