Inspiration
436 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Præstation vs evner

Præstation-vs-evner

Når det handler om din præstation, har den mindre at gøre med dine evner, og mere at gøre med hvor meget tid, du dedikerer til at nå i mål.

 

Lance Armstrong cykler 4.000 km i Tour de France. Bag ham står et hold idrætspsykologer, læger og mekanikere. Ved målstregen kommer han 120 sekunder før nr. 2. Fortæl mig, at det virkelig er en særlig præstation!

 

En Formel 1-racerkører 72 omgange og har et team af 250 mekanikere bag sig. Han kommer i mål 3 hundrede-dele af et sekund før nr. 2. Fortæl mig, at det virkelig er særligt!

 

En OL 100-meter sprinter der løber en verdensrekord på 9,76 sekunder – på gummi-underlag og i pigsko. En af mine gymnasie venner løb 100 meter på 10,5 sekunder på grus – i gummisko. Fortæl mig at det virkelig er noget særligt!

 

Til gengæld har jeg mødt meget få mennesker med en oprigtigt delt personlighed. Men dét ville virkelig være særligt. Jeg har mødt meget få kvinder med 4 bryster, men det ville virkelig være fan… – SÆRLIGT!!! 😉

 

Når jeg holder foredrag for psykologer, der arbejder med intelligens, fortæller de, at landets IQ-niveau er så højt, at 80% af befolkningen ville kunne tage en hvilken som helst uddannelse. Det er klart, at hvis du har siddet på en bænk hele dit liv og forsøgt at drikke alle verdens øl, er der nogle uddannelser, du er helt afskåret fra. Sidder du lige nu og bliver i tvivl, om du mon er én af de 20%, så tro mig, det er du ikke!

 

Om du lykkes er ikke et spørgsmål om IQ eller medfødte evner, men et spørgsmål om hvor meget energi du investerer i projektet, og hvilke strategier du følger.

 

/Martin – Gudskelov det snart er mandag!

, ,


RELATEREDE EMNER

High performance – bliv 243% mere produktiv

Link produktivitet med velgørenhed og dit team vil øge produktiviteten til over det dobbelte

Grundlaget for din præstation

Derfor kastede en børsmægler i New York sig ud fra et højhus i oktober 1987.