Inspiration
284 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mannaz skriver om…

Mandag morgen..
Æv! Det er mandag morgen, og vækkeuret ringer. Det er stadig mørkt, og du er slet ikke klar til endnu en lang uge. Kroppen skriger på mere weekend. Der er masser af opgaver på arbejdet, og du er sådan set allerede bagefter. Det bliver helt sikkert en grå dag. Foredragsholder og motivationsekspert Martin Erichsen oplever ofte, at han løber ind i mennesker, som ser deres arbejde som et nødvendigt onde for at finansiere fritiden. Det mener han er en negativ spiral, man bør forsøge at undgå. “Man har selvfølgelig lov til kun at leve for sin fritid, men jeg synes, det er en dårlig ide, for det betyder, at du er død otte timer om dagen. Hvorfor ikke leve for det hele? Så er der meget mere at glæde sig til, og det bliver ikke surt mandag morgen. Hvis du betragter dit arbejde som en ren negativ oplevelse, vil det også blive en selvforstærkende følelse.”

 

 

, , , , ,


RELATEREDE EMNER