Om Martin Erichsen

Hej, jeg hedder Martin.

Jeg skaber trivsel og resultater i teams, og jeg elsker mit arbejde. Det har jeg gjort, lige siden jeg startede i 2001. Jeg er dybt engageret i at vise teams, hvad de egentlig kan sammen, når alle fokuserer på, hvad de kan give hinanden, frem for at bekymre sig om, hvad de kan få fra hinanden.

Det, der fascinerer mig mest, er, at uanset om du deltager i jeres årlige festudvalg eller i et G8-topmøde, er det de samme dynamikker, der afgør, om I formår at skabe trivsel og resultater.

I gennemsnit vurderer de teams, jeg møder, at de i løbet af 6 måneder vil kunne øge deres præstation med 30%, når deres teamsamarbejde fungerer optimalt. Mit mål er altid at give dem de nødvendige værktøjer og en stærk støtte, så de kan indfri potentialet.

Hvad der får mig til at springe ud af sengen hver mandag morgen, er tanken om, at jeg kender målet og ved, hvordan teamet når det. Det samme gælder for alle andre. Når teamet får hjælp til at implementere værktøjerne, sker transformationen. Det er her, vi for alvor begynder at glæde os lige så meget til mandag morgen som til fredag eftermiddag – for der findes ikke noget bedre end at være en del af et team, der trives og skaber resultater sammen.

Siden 2001 har jeg igennem foredrag og workshops inspireret og hjulpet mere end 85.000 mennesker og 1.500 teams. Det vil være en fornøjelse også at møde jer.

Jeg mener I skal fokusere på teamet fordi…

… I har ikke råd til dårligt samarbejde!

Når jeres samarbejde ikke fungerer optimalt, mister I for meget på effektivitet, engagement, kommunikation og beslutningskraft – blot for at nævne nogle af teamets vigtigste kvaliteter. Til gengæld har det stor betydning for hele jeres organisation.

Typisk arbejder vi i teamet ud fra, at det er kollegaerne, der er de mest værdifulde ressourcer. Alligevel glemmer vi ofte, at det også er en komplekst ressource. Hver dag bringer vi vores egen bagage med på arbejdet, som ikke har relevans for det vi skal i gang med. Det har stor indflydelse på arbejdet, og hvordan vi bidrager til det samlet resultat.

Ud af jeres samlet potentiale udgør den menneskelige faktor 50%. Den anden halvdel er tekniske og strukturelle faktorer.

Alle organisationer arbejder løbende på at optimere deres systemer, processer, strukturer og teknologi. Men de færreste teams har samme tilgang til at optimere samarbejdet – formentlig fordi den menneskelige faktor er så kompleks.

Ofte oplever jeg, at det skyldes, at man er i tvivl om, hvordan det skal gribes an…

Kort om mig

  • Er aktivt anbefalet af over 300 virksomheder
  • Har arbejdet med trivsel og resultater i teams siden 2001
  • Var fast motivationsekspert på DR’s P4 i 2009 og 2010
  • Har medvirket på DR1 og TV 2
  • Er interviewet til Børsen, Politiken, Berlingske m.fl.
  • Har erfaringer fra 1.500 teams af alle slags
  • Har inspireret over 85.000 mennesker fra 18 lande
  • Gennemfører p.t. en MBA
  • Har læst HD Finansiering på CBS
  • Har også solgt tandstikkere

Læs hele mit CV på LinkedIn.