DET SIGER ANDRE (353)

Siden 2001 har Martin Erichsen erfaring fra over 85.000 medarbejdere og
1.500 teams med at forbedre deres samarbejdsglæde.

Hans kunder tæller virksomheder som Novo Nordisk, Lego, Vestas og Carlsberg samt
en lang række offentlige arbejdspladser. Læs hvad over 300 kunder siger om hans foredrag, workshops, teamcoaching og skræddersyet forløb.

 

Der er flere, som har taget mange af dine positive budskaber til sig, og der er tegn på, at de også bliver benyttet i den daglige tilgang til opgaverne. Personligt synes jeg, at det var ganske energiladet, og det er bestemt godt. Jeg benytter aktivt dit udsagn om, at vi skal være opmærksomme på, om vi forstærker hinandens energi i en negativt ladet og nedadgående spiral, eller om vi fokuserer på at styrke hinandens energi i en opadgående og positiv spiral. Jeg tror på, at det virker.

Peter Egholm Jensen, country manager/adm. direktør
Acta Kapitalforvaltning, Danmark

acta logo
Peter Egholm Jensen, country manager/adm. direktør

Mere

Martin Erichsens indlæg "Gudskelov det snart er mandag" gav masser af energi, og alle har hentet noget, de kan bruge. Hans modeller samt værktøjer til vurdering og beskrivelse af, hvilken tilstand og hvilke forventninger en kunde har, når han kommer ind i filialen, gav anledning til en god efterfølgende debat.

Ole Nybo Petersen, chefkonsulent
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank logo
Ole Nybo Petersen, chefkonsulent

Mere

I løbet af 5 minutter fangede han folk. De hørte efter, de grinte og glædede sig.

Ove Vestergaard, Adm. direktør
BankData A/S

Bankdata logo
Ove Vestergaard, Adm. direktør
På spørgsmålet om, hvorvidt Martin Erichsens fire indlæg for alle vores medarbejdere har sat sig positive spor, vil jeg starte med at konstatere: Ja, det har de bestemt! Efterfølgende har vi hørt udsagn rundt omkring i virksomheden, der helt tydeligt tager afsæt i hans budskaber: "Jeg er parat" – "Hæv barren" – "Vælg din tilstand" osv. Martin Erichsen levede bestemt op til mine forventninger.

Kurt Espesen, Underdirektør
Bankdata A/S

Bankdata logo
Kurt Espesen, Underdirektør

Mere

Traditionen tro kan vi i finanssektoren godt lide at holde begge ben på jorden. BRFkredit er ingen undtagelse – lige indtil vi mødte Martin Erichsen. Vi fik et kursus, hvor begejstringen bragte os helt ud på kanten af stolen! En fantastisk oplevelse som vi ikke vil glemme lige med det samme. Martins indlæg ramte plet i forhold til vores fokusområder. Det gjorde kurset relevant og meget givende, så alle fik noget med hjem, de kunne bruge mandag morgen. Jeg kan kraftigt anbefale Martin til dem, der ønsker noget ekstraordinært.

Jan Tjørnelund, Afdelingschef, Låneadministrationen
BRFkredit a/s

BRFkredit logo
Jan Tjørnelund, Afdelingschef, Låneadministrationen

Mere

I min karriere som analytiker i den finansielle sektor har Martin Erichsen spillet en central rolle. At have mål og vide, hvordan man opfylder dem, skiller succes fra fiasko. Herudfra opstår glæden ved arbejdet og ens lyst til at yde sit optimale. Martin har spillet en afgørende rolle i formuleringen af min målsætning og har ydet en uundværlig sparring i processen dertil. Hans unikke evner for menneskelige værdier har været nøglen til min succes. En fantastisk personlig coach, der har lagt skinnerne til mit tog!

Caspar Richter, Aktuar
Købstædernes Forsikring

Caspar Richter, Aktuar

Mere

Martin Erichsen var begyndelsen på en super dag – og aften – for teamet. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger og kan bestemt anbefale Martin til dem, der søger et indlæg, der får folk op af stolene.

Jan Auerbach, Country Manager
Chubb Insurance Company of Europe S.A.

Chubb logo
Jan Auerbach, Country Manager

Mere

Folk kom op af stolene, og der kom energi i rummet.

Carsten Smith, senior vice president
Danske Bank

Danske Bank logo
Carsten Smith, senior vice president

Mere

Da Martin forlod lokalet med stående bifald, var ingen af deltagerne i tvivl om, at for at nå i mål skulle de hæve barren og kræve mere af sig selv. Martins budskaber er simple, logiske og meget brugbare.

Robert Kristiansen, Adm. Direktør
Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse logo
Robert Kristiansen, Adm. Direktør

Mere

Veloplagt og i godt humør gav Martin et indlæg, der gør, at vi lige ser os selv en ekstra gang i spejlet om morgen og siger: "Vælg selv dit humør!" Det er ingen garanti for, at vi dermed også får det – men det er helt sikkert en bedre start på dagen. Et godt indlæg fyldt med konkrete værktøjer og god inspiration.

Arne Lund, Direktør
DiBa Forsikring A/S

DiBa Forsikring logo
Arne Lund, Direktør

Mere

Efter at have arbejdet i nogen tid med FISH! ledte vi efter noget, der kunne sætte et konkret billede på filosofien. Martin Erichsen gav et perfekt eksempel på at synliggøre en af vores værdier: "Gør dem glade!" Herudover gav Martins øvelser også et godt billede af, hvordan teamet arbejder, og hvordan gruppens dynamik fungerer. En super start på en fantastisk aften!

Janne Langebeck, Servicechef
Fair Forsikring A/S

Janne Langebeck, Servicechef

Mere

Vi fik et fantastisk indlæg fra Martin Erichsen, som mindede os om, hvor vigtigt samarbejde er, når vi vil skabe resultater. Hans værktøjer har vist sig meget brugbare, når vi møder nye udfordringer i en verden i forandring.

Bettina Schønbeck, pensionsdirektør
Forstædernes Bank

Forstædernes Bank logo
Bettina Schønbeck, pensionsdirektør
Martin Erichsen formåede igennem sit fantastiske engagement og begejstring at smitte denne gruppe medarbejdere.

Bettina Schønbeck, Pensionsdirektør
Forstædernes Bank

Forstædernes Bank logo
Bettina Schønbeck, Pensionsdirektør

Mere

Vi har været på mange kurser, men Martin Erichsens tilførte en speciel ny dimension. Sved på panden og sommerfugle i maven blev bearbejdet, og alle fik en succesoplevelse med hjem. Det var en fed fornemmelse at se alle trodse fornuften og firewalke.

Bent Klenke Christensen, Adm. direktør
Grey Direct A/S

GreyDirect logo
Bent Klenke Christensen, Adm. direktør

Mere

Jeg glædede mig specielt til dette kursus, fordi jeg havde læst de mange anbefalinger af Martin Erichsen. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Martin forfører, men respekterer samtidig folks grænser, hvilket gjorde, at vi havde en fantastisk oplevelse sammen. En oplevelse, jeg varmt kan anbefale dem, der leder efter humoristiske værktøjer til de travle hverdage.

Helle Kristensen, Kontorchef
Industriens Pensionsforsikring

Industriens Pension logo
Helle Kristensen, Kontorchef

Mere

På de lange arbejdsdage er der medarbejdere, der pludselig rejser sig op og råber: "Er du klar?" Martins foredrag rummer også mange andre sider end hans små humoristiske værktøjer. Det gror på en, vækker tanker og sætter skub i processen. Hvordan ved jeg ikke – men udbyttet er ikke til at tage fejl af.

Line Ehlers, Erhvervsrådgiver
Jyske Bank A/S

Jyske Bank logo
Line Ehlers, Erhvervsrådgiver

Mere

En kombination af foredrag, humor og praktiske øvelser gjorde Martins indlæg til en succes og en rigtig god kick-starter af vores seminar.

Flemming Lademann, Vicedirektør
Nordea

Nordea logo
Flemming Lademann, Vicedirektør
Foredraget "Gudskelov det snart er mandag" på to timer med Martin Erichsen, som vi havde overfor vores medarbejdere, der er vant til forandringer, da de jævnligt skifter projekt. Medarbejderne er ligeledes meget resultatorienterede og fokuserede på kvalitet, tid og ressourcer. Foredraget vakte nye tanker, gav nye perspektiver og fornyet logik til at vælge sin tilstand og hæve barren og hermed egen motivation. Vi har allerede anbefalet ham videre i organisationen.

Bodil Annette Nielsen, Section Manager
Nordea – Group IT

Nordea logo
Bodil Annette Nielsen, Section Manager

Mere

Vi er i gang med at opbygge en helt ny enhed med kolleger i Finland, Sverige og Danmark. I en etableringsfase, hvor alt er nyt og medarbejderne samtidig skal lære hinanden at kende - tilmed med sproglige barrierer. Det var en fantastisk oplevelse at se medarbejderne under Martins kyndige ledelse blive til ét hold, med ét mind-set og ét mål, hvor glæden ved at være med var det bærende.

Berit Mattebjerg Lorenzen, Head of Company News Service
OMX

OMX logo
Berit Mattebjerg Lorenzen, Head of Company News Service

Mere

Martins indlæg har helt klart sat sig positive spor i bevidstheden. Det var dejligt at se, at han fik os alle sammen til at deltage aktivt i nogle handlinger, der ligger ud over det "normale" og kan inspirere os i det daglige arbejde. Vi har allerede "high-fived".

Lisbeth Bindesbøl, chefsekretær
Realkredit Danmark A/S

Realkredit Danmark logo
Lisbeth Bindesbøl, chefsekretær

Mere

Alle de tilstedeværende fik en meget positiv oplevelse med Martin Erichsens workshop om den anerkendende tilgang i samarbejdet. Dermed har dagen sat sig varige spor hos den enkelte, og vi vil arbejde videre med at implementere den positive spiral og Martin Erichsens andre værktøjer i sparekassen. Vi opfordrer alle vore medarbejdere til at bruge værktøjerne i forbindelse med bl.a. møder, og den positive holdning har bredt sig ud i de enkelte afdelinger. Desuden har vi hængt Martin Erichsens plakater med modellen "Den positive spiral" op i alle afdelinger, og hver medarbejder har fået et eksemplar af hans bog.

Ivan Christiansen, direktionen
Sparekassen Thy

Sparekassen Thy logo
Ivan Christiansen, direktionen

Mere

Vi kunne absolut bruge Martins foredrag om at skabe High-Performance Teams, som skabte stærk korpsånd og stor fightervilje. Det gav en masse stof til eftertanke og nye områder, som jeg også personligt vil arbejde videre med.

Carlo Chow, Adm. Direktør
sparTrelleborg

spar Trelleborg logo
Carlo Chow, Adm. Direktør

Mere

Martins foredrag om kommunikation og arbejdsglæde har bestemt sat sig positive spor i vores organisation. Alle, der mødte op mandag morgen, var enige om, at det nu er det gudskelov mandag, og at "de var parat". Jeg synes, at Martin kom rundt om rigtig mange gode ting på en afvekslende og humørfyldt måde.

Lars Wulff, Salgschef
Topdanmark

Topdanmark logo
Lars Wulff, Salgschef
Martin Erichsens foredrag indfriede til fulde vores forventninger. Vores underliggende dagsorden ved arrangementet var arbejdsglæde, og det ramte Martin Erichsen lige i øjet. Han supplerede sit foredrag med øvelser, viden og værktøjer om arbejdsglæde, som alle blev præsenteret overordentligt inspirerende og professionelt.

Mogens Hybschmann, Distriktschef
Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark logo
Mogens Hybschmann, Distriktschef

Mere

Martins budskaber "vælg dit humør" og "hæv barren" var et stærkt og sjovt foredrag og kick-starter som supplerede vores værdier perfekt. Stående bifald herfra.

Frank Kristensen, Bankdirektør
vestjyskBANK

Vestjysk Bank logo
Frank Kristensen, Bankdirektør

Mere

Med en ny organisation står vi over for mange forandringer. Martin stillede skarpt på at gøre vilje til handling og gruppe til team og gav alle noget med hjem. Jeg kan bestemt anbefale ham til andre der måtte stå i en lignende situation.

Mogens Kaspersen, Business Development Manager
Arla Foods

Arla Foods logo
Mogens Kaspersen, Business Development Manager

Mere

På tværs af nationaliteter fra Europa, Amerika, Asien, Mellemøsten, Australien og Sydamerika skabte Martin et miljø, hvor alle barrierer hurtigt blev nedbrudt. Hans stærke teambuildingøvelser gjorde, at ingen kunne lade være med at grine med. Det er skam let nok at få folk fra hele verden til at gå i takt. Man skal bare give dem et godt grin – og dét gjorde Martin.

Poul Elvstrøm, General Sales Manager
AXA Power ApS

Poul Elvstrøm, General Sales Manager

Mere

Martin var en rigtig god kick-starter til vores kursus. Han var slet ikke det, medarbejderne havde forventet, og gav et fantastisk indlæg! At skrælle facaden af overfor sine kollegaer var en prøvelse – men det gjorde, at humøret var højt resten af aftenen. Lene Fredeløkke, Afdelingschef Berendsen Textil Service A/S

Lene Fredeløkke, Afdelingschef
Berendsen Textil Service A/S

Berendsen logo
Lene Fredeløkke, Afdelingschef

Mere

Martins indlæg var alle tiders. Vi løber alle rundt og glæder os til, at det snart bliver mandag! Martins stærke budskab om at vælge sit humør og hæve barren blev formidlet med teambuilding og underholdning og gav kampånd. Alle deltagere var meget positive og flere er først nu ved at komme sig oven på rusen.

Gregers Brock, Adm. Direktør
Brock & Michelsen A/S

Bruel & Kjær logo
Gregers Brock, Adm. Direktør

Mere

Martin Erichsens indlæg gjorde indtryk både på selve dagen og i dagene efter. For mange, tror jeg, det vil ændre noget for evigt. Martin er professionel og leverer budskabet med humor.

Ove Jensen, Personalechef
Brøste A/S

Brøste logo
Ove Jensen, Personalechef

Mere

Efter Martin Erichsens indlæg konfronterede vi flittigt hinanden med at vælge tilstand, løfte baren og nå målet. Tak for et rigtig godt indspark!

Gitte Trostmann, Sekretær
BWSC A/S

BWSC logo
Gitte Trostmann, Sekretær

Mere

Vi havde en super sjov og afslappet aften med deltagere der i ny og næ brød ud i vild jubel.

Kim Stengaard, Byggemarkedsdirektør
BYGMA A/S

BYGMA logo
Kim Stengaard, Byggemarkedsdirektør

Mere

Martin Erichsens hovedbudskab om, at vi selv medvirker til at sætte scenen for, hvordan vores liv og arbejdsliv former sig, brænder igennem hos alle.

Christian Boldsen, Adm. Direktør
A/S Chr. Boldsen

Chr. Boldsen logo
Christian Boldsen, Adm. Direktør

Mere

Jeg havde fået Martin Erichsen anbefalet fra nogle bekendte, der havde oplevet ham i deres organisation for 1½ år siden, og stadig talte om hans kursus. Det måtte vi prøve! Og ganske rigtigt – forvandlingen var ikke til at tage fejl af. Vi gik rundt i dagene efter og gjorde mærkelige ting: lo højt og gav high fives, så det spredte positive rygter, og resten af kollegerne måtte høre, hvad der dog var sket. Der er sikkert mange måder at sprede positive vibrationer på, men Martin er helt sikkert én af dem!

Helle Torp Tjørnelund, Direktionssekretær
CITROËN DANMARK A/S

Citroen logo
Helle Torp Tjørnelund, Direktionssekretær

Mere

Vi havde brug for at skabe begejstring omkring et stort forandringsprojekt – den begejstring leverede Martin med et indlæg, der ramte plet.

Jes Simonsen, Marketingchef
DEVI A/S – Member of the Danfoss Group

Danfoss logo
Jes Simonsen, Marketingchef
Når man arbejder med nogle af de bedste ingeniører, hopper de ikke bare med på legen, fordi man træder ind ad døren. Martin Erichsen kan sit fag. Light Your Team Fire gav ikke blot én en succesoplevelse - men mange. Martin opbyggede forløbet på en måde, så alle deltagerne til sidst var klar til at gå på ild! En god gruppedynamik, smil på læben og varme fødder. Det var noget alle kunne lide og fik noget personligt ud af.

Frank Sumborg, Navigator
Danfoss

Danfoss logo
Frank Sumborg, Navigator
Martin var veloplagt og i højt humør, da han rystede kollegaer fra 25 lande sammen.

Søren Hesseldahl, R&D Manager
Danfoss A/S

Danfoss logo
Søren Hesseldahl, R&D Manager

Mere

Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne ved Martin Erichsens indlæg, Gudskelov det snart er mandag. Indlægget var meget underholdende, og vi havde det rigtig sjovt undervejs.

Birgitte Larsen, Secretary
Danisco A/S

Danisco logo
Birgitte Larsen, Secretary

Mere

Efter Martins super kick-start er vi blevet opmærksomme på, at vi i endnu højere grad skal fejre de positive ting med enten et YES eller et HIGH FIVE. Det gør det også nemmere at hæve barren. Tusind tak for et stærkt indlæg, som vi vil huske langt ind i det nye år.

Vibeke Platow, HR koordinator
Dantec Dynamics A/S

Dantec Dynamics logo
Vibeke Platow, HR koordinator

Mere

Martin inspirerer og begejstrer. Igennem underholdende øvelser kombineret med stærke budskaber får han alle til at tænke i nye baner. Jeg kan anbefale Martin til dem, der søger et anderledes indslag om latterens og humorens betydning over for kunderelationer.

Christian J. Flarup, Adm. direktør
DISA Danmark A/S

DISA Danmark logo
Christian J. Flarup, Adm. direktør

Mere

Martin Erichsen er vild morsom. Jeg får kun positive tilbagemeldinger fra ALLE, hvilket må siges at være kendetegnet på en succes. Martin Erichsen er meget levende i sin formidling og bestemt anbefalelsesværdig til dem, der leder efter endnu mere arbejdsglæde og endnu stærkere samarbejde.

Martin Grome, Direktør
DLH Nordisk A/S

DLH Nordisk logo
Martin Grome, Direktør

Mere

Vi var meget tilfredse. En perfekt balance mellem foredrag og underholdning, hvor vi fik bekræftet, at hvis man selv gør en indsats, kommer man rigtig langt. En fantastisk fælles positiv oplevelse.

Sanne Troldborg, Marketingkoordinator
DONG Energy

Dong Energy logo
Sanne Troldborg, Marketingkoordinator

Mere

Det var en fornøjelse at møde Martin Erichsen og høre hans meget interessante indlæg. Vi har fra gruppen hørt, at de synes, at det var rigtig godt - på vores evalueringsskema på skalaen fra 1-10 er Martin vurderet til 9. Tak for godt samarbejde.

Dorthe Dixen, Kemiingeniør
DONG Energy Asnæsværket

Dong Energy logo
Dorthe Dixen, Kemiingeniør

Mere

Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger… og de fleste siger, at det sidder i bevidstheden at de skal selv huske at vælge det gode humør og vise glæde. Jeg var imponeret over, at Martin Erichsen kunne rykke os op af stolene. Energien var virkelig smittende og tempoet højt. Alt i alt en dag, hvor rigtig mange har fået noget ud af dit oplæg.

Pia Østergaard Klitte, Manager, Administration and HR
DSS Silkeborg AS

DSS Silkeborg logo
Pia Østergaard Klitte, Manager, Administration and HR

Mere

Martin Erichsen fik skabt en rigtig god stemning, og han fik vist en positiv vinkel på det at have travlt og arbejde med stramme deadlines. Gennem forskellige øvelser fik vi en super sjov og lærerig oplevelse, som nu er blevet en del af vores fælles reference.

Henrik Riis, sektionschef
Energinet.dk

Energinet.dk logo
Henrik Riis, sektionschef

Mere

Martins foredrag gav absolut positiv genlyd hos deltagerne. Niveauet blev hævet, og den efterfølgende gode stemning og høje indsats var mærkbar. På vegne af FLSmidth Funktionærforening siger jeg mange tak!

Frank Lund, Field Service Manager
FLSmidth A/S Automation

FLSmith logo
Frank Lund, Field Service Manager

Mere

Martin Erichsens positive holdning har smittet mange her i firmaet. Hans indlæg gjorde en stor forskel på lanceringen af vores forårskollektion for 100 sælgere fra hele verden. En stor tak til Martin Erichsen, hans energi og entusiasme.

Irina Sandberg, International Product Manager
Fritz Hansen A/S

Fritz Hansen logo
Irina Sandberg, International Product Manager

Mere

Martin Erichsen gav os intensiv læring i, hvor vigtigt det er at kunne le sammen. Både for organisationen og for livet. Alle kollegaer mødte hinanden på en ny måde. Kontakten var ægte, og Martin gav os alle en fantastisk oplevelse, som vi vil kunne huske mange år frem. Det er vi ham taknemmelige for.

Bo Frydenberg, Adm. Direktør
Frydenberg A/S

Frydenberg logo
Bo Frydenberg, Adm. Direktør

Mere

Martin viser igennem sit foredrag, at han forstår mennesker og ved, hvad der skal til for at nå i mål. Øvelsen med pilen var kulminationen på et super indlæg, der uden tvivl vil blive husket – vi er flere, der stadig råber "juhuu" hver mandag morgen…

Per Sander, Salgschef
Frydkjær A/S

Frydkjær logo
Per Sander, Salgschef

Mere

Uanset hvor man er i organisationen får man noget ud af foredraget. Det har med mennesker at gøre og forholdet med mennesker imellem. Det er meget berigende for alle.

Henrik Amdi Jensen, Koncerndirektør
Global Wind Power

Henrik Amdi Jensen, Koncerndirektør

Mere

Martins foredrag "Gudskelov det snart er mandag" er friskt og inspirerende. Martin begejstrer deltagerne i en grad, der gør, at jeg klart kan anbefale ham.

Trine Viberg-Holde, Personal Assistant to CIO
GN Store Nord A/S

GN Store Nord logo
Trine Viberg-Holde, Personal Assistant to CIO
Det var stærkt at høre på, at man skal beslutte sig til at gøre noget 100% - eller lade være. Det er let at opfatte sig som fange af omstændighederne, og Martin fik deltagerne til at indse, at de havde en rolle og dermed mulighed for at påvirke udviklingen. Martin gav alle noget at tænke over og en oplevelse, som jeg varmt vil anbefale til andre.

Mette Seebach Würtz, HR Business Partner
GN Store Nord A/S

GN Store Nord logo
Mette Seebach Würtz, HR Business Partner

Mere

Der var stor tilfredshed med og begejstring for Martin Erichsens energifyldte indlæg på vores salgsmøde. Erkendelsen af, at vi selv vælger vores humør og tilstand, er en rigtig god og brugbar pointe, som har vundet stort indpas i hverdagen.

Søren Bruun Pedersen, salgs- og marketingdirektør
House of Prince A/S

House of Prince logo
Søren Bruun Pedersen, salgs- og marketingdirektør

Mere

Martin Erichsens indlæg er både lærerigt og underholdende. En stærk oplevelse både for organisationen og ledelsen som uden tvivl vil få frøene til at spire.

Gunner Sørensen, Salgschef
JWL Maskin- & Plastfabrik a/s

JWL logo
Gunner Sørensen, Salgschef

Mere

Det har ikke før været muligt for nogen anden foredragsholder at holde vores salgsstyrkes opmærksomhed i 2 timer, men Martin vækker tanker, der får alle helt ud på kanten af stolen. Martin er nytænkende inden for coaching med en dynamisk og engageret indgangsvinkel til opgaven.

Peter Mortensen, Marketing Manager
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s

Konica Minolta logo
Peter Mortensen, Marketing Manager

Mere

Martin Erichsen var den helt rigtige måde for os at starte aftenen på. Stemningen var god, arrangementet vellykket, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra alle deltagere. Humoristiske værktøjer der både giver stof til smil, latter og eftertanke.

Marianne Nyholm, Financial Controller
Kraft Foods Danmark A/S

Kraft Foods logo
Marianne Nyholm, Financial Controller

Mere

Martin Erichsens indlæg gav et godt fundament og afsæt for resten af seminarerne.

Lisbeth Borgholt, HR-konsulent
Personale, HR-udvikling
Københavns Energi

Københavns Energi logo
Lisbeth Borgholt, HR-konsulent

Mere

Martin Erichsens foredrag var et enestående og positivt indspark, som vores agenter og medarbejdere virkelig kunne bruge.

Per Lachenmeier, adm. direktør
Lachenmeier

Lachenmeier logo
Per Lachenmeier, adm. direktør

Mere

Martin Erichsen har været en værdifuld investering på flere planer: Vi er blevet bevidste om, at latteren er et vigtigt redskab i vores professionelle relationer; vi har styrket vores afdeling socialt i kraft af en stærk og positiv oplevelse; og vi har fået en gevaldig energiindsprøjtning, som giver os overskud til at skabe rammerne for et godt grin i hverdagen.

Lars Andreasen, Manager
Lego Company

Lars Andreasen, Manager
Der var blandede meninger i afdelingen inden arrangementet – nogle tænkte: "Latter kursus, hvor latterligt, skal jeg virkelig bruge min dyrebare tid på sådan et kursus". Men vi gik alle sammen derfra med hænderne over hovedet, smerter i lattermusklerne og en masse god, positiv energi til resten af dagen, og ikke mindst med budskabet om, at den positive holdning starter inden i mig selv, og det er noget, man beslutter sig til hver dag. Vil jeg være sur eller glad i dag? Vi havde opfølgning på kurset dagen efter – alle havde haft en god oplevelse, og vi blev enige om at huske på at bruge nogle af de redskaber, vi fik med fra workshoppen i det daglige; og også huske på sammen at fejre de små succeser, som er med til at skabe et stærkt sammenhold i afdelingen.

Andrea Christiane Paulsen, Category Buyer
LEGO System A/S

Andrea Christiane Paulsen, Category Buyer
Vi går stadig rundt og snakker om den stærke oplevelse, det var at have besøg af Martin. Martin er virkelig inspirerende, og ALLE er enige om at fortsætte med at hæve barren og udfordre hinanden i hverdagen. Kort sagt: Et alle tiders indlæg.

Leif Møllebjerg, Senior Director
LEGO

Leif Møllebjerg, Senior Director

Mere

Styrketræning af lattermusklerne samt saglig hjernegymnastik. Martin er et spændende og anderledes pust i hverdagen, der kan anbefales til alle, der ønsker at høre mere om latterens og humorens betydning for kundeservice. Søger I anderledes værktøjer til at få smilene frem, kan Martin anbefales.

John Gerber, Servicechef
Lely Denmark A/S

Lely logo
John Gerber, Servicechef

Mere

Martin inspirerede til at gøre vilje til handling og gruppe til team, hvilket medvirkede til et succesfuldt salgsmøde.

Christian Schou Jensen, Area Sales Manager
LKF Vejmarkering A/S

LKF logo
Christian Schou Jensen, Area Sales Manager

Mere

I forbindelse med et vigtigt forhandlermøde havde vi besluttet os for at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige – og det fik vi af Martin Erichsen. Et stærkt indlæg om at "vælge tilstand" og "hæve barren" ramte plet og har givet utroligt positive tilbagemeldinger fra vores kunder.

Steen Thomsen, Salgs- og marketingchef
LLumar A/S

Llumar logo
Steen Thomsen, Salgs- og marketingchef

Mere

"Gudskelov det snart er mandag" er et yderst inspirerende foredrag, der kan anbefales til dem, der gerne vil have en super start på dagen.

Anne Køngerskov, Personaleudviklingskonsulent
Louis Poulsen El-teknik A/S

Louis Poulsen logo
Anne Køngerskov, Personaleudviklingskonsulent

Mere

Martin viste 85 medarbejdere på tværs af 18 nationaliteter, hvordan det virkelig føles, når man er et team. En følelse, der skabte stor begejstring og gav megen stof til eftertanke. En super start på vores aften sammen.

Sanne Kaagaard Poulsen
Maersk Sealand, Europe Line Management

Maersk Sealand logo
Sanne Kaagaard Poulsen

Mere

Vi har for anden gang haft Martin ude i virksomheden. Denne gang i forbindelse med et salgsmøde, hvor Martin endnu engang fyldte lokalet med energi, så selv den mest skeptiske sælger blev overbevist om hans formåen. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin.

Nicolai Lindhardt, Country Manager
Mattel Northern Europe A/S

Mattel logo
Nicolai Lindhardt, Country Manager
Martin Erichsen er til dem, der søger store smil, latterbrøl og god inspiration som kick-off. Der er fuld fart på Martin Erichsen. Han er inspirerende og formidler levende, så alle er med fra starten.

Nicolai Lindhardt, Country Manager
Mattel Northern Europe A/S

Mattel logo
Nicolai Lindhardt, Country Manager

Mere

Martins budskaber om at "vælge dit humør", "hæve barren" og "blive ved, til du når i mål" er essentiel for enhver i enhver organisation. Martin kan sit stof og han formidler det levende, så alle er med fra starten. Vi havde nogle rigtige gode timer sammen med Martin.

Bodil Søllingvraa, Personalekonsulent
Meldgaard Holding A/S

Bodil Søllingvraa, Personalekonsulent

Mere

Efter et informativt afdelingsarrangement havde vi hyret Martin til at "underholde" os de sidste 2 timer af dagen for at minde os selv om, at vi i en travl hverdag skal huske på, at man kommer længere med et smil, og at humoren kan være et vigtigt kommunikationsværktøj i forhold til både kollegaer og kunder. Og underholdt - det blev vi! I løbet af 5 min. havde Martin fået alle op at stå og de værste skeptikere overvandt deres første chok. Kort tid efter stod vi alle og grinede op til loftet. Men det blev værre - smilene blev bredere og bredere og latteren højere og højere, efterhånden som vi kom igennem de to timer. I dagene efter har vi grinet meget af dét, Martin fik os til at gøre, som for nogen var meget grænseoverskridende, mens det for andre faldt meget nemt. Men vi sidder alle tilbage med en bevidsthed om, at humor er mange ting og at man ikke skal være bange for at bruge den på den "fede" måde, når tingene går lidt for stærkt, når kunderne bliver lidt for irriterende eller når projekterne går i hårdknude. Humor og grin kan ofte hjælpe til at se tingene fra en anden vinkel og kommunikationen glider nemmere, når man kan grine sammen. Vi kan varmt anbefale Martin. Han har en fantastisk evne til at formidle sit budskab og til at få kollegaer til at gøre ting sammen, som de ikke har prøvet før!

Anja Enggren, IT-koordinator
NCC Construction Danmark A/S

NCC logo
Anja Enggren, IT-koordinator

Mere

Det er skønt at få lov til at give den fuld skrue - og at være sammen med sine kollegaer på en helt anderledes og til tider grænseoverskridende måde. Humorkurset gav os stof til eftertanke - og vi fik værktøjer til at være sammen på en anden måde i dagligdagen. Martin er dygtig til at få alle med - og han er en troværdig og levende formidler.

Nanna Friis, Sprogkonsulent
NESA marketing

NESA logo
Nanna Friis, Sprogkonsulent

Mere

Står du og skal arrangere en festlig aften, er Martin et lille tip til, hvordan I kommer sikkert fra start. Martin Erichsen gav os et indlæg, vi sent glemmer. Alle var med og alle oplevede, hvordan det føltes virkelig at le sammen, hvor intimt det også kan være, og hvorfor det er vigtigt at le i hverdagen. Martin formår at formidle på en god og SJOV måde og sikrer dermed, at ALLE er med fra start. Herfra får Martin de varmeste anbefalinger.

Connie Jacobsen, Technical Assistant
Betina Grewal, Marketing
Niro A/S Denmark

Niro logo
Connie Jacobsen, Technical Assistant

Mere

Martin Erichsen har virkelig ordene ordet i sin magt, som hvilket gør, at publikum meget hurtigt går med på legen. Vi havde et par fantastiske timer, som var den perfekte start på dagen. Jeg vil klart anbefale ham videre.

Mie Petersen, Production Assistant
NKT Flexibles I/S

NKT logo
Mie Petersen, Production Assistant

Mere

På en dejlig solskinsdag på Hindsgavl Slot havde vi i oktober måned en hyggelig og lidt anderledes eftermiddag og aften i selskab med Martin Erichsen. Martin underholdt på en afslappet måde hele personalet, og det er mit indtryk at alle havde en god dag. Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra alle vores medarbejdere.

Steen Madsen, Adm. Direktør
R&M reproflex A/S

Reproflex logo
Steen Madsen, Adm. Direktør

Mere

Det er svært at skrive med hænderne over hovedet, mens jeg skal give high-five, men dette er min anbefaling af Martin Erichsens foredrag: Leder I efter en sjov foredragsholder, der sætter jer igang på den bedst tænkelige måde, og giver jer værktøjer til hverdagen, er Martin garant for dette.

Poul Kristensen, CSM Supervisor
Rockwell Automation A/S

Rockwell Automation logo
Poul Kristensen, CSM Supervisor

Mere

Alle jeg taler med siger, at Martins spændende foredrag om kommunikation og trivsel og dagene var helt super. Flere har sagt: "Det bedste årsmøde og kursusdag, de nogensinde været på."   Så tak for bidraget!

Helga Sommestad, HR Manager
Sander Sko

Sander logo
Helga Sommestad, HR Manager

Mere

Martin Erichsen var en stor succes. Hans teambuilding workshop hævede niveauet for hele weekenden og skabte øget dynamik over samtlige andre indlæg og i det hele taget et teamwork, der i høj grad stadig er levende i dagligdagen.

Bjarke Arlø, Managing Director
Scanbech A/S

Scanbech logo
Bjarke Arlø, Managing Director

Mere

Martins foredrag om motivation i arbejdet var den bedst tænkelig start på en fantastisk aften. Alle taler stadig om vores kollega, der hele aftenen fik så mange bifald, at han ikke kunne få armene ned. Tak for de vise ord og handlinger – succesoplevelser og et godt grin har vi alle brug for.

Henrik Ron Mathiasen, Kok
Scanomat A/S

Scanomat logo
Henrik Ron Mathiasen, Kok

Mere

Tak for et rigtigt godt og inspirerende foredrag om motivation og kommunikation. Vi havde også en god aften, hvor dit foredrag blev omtalt mange gange.

Klaus Steen Mortensen, Adm. direktør
Skanska Danmark A/S

Skanska logo
Klaus Steen Mortensen, Adm. direktør

Mere

Martin Erichsen gav et sjovt, underholdende og lærerigt foredrag om at glæde sig til mandag morgen. Alle kom op af stolene og blev aktiveret, så det kunne mærkes i lattermusklerne. Jeg kan anbefale Martins foredrag om arbejdsglæde i praksis til andre virksomheder med en sund jysk skepsis.

Carsten Aabling, Afdelingsleder
Skærbæk Bygningsindustri A/S

Velux logo
Carsten Aabling, Afdelingsleder

Mere

Martin gav et sjovt og spændende foredrag om at skabe arbejdsglæde i hverdagen. Underholdende, masser af action for tilhørerne og inspiration til mandag morgen. Vi kunne dårligt få armene ned resten af aftenen.

Morten Andersen, Ingeniør
Sloth Møller Rådgivende Ingeniør A/S

Slot Møller logo
Morten Andersen, Ingeniør

Mere

Martin Erichsen blev modtaget med bifald. Det gav et synligt løft af stemningen på vores arbejdsplads i de efterfølgende dage. Medarbejdere brød sågar ud i stående klapsalver overfor hinanden. Hans foredrag om trivsel, arbejdsglæde og kommunikation var en rigtig god oplevelse, som har forplantet sig, da vi ikke har set meget til "øv-bøv'erne" siden. Trænger I til et løft, anbefaler vi Martin Erichsens spændende foredrag.

Kirsten Hedeman, Bogholder
STARK

Stark logo
Kirsten Hedeman, Bogholder

Mere

Martin sørger hele tiden, i sin foredrag om samarbejde, for at aktivere sit publikum, så hans stærke budskaber bundfælder sig. En god blanding af humor og eftertanke gør, at hans spændende foredrag bestemt sætter sig positive spor i bevidstheden.

Palle Nygaard Jensen, Netudviklingschef
SYD ENERGI Net A/S

Syd Energi logo
Palle Nygaard Jensen, Netudviklingschef

Mere

Jeg vil starte med at sige "tak" for et rigtigt godt foredrag om arbejdsglæde og kommunikation til vores aften sammen. Personligt var jeg meget spændt på, hvordan det ville forløbe, dels med hensyn til indholdet og dels hvad publikum ville synes om dit foredrag. Alle tilbagemeldingerne har været positive. Mange har nævnt, at det var rigtig spændende og lærerigt ud over, at det selvfølgeligt var sjovt. Jeg gjorde en interessant iagttagelse den pågældende aften samt efterfølgende på arbejdspladsen her i starten af denne uge: På programmet havde vi også en stand-up komiker. Sent på aftenen synes mange, at det bedste og sjoveste indlæg var stand-up komikeren og ikke Martin Erichsen. Men da vi så kom på arbejde den efterfølgende uge, var der stort set ikke nogen, der kunne huske noget fra stand-up komikeren. Til gengæld kunne mange huske lange momenter fra Martin Erichsens foredrag. Det har således sat sig i folks bevidsthed og givet dem noget, de i dag kan bruge professionelt i deres arbejde. Således Martin – Tak for en uforglemmelig aften!

Simon Simonsen, Chemical Engineer – R&D
Tempur-Pedic International, Inc

Tempur-Pedic logo
Simon Simonsen, Chemical Engineer – R&D

Mere

Martins foredrag om arbejdsglæde i samarbejdet giver en super energiindsprøjtning. At vække bevidsthed om at hæve barren gør alle super positive og er et klart budskab, der går rent ind hos alle.

Ann Kristin Sundheim, Chief Accountant
Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen logo
Ann Kristin Sundheim, Chief Accountant

Mere

Jeg vil gerne sige tusind tak for dit foredrag om arbejdsglæde, samarbejde og motivation på vores kundedag i Herning i sidste uge. Vores evaluering af arrangementet viser, at dit foredrag blev absolut topscorer med 4,8 ud af 5 point – bestemt ikke dårligt på en regnvåd efterårstirsdag i Vestjylland. End ikke frokosten kom i nærheden. Dit foredrag var – som jeg havde en forventning om – på samme tid engageret, engagerende, vedkommende og ikke mindst virkelig sjovt, samtidig med at budskabet gik rent ind. En af vores kunder spurgte med strålende øjne og et smil, der rakte fra øre til øre: "Hvor har I fundet ham henne?" Lise benyttede sig resten af dagen af enhver lejlighed til at strække armene i vejret og lade sig hylde – hvilket vi selvfølgelig gjorde med glæde. Det affødte lidt løftede øjenbryn og overraskede udtryk rundt omkring på skolen – det bruger man vist ikke ret meget på sådan en regnvåd efterårstirsdag i Vestjylland… Endnu engang mange tak for et spændende foredrag, der bestemt var med til at gøre denne dag til noget særligt.

Lars Mosberg, Adm. Direktør
Trio Danmark A/S

Lars Mosberg, Adm. Direktør

Mere

There has been very positive feedback from the team and from the leaders after the 2-day workshop on teamwork that Martin Erichsen's consultant facilitated. The fact that the consultant contacted me in advance to learn more on the team, the needs, and the expectations was very much appreciated and it was quite important for us that the facilitator tailored his program to our needs. There was a good balance of the Thank God It Is Monday Soon introduction and the activities to get to know each other. The mixture of active and passive methods and the use of video clips to illustrate theory and principles worked quite well. The way the team was dealt with was very much appreciated: leaving space for the team to explore the topics of interest, not imposing the things but proposing, trying to involve difficult participants in the session by referring to their areas of interest. The consultant showed a lot of flexibility during the seminar and was able to adjust his planned program so that the group could deal with the issues that were important to them. The consultant left space for us to discuss some detailed issues even if he had to give up on some activities that he had planned. I think it was a very good thing to do. Thank you for a very well planned workshop, I think your consultant did an extraordinary job!

Aneta GoŸdzik-Ormel, 2MW Platform, Technology R&D
Vestas Wind Systems A/S

Vestas logo
Aneta GoŸdzik-Ormel, 2MW Platform, Technology R&D
Vestas, People & Culture står overfor et spændende og udfordrende år, og derfor var det vigtigt for os, at vi kom godt fra start med et stort fælles arrangement, der fokuserede på samarbejde og hvordan vi sætter mål og når dem. Martin Erichsen forstod med sit foredrag om High-Performance Teams at sætte sig ind i vores situation og havde vores fulde opmærksomhed i tre timer. Han efterlod os grinende med armene oppe og fyldt af entusiasme og mod på det kommende år. Og vi klapper endnu...

Anni Vind Frandsen, Talent Manager
Vestas Wind Systems A/S

Vestas logo
Anni Vind Frandsen, Talent Manager

Mere

Martins foredrag om samarbejde i teams er stærkt, fordi det er praktisk og lige til at bruge.

Søren Skou Mogensen, Salgschef
Westpack A/S

Westpack logo
Søren Skou Mogensen, Salgschef

Mere

Missionen lykkedes. Martins foredrag om teamsamarbejde skaber en fælles referenceramme, som bruges, når tingene spidser til.

Poul Dines, Direktør
Zaff & Dines

Poul Dines, Direktør

Mere

Martin gav et underholdende, interaktivt og energigivende foredrag om samarbejde. Et stærkt foredrag om ikke at hvile på laurbærene, men huske at hæve barren.

Carsten Jensen, Uddannelse & HR
Østbirk Bygningsindustri A/S

Velux logo
Carsten Jensen, Uddannelse & HR

Mere

En aften med Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde kan få selv den skeptiske til at danse af begejstring og overbevidst om, at vi alle er i besiddelse af uanede kræfter.

Pia Bernth, Regnskabschef
Østerbro Tømmerhandel ApS

Pia Bernth, Regnskabschef

Mere

Employees enjoyed a session with renowned motivational expert Martin Erichsen. The session, entitled "Thank God It's Monday," provided inspirational handy ideas and tips on how to alter the pace and direction of things for the better.

Esben Randers, Managing Director
Analog Devices

Analog Devices logo
Esben Randers, Managing Director

Mere

Vi er en gruppe projektledere, der havde afsat dagen til at tale om bløde værdier. Martin Erichsen sparkede dialogen igang på en måde, jeg er sikker på, vi ikke vil glemme lige med det samme. Selv om starten var svær, gjorde Martins erfaring, at latteren hurtigt blev ægte. Martins kick-off skabte en positiv referenceramme for resten af dagen og kan anbefales dem, der leder efter en anderledes, lattermild og inspirerende oplevelse.

Stella Levin, Project Manager
Columbus IT Partner Danmark A/S

columbus IT logo
Stella Levin, Project Manager

Mere

Vi havde stor fornøjelse af Martins foredrag både på selve dagen og de efterfølgende dage. Hans pointer popper jævnligt op, hvilket tyder på, at budskabet har ramt rigtigt. Tak for et godt indspark – og godt, det snart er mandag!

Ann Charlotte Norin, Country Manager
Computer Associates Scandinavia A/S

Ravenholm Computing
Ann Charlotte Norin, Country Manager

Mere

Et super godt indlæg med en masse guldkorn, som vi alle kan bruge i vores travle hverdag – hjemme såvel som på arbejde.

Arne Tobiasen, Bestyrelsesmedlem
Dansk IT

Dansk IT logo
Arne Tobiasen, Bestyrelsesmedlem

Mere

Medarbejdere fra forskellige afdelinger og nationaliteter fik en fælles oplevelse udover det sædvanlige. Det var imponerende at se, hvordan Martin lynhurtigt skabte tryghed og tillid, hvilket betød, at alle kastede sig ud i de grænseoverskridende øvelser uden betænkelighed. Responsen, som ikke var til at tage fejl af, kom i form af smil, høj latter og en eufori, der lyste ud af øjnene på folk. Martin gjorde, at vi havde en fantastisk start på en glad aften.

Katrine Bernt Hansen
Teamleader Nordic Logistics & Order Management
Dell A/S

Dell logo
Katrine Bernt Hansen

Mere

Det var et virkelig godt indlæg, du kom med! Har set mange high-5s og hørt en del begejstrede hyl både i fredags og i dag. Det var en super afslutning på dagen, og deltagerne har givet dig topkarakterer i evalueringerne.

Grethe Østergaard Jensen, marketingkoordinator
Elbek & Vejrup A/S

Elbek Vejrup logo
Grethe Østergaard Jensen, marketingkoordinator

Mere

Martins foredrag får energien op og sætter tankerne i gang. Alle involveres på en aktiv og underholdende måde, som giver en super stemning resten af aftenen.

Jakob Brink, Operations Manager
Hewlett-Packard Danmark

Hewlett Packard logo
Jakob Brink, Operations Manager
Martin Erichsen sikrede, at vi fik den bedst tænkelige start på en fantastisk aften. Martin var veloplagt og i højt humør, og vi fik på kun 40 minutter en oplevelse, der vil blive husket for god pep-talk, latter og effektiv team building. Jeg kan varmt anbefale Martin Erichsen til dem, der måtte at ønske slippe alle kræfterne løs.

Gitte Christiansen, PSG Management Assistent
Hewlett-Packard

Hewlett Packard logo
Gitte Christiansen, PSG Management Assistent

Mere

Martins indlæg giver ikke bare en stor portion motivation med hjem, men positive mails fra deltagerne efterfølgende. Martin pointer er stærke og får deltagerne til at reflektere over dem sammen bagefter. Fuld tilfredshed herfra.

Henrik Skriver, Kundechef
KMD A/S

KMD logo
Henrik Skriver, Kundechef
Når man som organisation skal håndtere store forandringer, er det vigtigt at vide, at man har et team, der støtter én 100%. Baglandet skal være i orden. Martin Erichsens Light Your Team Fire satte to streger under, at vi er et team, at vi støtter hinanden og at vi er der for hinanden. Martins firewalk levede til fulde op til vores høje forventninger, og kan bestemt anbefales dem, der søger en fællesskabsfølelse ud over det sædvanlige. Martin sørgede for, at der var etableret trygge rammer for oplevelsen og at der blevet taget professionelt hånd om sikkerheden - og frem for alt så var det sjovt!

Judith Holm, Produktliniechef
KMD A/S

KMD logo
Judith Holm, Produktliniechef
Hvis du ønsker øget arbejdsglæde, begejstrede medarbejdere og glade kolleger, er der ingen tvivl om, at Martin Erichsen kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har haft stor fornøjelse og succes med at bruge Martin som sparring/konsulent i forbindelse med udviklingen af mine medarbejdere, og det er helt sikkert, at den investering er alle pengene værd. Begejstrede og glade medarbejdere leverer simpelthen bedre resultater!

Jacob Raavig, Projektchef
KMD A/S

KMD logo
Jacob Raavig, Projektchef
Vi havde en rigtig god og sjov dag med Martin Erichsens workshop, og det har virkelig sat sig spor i bevidstheden. Vi taler nu meget om at tage næste skridt – og nu ved vi, hvordan vi gør det! Tusind tak for en rigtig god og positiv oplevelse for afdelingen.

Gitte Birn Køngerskov, projektchef
KMD A/S

KMD logo
Gitte Birn Køngerskov, projektchef

Mere

Hos Lycos Entertainment skal det være - og er - det sjovt at gå på arbejde. Dét er et højt krav at stille i en verden, hvor alting bevæger sig meget hurtigt. Derfor søgte vi det bedste og fandt, at Martin Erichsen var intet mindre. Martins indlæg ramte Jubiis kultur perfekt. Hans drive og viden om branchen forbundet med humor og latter var givtigt for alle. Martin Erichsen var starten på en fantastisk dag!

Jacob Villum, European Senior Product Manager
Lycos Entertainment

Jubii logo
Jacob Villum, European Senior Product Manager

Mere

Ny strategi, nye produkter og ny teknologi… Listen over forandringer er lang og for at få den bedst tænkelige start, inviterede vi Martin Erichsen. Martins indlæg er fyldt med energi og stof til eftertanke om, hvordan man starter den positive spiral – på arbejdet såvel som i livet. Meget inspirerende.

Esben Retbøll, Marketingkoordinator
Magnus Informatik A/S

Magnus Informatik logo
Esben Retbøll, Marketingkoordinator
Tak for et underholdende, fagligt og sagligt kursus om humor. Martin får én til at anerkende humorens effekt og betydning for at nå de gode resultater. Vi kan bestemt anbefale, at I går til Martin Erichsen.

Adm. direktør
Magnus Informatik A/S

Magnus Informatik logo
Adm. direktør

Mere

Martin Erichsens indlæg og i særdeleshed øvelserne undervejs har givet en fantastisk gejst og team-ånd. Tilbagemeldingerne fra deltagerne har også været virkelig positive.

Mette Rosenstand, Partner, Account Manager
Microsoft Danmark

Microsoft logo
Mette Rosenstand, Partner, Account Manager

Mere

Martin Erichsens mange referencer gav os et godt beslutningsgrundlag. Efter vi nu også har haft fornøjelsen af at opleve Martin Erichsen, kan vi fortælle, at I er i trygge hænder. Martin Erichsen gav os et levende, humoristisk og teambuildende indslag, som bestemt bør opleves.

Marianne Dyrman, Engineering Site Manager
Motorola A/S

Motorola logo
Marianne Dyrman, Engineering Site Manager

Mere

Vil I give jeres medarbejdere en oplevelse, de kommer til at tale længe om, vil Team Fire nok have jeres interesse. Som et led i en dag, hvor vi ville skabe en fælles platform for teamet, valgte vi at trække på Martin Erichsens ekspertise. For selv om det godt kan virke, som om man går på gløder i hverdagen, er det noget helt andet at opleve det i praksis. Martin gav os en oplevelse, der stadig tales om. Og hvis nogen skulle spørge, hvad vi ikke kan, er det faktisk svært at svare på – efter vi har gået på ild !!!

Ricco Larsen, SAP Solutions Manger & Firewalker
NNIT A/S

NNIT logo
Ricco Larsen, SAP Solutions Manger & Firewalker
Martin Erichsen gjorde det let for os at starte samarbejdet i en fri og åben dialog med en ny strategisk kunde – som senere skulle vise sig at blive vores største. Når man som os driver rådgivningsvirksomhed er et tillidsfuldt kunde-/leverandørforhold essentielt. Ud fra sit kendskab til branchen skabte Martin Erichsen nogle trygge rammer, hvor latteren kom naturligt. På denne måde blev dialogen tættere, end vi ellers ville have oplevet – og det var meget værd for både os og kunden. Martin Erichsen viste professionel indsigt i vores situation, hvilket gør, at jeg vil betro ham lignende opgaver i fremtiden.

Vice President
NNIT A/S

NNIT logo
Vice President
Tak for et vellykket arrangement, hvor hovedformålet var at bringe medarbejderne tættere sammen og skabe teamstemning. Arrangementet blev gennemført med musik, øvelser og masser af latter. Martin Erichsens Light Your Team Fire var en god teamoplevelse!

Henriette Schultz, Development Consultant
NNIT A/S

NNIT logo
Henriette Schultz, Development Consultant

Mere

Tak for dit engagement og gode performance. Jeg har talt med en del af deltagerne, som udtrykte glæde og begejstring. Jeg kunne fra baglinien se, hvilken energi mange af dem lagde i det, og ikke mindst høre det på latteren. Der er ingen tvivl om, at alle havde en god oplevelse - også de som normalt er skeptiske over for lidt alternative indlæg.

Birgit Olsen, Direktionsassistent
Oracle Danmark A/S

Oracle logo
Birgit Olsen, Direktionsassistent

Mere

Ved vores kick-off til det nye budgetår skulle Ravenholm Gruppens medarbejdere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Schweiz og USA have en saltvandsindsprøjtning, så motivationen var i top. Martin viste os, hvordan man kan bruge humor og latter til at styrke sammenholdet og komme tættere på kunderne. Der er intet som et godt grin til at løse op for en svær situation. Jeg er sikker på, at Martins metoder vil blive brugt i Ravenholm i fremtiden.

Søren Rasmussen, Adm. Direktør
Ravenholm Holding A/S

Ravenholm Computing
Søren Rasmussen, Adm. Direktør

Mere

Martin taler om noget, de fleste kender til, men formidler det, så det gør stort indtryk på alle. Jeg ville beskrive Martins foredrag om kommunikation og konflikthåndtering med følgende stikord:
 •     Energi
 •     Fælles reference (alle er entusiastiske)
 •     Er perfekt til kick-off
 •     Tankevækkende
 •     God underholdning
 •     Morsomt
Mange tak herfra – vi glæder os til at hæve barren mandag morgen!

Louise Damgaard Nielsen, Software Manager
Sas Institut

SAS Instistute logo
Louise Damgaard Nielsen, Software Manager

Mere

Martins foredrag er alle tiders!!!! Det giver super respons hos alle deltagere, fordi det både er teambuilding og foredrag samt underholdende. En fantastisk kombination, der virker som en super kick-starter.

Andreas Mortensen, Daglig leder - Malmö
Skandiaweb A/S

Skandiaweb logo
Andreas Mortensen, Daglig leder - Malmö

Mere

Martins foredrag om teamsamarbejde og små teambuilding øvelser som  styrker teamets fælles fundament og får den enkelte til at stoppe op og reflektere: Hvordan påvirker det vores egen holdning, os selv og vores omgivelser?

Kenneth Mikkelsen, Servicechef
Steria A/S

Steria logo
Kenneth Mikkelsen, Servicechef

Mere

Martins workshop om kommunikation i praksis er i topklasse, og jeg vil varmt anbefale ham til andre. Hans budskaber er lette at huske og meget brugbare.

Thomas Hjorth Nielsen, Salgschef
TDC Totalløsninger A/S

TDC logo
Thomas Hjorth Nielsen, Salgschef
Vi er en flok medarbejdere, der på tværs af organisationen årligt mødes som led i vores interne uddannelsesforløb i TDC. Programmet, der primært bestod af erfaringsudveksling og networking, blev sparket igang med et foredrag om god trivsel af Martin Erichsen. Snart var barriere nedbrudt, hæmninger smidt. Martin skabte et uformelt, lattermildt og legende miljø, der mentalt spolede os 4-5 timer frem i dagen. Martins foredrag om god trivsel gav også tankevækkende perspektiver til humorens indflydelse på kommunikation, samarbejde og ledelse, som jeg er overbevist om også vil ramme plet for sammenkomster som vores.

Henrik Gjerulff Jensen, Projektleder
TDC Totalløsninger

TDC logo
Henrik Gjerulff Jensen, Projektleder

Mere

Vi gav Martin til opgave at få vores 60 butikschefer til at øge vores kommunikation på tværs af landets TDC butikker, bevare det gode humør og være forandringsparat i hverdagen. Martins workshop om samarbejde løste opgaven til fulde. Indlægget har sat positive spor og har været meget værdifuldt for os.

Henrik Kjærhus, Salgschef
TDC Butik

TDC logo
Henrik Kjærhus, Salgschef

Mere

Kulturkløfter kan koste dyrt, hvis de får lov til at udvikle sig til dårligt samarbejde. Derfor ville vi gerne sikre, at medarbejderne én gang for alle blev rystet sammen og fik højnet bevidstheden om betydningen af at være et High-Performance Team. Med sikker hånd styrede Martin med sin workshop om teamsamarbejde os i mål og sikrede, at alle fik lov til at bryde grænser sammen på en sjov og lærerig måde. Martin er et sikkert hit, hvis I søger en professionel og erfaren teamcoach.

Marianne Esmann Nielsen, Chefsekretær
TDC Kabel TV A/S

TDC logo
Marianne Esmann Nielsen, Chefsekretær

Mere

130 medarbejdere var mødt til foredrag. Humøret var højt og endnu bedre, efter Martin Erichsen veloplagt introducerede sig. Det var en anderledes og spændende start på en god aften, som jeg kan anbefale at man overvejer, hvis man ønsker at give medarbejderne et sjovt foredrag om godt arbejdsmiljø.

Bjarne Grum-Jensen, Salgsdirektør
TDC Mobil A/S

Bjarne Grum-Jensen, Salgsdirektør
Leder I efter et foredrag til en sommerfest, der samtidig med en sjov oplevelse skal nedbryde barrierer, skabe grobund for godt teamsamarbejde og give jer redskaber til at håndtere forandringer? Så er det nok Martin, I leder efter. Martin Erichsen leverede et super sjovt foredrag – perfekt!

Britt Svare, Projektleder
TDC Mobil A/S

Britt Svare, Projektleder

Mere

Efter at have oplevet Martin Erichsen holde foredrag om arbejdsglæde fire gange for alle vores medarbejdere kan jeg nu sige, at det ikke er tilfældigheder, at hans budskaber trænger igennem. Martins udstråling skaber energi, motiverer og giver erkendelse af, at vi selv skaber den dag, vi oplever. Det er en stor fornøjelse at se ham arbejde.

Karin Skjødt Hindkjær
Direktør, HR & Kommunikation
Telenor

Sonofon logo
Karin Skjødt Hindkjær Direktør, HR & Kommunikation
To organisationer, der fusionerer på tværs af landegrænser er altid en udfordring. Derfor ledte vi efter en workshop, der overgik de åbenlyse nationale, sproglige og kulturelle forskelle. På 2 timer gav Martin 120 medarbejdere sin workshop om High-Performance Team, som jeg tror, at de fleste vil huske for livet. En oplevelse, der pludselig bragte alle under samme tag. Martin Erichsen kan herfra anbefales som led i en fusions-proces.

Morten Krarup Hansen
Executive Vice President
Telenor

Sonofon logo
Morten Krarup Hansen Executive Vice President

Mere

Budskabet i Martins foredrag om god trivsel og arbejdsglæde er simpelt og let at huske: "Bestem dit humør", "hæv barren" og "ændr din strategi, til du når i mål". Dette kan ingen være uenig i, og når det så formidles målrettet og sjovt, kommer hans foredrag til at stå som en stærk referenceramme, vi kan benytte fremover. Jubel og bifald herfra.

Dorte Gade, Divisionsdirektør
WM-data

WM-data logo
Dorte Gade, Divisionsdirektør
Som et led i at udbygge et godt samarbejde med en af vore vigtige kunder sikrede Martins workshop på charmerende vis og med øvelser til så stor begejstring, at alles smil hurtigt kom frem. Alle fik vi stærke værktøjer om godt samarbejde med hjem, som jeg er sikker på, vil gøre at vi kommer godt fra start og skabe endnu bedre samarbejde i teamet i fremtiden. Godt samarbejde bringer folk tættere på hinanden på en helt naturlig måde og er derfor en vigtig ingrediens, som jeg kan anbefale ethvert team, der er i en opstartsfase eller som ønsker at styrke et eksisterende samarbejde.

Anette Starke, Projektleder
WM-data

WM-data logo
Anette Starke, Projektleder
Vi havde helt sikkert en god oplevelse med Martins foredrag om arbejdsglæde. Vi var alle imponerede over hans timing og evnen til lynhurtigt at aflæse stemningen i lokalet. Martin fik stille og roligt lokket alle til at deltage aktivt, og vi vil sent glemme den positive oplevelse. Vi havde i det hele taget en god dag sammen, men især hans foredrag om arbejdsglæde blev ofte nævnt efterfølgende. Jeg tror meget på Martins udlægning om, at, når man har haft det sjovt sammen, har man også en fælles oplevelse og et fælles grundlag, som man kan bygge videre på i samarbejdet.

Bent Handberg, Projektleder
WM-data

WM-data logo
Bent Handberg, Projektleder
Martin er en sjov foredragsholder og sætter tankerne i gang hos deltagerne. Et foredrag om arbejdsglæde der virkede som stærk kick-starter på en super aften.

Anne Klinke Kettunen, Gruppeleder
WM-data

WM-data logo
Anne Klinke Kettunen, Gruppeleder

Mere

Martins foredrag var super godt og alle var meget meget positive. Det gav en fed energi, som vi vil bruge hver dag på arbejdet fremover. Hans filosofi, "vælg dit humør" og "hæv barren", er konkrete og brugbare værktøjer til at nå i mål. Martin gav os mange små indspark, som er nemme at bruge overfor sig selv og sine kolleger. Så tak for en dejlig fredag eftermiddag, som vi hurtigt fik brugt mandag morgen.

Hanne Lauersen, Salgs- & HR-Direktør
Bonnier Business Information A/S

Bonnier logo
Hanne Lauersen, Salgs- & HR-Direktør

Mere

Martin er så retorisk udfordrende, at man tvinges til at tage stilling til hans budskab.

Henrik Bruhn, Faglig konsulent
Dansk Journalistforbund

Dansk Journalistforbund logo
Henrik Bruhn, Faglig konsulent

Mere

Vi fik den absolut bedst tænkelige start på en fantastisk dag takket være Martin Erichsen.

Stella Høedt, Kundechef
DR

DR logo
Stella Høedt, Kundechef

Mere

Martins indlæg får meget ros, og han formår at tilpasse det, så det hænger godt sammen med resten af dagens program. Jeg er sikker på, at hans input vil blive husket – særligt elementet omkring at hæve barren, hører jeg blive nævnt løbende.

Jesper Kristoffersen, Annoncechef
Morgenavisen Jyllands-Posten

Morgenavisen Jyllands Posten logo
Jesper Kristoffersen, Annoncechef

Mere

Martins indslag i vores temadag om stress, arbejdsglæde og begejstring var et meget underholdende bud på, hvordan man kommer igennem de stressede dage med humor. Hans undervisningsform er meget afslappet, forløsende og samtidig meget professionel.

Gitte Wahl, Head of Productions
Nordisk Film ShortCut

Nordisk Film logo
Gitte Wahl, Head of Productions

Mere

Under perfekte rammer højt oppe i Kattegat Siloen i Frederikshavn var scenen sat for salgsafdelingens årlige seminar for 124 ansatte hos NORDJYSKE Medier. Temaet for seminaret var "Vilje til forandring", et tema, der de sidste 5 år har været og fremover vil være en del af kulturen hos NORDJYSKE Medier. Martin Erichsen var valgt til at sætte emnet i perspektiv i forhold til en salgsorganisation, der har vist vilje til forandring, men som også oplever en travl og hektisk hverdag. Martin skabte i de to timer, indlægget varede, en fantastisk stemning, hvor latter og High Five blev accepteret som værktøj til at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingerne. Opfordringen til at hver enkelt medarbejder må tage ansvar, understøttet af Martins tese om, at du selv vælger, hvilket humør du ønsker at være i, gav stof til eftertanke. Martin fik alle i salen til at råbe YES med en knyttet næve, stå på stolen, samtidig med at der blev klappet og jublet, lave øvelsen "Strong like a BULL", hoppe ned af stolen for at give High Five til ti af kollegaerne, samtidig med at der ind i mellem var tid til fordybelse... Vi fik helt sikkert flyttet barren højere op på dette seminar - ikke mindst på grund af to fantastiske timer sammen med Martin Erichsen.

Jens Bundgaard Poulsen, Salgsdirektør
NordJyske Medier

Nordjyske logo
Jens Bundgaard Poulsen, Salgsdirektør

Mere

Med medarbejdere fra Finland, Norge, Sverige og Danmark var det meget vigtigt, at vi fik rystet folk sammen som en optimal start på vores Nordiske kick-off-møde. Og det gav Martin Erichsens underholdende teambuilding os. Efter en smule undren overgav selv den mest skeptiske sig til den nærmest euforiske stemning, som hurtigt bredte sig – og som varede ved resten af dagen og natten med. Martin Erichsen nedbrød flere barrierer, end vi selv ville kunne have gjort på et halvt år! Den dag – og dette indslag i særdeleshed! - vil aldrig blive glemt i Sandrew Metronome, og jeg kan kun anbefale Martin til dem, der søger en utraditionel – men absolut vellykket "ice-breaker" ved deres arrangementer!

Lisbeth Jensen, Direktionssekretær
SANDREW METRONOME VIDEO Danmark A/S

Sandrew Metronome logo
Lisbeth Jensen, Direktionssekretær

Mere

Leder I efter en vanvittig og sjov start på programmet, afdelingsmødet, eller har I rykket en dag ud af kalenderen, er Martins foredrag om det gode samarbejde helt sikkert et godt bud. At samle 45 kolleger, der beskæftiger sig med meget forskellige ting til hverdag, er som at få katte til at gå i flok. Som start på vores dag sammen var det derfor vigtigt at give alle en fælles oplevelse, der samtidig kunne skabe lidt distance til en travl hverdag. Martins foredrag om det gode samarbejde skabte lynhurtigt en super stemning, der blev rammen for resten af vores dag sammen. Et minde, jeg er sikker på, vil vare ved i lang tid på trods af hektiske dage.

Beatrice Secher, Chefsekretær
TV2 / Programredaktionen

Mere

Vi brugte Martin Erichsens foredrag til at se hvor vigtigt det er, at vælge sin egen tilstand. Vi blev løftet!

Jette M. G. Jensen, Afdelingschef Børn og Skoleforvaltning
Aabenraa Kommune

Jette M. G. Jensen, Afdelingschef Børn og Skoleforvaltning
Vi søgte det bedste, og med Martin fik vi det bedste. Martin skaber en stemning og en varme, der ikke kun varer aftenen ud, men som fortsætter hele dagen efter. Vi er 5 kommuner, der skulle lære hinanden at kende og skabe en fælles kultur. Jeg er sikker på, at der nu er dannet et rigtig godt fundament, som vi kan arbejde videre ud fra.

Kaja Mensel, Pædagogisk konsulent
Aabenraa Kommune

Kaja Mensel, Pædagogisk konsulent

Mere

En Kickstart.... "Gudskelov, det snart er mandag" kan være forløsende på en dårlig stemning i et team eller en afdeling. I den velfungerende afdeling kan det fremme og vedligeholde den gode stemning. Selvom det kan være svært at smile på anden-dagen i et stramt 2-dages program, lykkedes det til fulde. Martin Erichsen fik alle uden undtagelse til at grine og gav os en positiv oplevelse med i bagagen. Vi gjorde noget sammen, tog del i et sjovt event, der hverken var for lidt eller for meget. Medarbejderne meldte tilbage, at det var et rigtig godt og overraskende arrangement, ligesom jeg stadig kan opleve medarbejdere, der refererer til kurset med et smil på læben... her 1½ måned efter kurset.

Jan Peter Madsen, Kommunikations- og IT-chef
Arbejdsskadesstyrelsen

Arbejdsskadestyrelsen logo
Jan Peter Madsen, Kommunikations- og IT-chef
Vi ville gerne forbedre trivslen i et par af vores teams. Vi havde derfor arrangeret et par temadage, hvor personlig feed back var på programmet. Martin startede dagene og virkede som en katalysator for latter, glæde og energi. Det blev en stor succes. Martin hjalp os med at komme tættere på hinanden, og senere få åbnet op for samtaler, vi før havde haft svært ved.

Lars Høg Jensen, Souschef
Arbejdsskadestyrelsen

Arbejdsskadestyrelsen logo
Lars Høg Jensen, Souschef

Mere

Det var en stor fornøjelse at opleve Martin til vores topledermøde i Århus Kommune. Martin høster stor ros fra deltagerne, og jeg vil helt klart anbefale ham til andre ledergrupper.

Birgitta Sloth Christiansen, HR-partner
Århus Kommune

Birgitta Sloth Christiansen, HR-partner
Jeg tror, at jeg på alles vegne kan sige, at Martins indlæg satte gang i nogle ting. Deltagerne var lidt forbeholdne i starten, men alle endte med at få et kick, inden vi gik derfra. Enkelte fik endda så meget energi, at de gik tilbage på kontoret og arbejdede! Alle synes, det var rigtig godt, og ja, vi har lært af det.

Rita Kjær, Overassistent
Århus Kommune

Rita Kjær, Overassistent

Mere

Martin gav 80 lærere fra Bogense Kommune en meget inspirerende eftermiddag. Jeg har kun fået positive tilkendegivelser. "Godt gået", "stærkt", "sjovt" og "tankevækkende" er de ord, der vender tilbage – og så "bare det snart er mandag". Jeg kan kun anbefale andre skoler at opleve Martins underholdende og tankevækkende foredrag.

Ole Frandsen, Lærer
Bogense Kommune

Bogense Kommune logo
Ole Frandsen, Lærer

Mere

Endnu en gang var alle vores deltagere (og vi fra DFH) utrolig tilfredse med Martin Erichsens indsats. Efter at have hørt ham nogle gange bliver hans foredrag kun bedre og bedre.

Helle Pehrson, Uddannelseskonsulent
Danmarks Forvaltningshøjskole

Danmarks Forvaltningshøjskole logo
Helle Pehrson, Uddannelseskonsulent

Mere

Martins besøg var lige, hvad vi havde brug for. En rigtig energiindsprøjtning, der gjorde, at vi er blevet mere bevidste om at vælge vores humør og sætte barren noget højere.

Anne Marie Vinggaard, Seniorforsker
Danmarks Fødevareforskning

DTU logo
Anne Marie Vinggaard, Seniorforsker
Mange tak for et meget morsomt, anderledes og tankevækkende kursus. Du formåede at få alle med, selv dem der var allermest skeptiske. Den time løb, som var det 10 min. Kurset rystede gruppen godt sammen og dannede en god og positiv ramme for resten af vores planlagte forløb. Jan Petræus, Netværksadministrator Danmarks Fødevare og Veterinærforskning

Jan Petræus, Netværksadministrator
Danmarks Fødevare og Veterinærforskning

DTU logo
Jan Petræus, Netværksadministrator

Mere

Martins foredrag er rigtigt godt. Det er det blandt andet, fordi det gør én opmærksom på en masse ting, som de fleste ubevidst godt er klar over, men som man ofte glemmer at aktivere i en travl hverdag. Martin gjorde sit til, at resten af aftenen gik med højt humør og masser af bifald.

Pernille Møller Pedersen, Fuldmægtig
Danmarks Statistik

Danmarks Statistik logo
Pernille Møller Pedersen, Fuldmægtig

Mere

Det var et rigtig godt og meget professionelt udført indlæg, Martin Erichsen leverede. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger, og det var især godt med den 'fysiske' aktivitet i sidste halvdel af mødet. Postkortene fra minibogen var også et hit. Alle fik et godt udbytte af hans historier og punchlines, som var meget velpræsenterede og sjove. Indlægget passede var helt i tråd med det, vi havde forventet, som var en et godt kickoff, god stemning og en masse at tale om de efterfølgende dage. Personlig er jeg i øvrigt også meget tilfreds med dine nyhedsmails med et emne ca. hver uge. Hyppigheden er sat rigtigt, og længden af dine mails er også rigtigt god. Så fortsæat endelig med det.

Egon Loke, leder for projektkontoret
DTU, IT & Service

DTU logo
Egon Loke, leder for projektkontoret

Mere

Martins oplæg gav os lige præcis den nye energi, der var brug for i slutningen af en lang konference. Oplægget gjorde, at deltagerne forlod konferencen fyldt med ny energi. Samtidig med at Martins oplæg har en høj underholdningsværdi, giver hans pointer med at "vælge sit humør" og om at "løfte barren" stof til eftertanke og efterfølgende refleksion i organisationen.

Kate Obeid, Administrativ, pædagogisk udviklingskonsulent
Distrikt Valby

Kate Obeid, Administrativ, pædagogisk udviklingskonsulent

Mere

For enhver organisation er latteren og humoren central. Medarbejdere der kan le sammen, vil altid befinde sig på samme platform for kemi, og herfra udspringer godt samarbejde. Det virker logisk, at virksomheder i fremtiden er nødt til at forholde sig mere aktivt til humoren og latteren. Derfor er Martin Erichsens lidt utraditionelle fokus også meget relevant. Jeg kan kun anbefale, at man stifter bekendtskab med Martin for at opleve, hvilke kræfter der reelt frigives, når latteren slippes løs. Jeg tror bestemt, det vil have stor værdi for enhver organisation.

Bjørn L. Wahlsten, Senior Vice president
DSB

DSB logo
Bjørn L. Wahlsten, Senior Vice president
Et par timer i selskab med Martin giver latter, energi og begejstring! En rigtig god investering med et værdifuldt afkast i form af mentalt overskud.

Brian C. Baerentsen, Sektionsleder
DSB Informatik

DSB logo
Brian C. Baerentsen, Sektionsleder

Mere

Der var bred enighed om, at Martin Erichsens oplæg var supergodt. Det var med til at åbne øjnene for rigtig mange deltagere. Jeg kan bestemt anbefale Martin til andre, der ønsker et indlæg, der giver positiv energi i bagagen.

Tina M. D. Gregersen, Afdelingsleder
CSV-Esbjerg, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune logo
Tina M. D. Gregersen, Afdelingsleder

Mere

Martin Erichsen fik alle med. Gav en stærk kickstart på dagen, hvor alle kom op af stolene og råbte YES så det gav genlyd resten af vores tid sammen.

Jørn Gettermann, Koncern Miljø, Region Hovedstaden
Region Hovedstaden

Jørn Gettermann, Koncern Miljø, Region Hovedstaden
I forbindelse med et løft til vores psykiske arbejdsmiljø havde vi inviteret Martin. Vi havde en rigtig god aften og lagde især mærke til, hvor megen snak og latter der var efterfølgende. Martins pointer er levende, grænseoverskridende og giver masser af stof til eftertanke – både til nu og til mandag morgen.

Tove Boulund
Fjordskolen

Nordjyllands Amt logo
Tove Boulund

Mere

Selv flere måneder efter Martins indlæg går vi stadig rundt og smiler ved tanken om, at det gudskelov snart er mandag. Til andre i Forsvaret, der leder efter et underholdende og tankevækkende indlæg, er Martin Erichsen stærkt anbefalelsesværdig.

Dan Olsen, Major
Flyvematerielkommandoen

Flyvematerielkommandoen logo
Dan Olsen, Major

Mere

Efter at vores eskadrille var vendt hjem fra Irak og Afghanistan, satte Martin Erichsen motivation og forandringer på dagsordenen og gav med simple budskaber hele eskadrillen en positiv oplevelse.

Finn Christensen, Kaptajn og eskadrillechef
Flyvevåbnet, Helicopter Wing Karup, Eskadrille 724

Flyvematerielkommandoen logo
Finn Christensen, Kaptajn og eskadrillechef

Mere

Martin gav os nogle fælles referencer, der satte gang i både hjerne og hjerte og som kunne mærkes hele vejen igennem resten af vores seminar. Hans oplæg skabte god stemning, og jeg vil bestemt anbefale ham videre til andre.

Anne Birgitte Lindholm, Vicedirektør
Folketinget

Folketinget logo
Anne Birgitte Lindholm, Vicedirektør

Mere

Tak for et super godt foredrag. Martin Erichsen ramte bredt. Rigtig mange har taget indlægget til sig, og jeg er sikker på, at de også vil bruge det fremover.

Trine Andersen, Ekspeditionssekretær
Finans- og Regnskabssekretariatet, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune logo
Trine Andersen, Ekspeditionssekretær

Mere

Tusind tak for sidst - det var bare vellykket. Det samlede personale synes, at kurset var både sjovt og interessant. Det var din vekselvirkning mellem latter, teori og undersøgelser, der gjorde udfaldet. Det er en god ting at få indsigt i dine erfaringer og viden.

Merete Sæderup, Institutionsleder
Frederikshavn Kommune

Merete Sæderup, Institutionsleder

Mere

Martin fik deltagerne til at tænke anderledes og sige: "Gudskelov det snart er januar!" Et stærkt løft i en fortravlet tid.

Lars Bolet, Vej- og trafikchef
Fyns Amt

Fyns Amt logo
Lars Bolet, Vej- og trafikchef

Mere

Vi havde meget glæde af Martin Erichsens indlæg, og vi har siden talt meget om "at vælge tilstand". Det er noget, der ligger i baghovedet på os alle. Vores chef har også fået positive tilbagemeldinger fra de andre administrative enheder, der deltog, og alle føler, at de har fået noget med hjem, de kan bruge.

Adm. medarbejder i PSD Drift
Gentofte Kommune

Københavns Amt logo
Adm. medarbejder i PSD Drift

Mere

Martin Erichsen holdt et levende, dynamisk og energisk foredrag, der virkelig har sat tankerne i gang hos os. Hans holdninger er klare, skarpe og humoristiske, hvilket gør, at de brænder klart igennem hos alle. En stor tak til Martin og hans fortællinger.

Frode Lerdahl, Afdelingsleder
Grenaa Bo & Aktivitetscenter

Frode Lerdahl, Afdelingsleder

Mere

Alle deltagerne fik noget positivt ud af mødet med Martin Erichsen og har fået en masse med til mandag morgen. Skulle en anden kommune spørge om vores oplevelse med Martin, så får han de bedste anbefalinger.

Mogens Norup Thomsen, Teknisk Chef
Græsted-Gilleleje Kommune

Græsted-Gilleleje Kommune logo
Mogens Norup Thomsen, Teknisk Chef

Mere

Vi havde en hel uge med input omkring langsigtet ledelse i en kortsigtet tid. Efter en lang uge med masser af ny viden løftede Martin fint den vanskelige opgave og skabte energi til Gudskelov det snart er mandag.

Jesper Emil Sørensen, Forstander
Gudenådalens Ungdomsskole

Gudenådalens Ungdomsskole logo
Jesper Emil Sørensen, Forstander

Mere

Med 70 kommende medarbejdere ville vi gerne have et indlæg, der dels virkede som en saltvandsindsprøjtning for arbejdsglæde, dels skabte en fælles referenceramme for det nye år. Martin var som altid frisk og veloplagt og vækkede som altid stor begejstring hos alle deltagere.

Alma Larsen, Direktør for Børn, Skole og Kultur
Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune logo
Alma Larsen, Direktør for Børn, Skole og Kultur

Mere

"Gudskelov det snart er mandag" er et indlæg, der bliver meget positivt modtaget og får utroligt gode tilbagemeldinger. Martin var veloplagt og skabte en god stemning.

Charlotte Thomsen, Kontorfuldmægtig
Ledelsessekretariatet Handelshøjskolen, Aarhus Universitet

Handelshøjskolen i Århus logo
Charlotte Thomsen, Kontorfuldmægtig

Mere

Det var stærkt at se kollegaerne møde hinanden næste morgen efter Martins indlæg med high-fives og råbe "YES!".

Marianne Carlsen, Borgerservicechef
Hjørring Kommune

Hjørring Kommune logo
Marianne Carlsen, Borgerservicechef
Takket være Martin havde alle en rigtig dejlig dag. Samtlige deltagere var ovenud begejstrede for Martins indlæg og hans performance. Vi går stadig rundt og klapper hænderne sammen, synker ned i knæene og kører hele showet! Og vi gør det gerne, mens andre - der ikke var med - ser, hvad vi kan! Martin får 10 ud af 10 mulige point for både underholdningsværdi, den seriøse del af indholdet og for den kunstneriske stil! Leder I efter et 3 timers indlæg, der bringer alle helt ud på kanten af stolen, kan vi varmt anbefale Martin.

Torben Birkeholm, Arbejdsmarkedschef
Hjørring Kommune

Hjørring Kommune logo
Torben Birkeholm, Arbejdsmarkedschef

Mere

Martin Erichsen var en perfekt start på en super aften. Han satte tankerne i gang, og fik virkelig folk til at tale sammen.

Peter Storminger, Afdelingsleder
Hornbæk Skole

Helsingør Kommune logo
Peter Storminger, Afdelingsleder

Mere

Jeg har fået overstrømmende tilbagemeldinger fra mine 4 institutioner i Gadehaveområdet. Personalet siger: "Det var lige et input, som vi havde brug for. Det gav et godt grin, energi og nogle gode billeder til at få øje på arbejdsglæden fremover. Så ud af 6 stjerner, vil jeg bedømme det til ca. 7, så det er ikke helt ringe.

Anette Zacho, HR-konsulent
Byrådscentret Høje-Taastrup Kommune

Høje Taastrup Kommune logo
Anette Zacho, HR-konsulent

Mere

Hurra - det er mandag i dag! Vi havde en god dag på Usserød Renseanlæg, og du gjorde jo dit, til at dagen startede muntert. Det holdt hele dagen, og vi taler om det endnu. Tak for et godt indlæg.

Anne Wethje, Fuldmægtig
Karlebo Kommune

Karlebo Kommune logo
Anne Wethje, Fuldmægtig

Mere

Martin er virkelig god til at læse sit publikum og give alle en følelse af, at de virkelig betyder noget. Der er ingen tvivl om, at det var et foredrag, der var godt for os alle.

Susanne Jensen, Fuldmægtig
I/S KAVO

KAVO logo
Susanne Jensen, Fuldmægtig

Mere

Martin Erichsens indlæg om humor satte ikke blot nye tanker i gang, men var den perfekte afslutning på vores landsmøde. Jeg har kun hørt positive reaktioner på hans indlæg, og kan bestemt anbefale det videre.

Frank Høy, Personalechef
Kommunernes Personalechefforening

Frank Høy, Personalechef

Mere

Vi havde en dejlig dag med Martin Erichsen. Som leder har jeg haft en rigtig god oplevelse, og der har efterfølgende været en super stemning i teamet.

Vibeke Ries, Børnefamilieteamchef
Socialforvaltningen, Københavns Kommune

Københavns Kommune logo
Vibeke Ries, Børnefamilieteamchef
Efter Martin Erichsens oplæg har vi besluttet at arbejde aktivt videre med at integrere humor som værktøj i vores dagligdag og opgaveløsning. En spændende opgave, som Martin hjalp os godt på vej med.

Thomas Bitsch Jørgensen, Fuldmægtig
Københavns Kommune

Københavns Kommune logo
Thomas Bitsch Jørgensen, Fuldmægtig

Mere

Det var super at se kollegaerne give hinanden high five på kontoret næste morgen. Martins indlæg er fantastisk. Han formåede at få os alle i rigtig godt humør på en anden måde, end vi var vant til – samtidig med at vi fik skabt et rigtig godt sammenhold. Jeg taler på alle mine kollegaers vegne, når jer siger, at han fuldendte vores arrangement. Martin vil få og har allerede fået de varmeste anbefalinger herfra!

Sanne Musumeci, Afsoningskontoret
Københavns Politi

København Politi logo
Sanne Musumeci, Afsoningskontoret
Power Aerobic, teambuilding, mentaltræning eller underholdning. Martin er svær at kategorisere, hvilket måske også er derfor, han er så anbefalelsesværdig. Ét er dog sikkert: Sveden sprang, grænser blev nedbrudt og hæmninger smidt hos yngste prøvebetjent såvel som hos ældste vagthavende. Stemningen var helt i top da Martin på kort tid skabte glade og legesyge rammer på vores interne medarbejderseminar hos Københavns Politi. Ingen tvivl om at andre politikredse ville have glæde af at opleve Martins afslappede, men underholdende undervisningsform.

Michael Vibe Kragh, Vagthavende
Københavns Politi, station Amager

København Politi logo
Michael Vibe Kragh, Vagthavende

Mere

To institutter skulle fusionere, og vi havde brug for inspiration til at fusionere i en god stemning. Martin Erichsens indlæg skabte super konstruktiv debat efterfølgende, alle havde lyst til at bidrage med en god indsats.

Lisa Paul, Ledelsessekretariatet, Institut for Jordbrug og Økologi
Københavns Universitet

Københavns Universitet logo
Lisa Paul, Ledelsessekretariatet

Mere

Martin giver ikke bare deltagerne luft under vingerne, men får taget til at lette, når han i sit humoristiske og tankevækkende foredrag inspirerer til at starte den positive spiral.

Henrik Rømer Nielsen, Viceinspektør
Langhøjskolen

Henrik Rømer Nielsen, Viceinspektør

Mere

Takket være Martin havde vi to konstruktive dage sammen. Vi tænker stadig over hans foredrag, vi griner stadig og vil helt sikkert få glæde af det.

Lis Jespersen
Lokalcenter Indre Østerbro

Lis Jespersen

Mere

Martin er sprudlende, engageret og smittende i en stresset lærerhverdag, hvor der kan være god brug for at få tilført ny energi, se tingene fra nye vinkler og få redskaber til at tænke positivt og målrettet fremad.

Ole Jakobsen, Skoleinspektør
Lundtofte Skole

Lundtofte Skole logo
Ole Jakobsen, Skoleinspektør

Mere

Martin Erichsen skaber glæde, og glade lærere skaber glade elever. Efter en lang strategikonference kom de godt 100 medarbejdere i Martin Erichsens hænder. Learning By Doing er det herskende princip hos Martin. Faktisk virkede det så godt, at der var ømme muskler dagen efter - samt en del repriser rundt om på gange og i kontorer. Mere vil jeg ikke røbe. Martin Erichsen skal opleves. Det er en gave til jeres medarbejdere. God fornøjelse!

Ole Gram-Olesen, Forstander
Lyngby Uddannelsescenter

Lyngby Uddannelse
Ole Gram-Olesen, Forstander

Mere

Martins indlæg var supergodt. Det var utroligt bekræftende at se personalegruppen sammen i øvelserne og mærke den energi som latter og fokus på det positive skaber. Martin viste os, hvordan vi kunne skabe nye rammer for samarbejde og samtidig hæve barren/niveauet for arbejdsglæden. Alle fik en fysisk oplevelse af at "vi kan" og det brugte vi i vores fremadrettede planlægning. Jeg vil anbefale Martin til mine lederkollegaer.

Flemming Klysner Nielsen, Leder
Mågodtland

Københavns Kommune logo
Flemming Klysner Nielsen, Leder

Mere

Vi var i en forandringsproces, som kunne mærkes på alle. Der var frustrationer i personalegruppen og vi havde brug for at se tingene i et nyt lys. Martin Erichsen satte latteren i forhold til forandringer og viste os, at det også godt kan betale sig at starte med at le - i stedet for at vente til man er nået i mål med opgaven. På denne måde virkede latteren forløsende, så indeklemte frustrationer blev udtrykt i en mere åben og fordomsfri dialog. Latterens energiske bidrag var meget konstruktivt. Martins fremstår i sin undervisning som en meget seriøs formidler af latterens brug. Det virker meget stærkt og medvirker til forståelsen af, hvor vigtig latterens brug er i dagligdagen. Dem, der måtte overveje at le, kan jeg bestemt anbefale Martin til at hjælpe med at fokusere på det positive og på at le. Det vil gøre jeres proces mere konstruktiv.

Inger Bergmann, Kontorchef
Miljøstyrelsen

Mijøstyrelsen logo
Inger Bergmann, Kontorchef

Mere

Martins indlæg kunne ikke have ramt mere perfekt. Tårerne trillede – og det var inden, vi rigtig var begyndt at grine. Det er svært at forklare, hvad Martin Erichsen kan. Derfor vil jeg klart anbefale, at man oplever ham.

René Junker, Servicechef
Odense Kommune

Odense Kommune logo
René Junker, Servicechef
Vi havde et rigtig godt arrangement med Martin Erichsen. Deltagerne havde en positiv oplevelse, som jeg er sikker på har forplantet sig i bevidstheden. Således er jeg også sikker på, at vi alle sammen har rykket os – måske ikke med high fives og glædesudbrud som en naturlig del af hverdagen, men ved at alle er blevet gjort bevidst om styrken af de værktøjer, som vi kom omkring ved seminaret. Jeg kan helt sikkert anbefale Martin til såvel private som offentlige organisationer.

Michael Gravesen, Konsulent
Odense Kommune

Odense Kommune logo
Michael Gravesen, Konsulent

Mere

Skal I bruge et godt input om forandringer, kan vi varmt anbefale Martin Erichsen. Hans vinkler og synspunkter blev formidlet på en måde, så vi både blev beriget og rystet sammen, hvilket var en fantastisk start på dagen.

Pernille Tiedemann, Chefkonsulent
Plantedirektoratet

Plantedirektoratet logo
Pernille Tiedemann, Chefkonsulent

Mere

Deltagerne og jeg var meget begejstrede. Alle var imponerede over din store energi, og alle har fået inspiration til de næste skridt – både personligt og arbejdsmæssigt. Så mange tak for et godt input med masser af energi.

Jens Lundgaard, Human Resources, Overenskomst og Jura
Region Syddanmark

Region Syddanmark logo
Jens Lundgaard, Human Resources, Overenskomst og Jura

Mere

Luk vinduerne op. Kan I høre det? For vi klapper endnu… Martins foredrag er nemlig så inspirerende, at han får alle – uanset anciennitet og baggrund – helt op på bordene med hænderne i vejret og smil helt op til ørene. Hans foredrag er så godt, at man som arrangør bliver bombarderet med rosende mails og sjove bemærkninger fra deltagerne. Lang tid efter Martins foredrag løfter folk stadig deres hænder i vejret og råber "Godmorgen!!" ned af gangene... Martins præstation gør, at man er nødt til at dele oplevelsen med andre og anbefale ham videre. Hermed gjort! Leder I efter en fantastisk foredragsholder, hvor budskabet trænger helt ind under huden, behøver I ikke at søge videre.

Thomas Thomsen, Vicekontorchef
Region Midtjylland

Region Midtjylland logo
Thomas Thomsen, Vicekontorchef

Mere

Min personlige oplevelse er, at flere har anvendt Martin Erichsens pointer i den daglige snak. Der er jo altid dejligt, at inspirationen hænger fast. Hertil kommer, at jeg selv har anvendt det til inspiration i kommunens nyhedsbrev DIALOG. Martin er uden tvivl en dygtig foredragsholder.

Niels Erik Kjærgaard, kommunaldirektør
Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune logo
Niels Erik Kjærgaard, kommunaldirektør

Mere

Vores arrangement forløb absolut tilfredsstillende, og det må siges, at Martin Erichsens foredrag om præstation og samarbejde har afsat fodspor i tankegodset hos vores personale. Kernebegreberne som "vælg din tilstand", "hæv barren" og "bliv ved, til du når i mål" fra hans foredrag, citeres ofte i diverse relevante sammenhænge – hvilket må opfattes som en ubetinget succes. Der er for mig at se ingen tvivl om, at vores personale har fået meget ud af at blive præsenteret for et tankesæt med en positiv indfaldsvinkel til vores igangværende fusion. Vi vil følge dig og dit firmas nye tiltag fremover – så det er ikke umuligt, at vi henvender os på et senere tidspunkt, når vi er kommet videre i vores nuværende proces.

Niels Lund, leder
Rosenvængets Skole

Niels Lund, leder

Mere

Martin fik alles udelte opmærksomhed, da han begyndte at dele ud af sin viden om samarbejde og kommunikation. Det har uden tvivl været en rigtig positiv oplevelse, og vi er flere, der har lyst til at høre ham igen. Vi er glade for at vi er blevet bevidste om, hvordan vi starter den positive spiral.

Jane Thustrup, Institutionsleder
Børnehuset Kongeleddet, Rødby Kommune

Rødby Kommune logo
Jane Thustrup, Institutionsleder

Mere

Martins foredrag flyttede grænser for, hvad man kan gøre i min afdeling for at muntre kollegaerne op og skabe god trivsel. Flere af øvelserne fik deltagerne til at føle sig meget værdsatte af deres kollegaer.

Jesper Villumsen, Fuldmægtig
Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen logo
Jesper Villumsen, Fuldmægtig

Mere

62 havde tilmeldt sig Martins meget inspirerende workshop om effektivt samarbejde i teams. En workshop, der har gjort det lettere at henvende sig til en kollega med et fagligt problem, men som også har givet stof til eftertanke:
 • Vi har en tendens til at forstørre problemet ved at fokusere endnu mere på det
 • Vi skal lære at acceptere vores forskelligheder herunder vores humor og væremåde
Hvis man ikke er bange for at vise lidt af sig selv, får man meget forærende. Et menneske med humor opfattes som mere intelligent, mere venlig og rar og én man kan have tiltro til. Tænk lidt over det :-)

Tina Thorsen, Overassistent
Skat Sydsjælland, Region Næstved

SKAT logo
Tina Thorsen, Overassistent

Mere

Der er sikkert mange bud på, hvordan teamsamarbejde i folkeskolen kan bruges, men ét af dem findes helt sikkert i Martin Erichsens foredrag. På en time forvandlede Martins spændende foredrag alle i personalegruppen til stærkt inspirerede kollegaer, der den dag i dag stadig går rundt taler om den berigende oplevelse – og det takker vi ham for.

Charlotte Moberg, SFO leder
SFO Søstjernen, v. Skolen ved Søerne

Frederiksberg Kommune logo
Charlotte Moberg, SFO leder

Mere

Det gode ved en foredragsholder er, at der bliver sagt nogle ting, som det kan være svært at få sagt til hinanden i hverdagen. Det gode ved Martin er, at han siger det på en måde så alle forstår budskabet. Hans foredrag fanger alle på sin charmerende, lidt drengede og underspillede facon. Martins pointer er faglige, saglige og underholdende og kan varmt anbefales skoler, der leder efter et rigtig godt foredrag om teamsamarbejde.

Jette Hilligsøe Mikkelsen, Lærer
Slagslunde Skole

Slagslunde Skole logo
Jette Hilligsøe Mikkelsen, Lærer

Mere

Martins foredrag om trivsel i samarbejdet var en virkelig god indledning på dagen.
Stemningen holdt hele vejen igennem, og vi bruger stadig hans utraditionelle værktøjer til at vælge vores humør og huske os selv på, at vi skal hæve barren.
En absolut anbefalelsesværdig oplevelse.


Karin Munk Petersen, Special konsulent
Socialministeriet

Socialministeriet logo
Karin Munk Petersen, Special konsulent

Mere

Det var fantastisk at se, hvordan Martin Erichsen med sit foredrag formåede at få folk op af stolene og til at grine. Der gik ikke mange minutter, så havde den positive stemning spredt sig til alle, og det var ikke til at se, at det var folk, som kom lige fra en hård arbejdsdag. Jeg synes, at det er beundringsværdigt, hvordan Martin Erichsen fornemmer, hvad hans publikum har brug for, og hvordan han får skabt positiv energi i salen, som skinner igennem på publikummet. Medarbejderne snakker meget om det at starte dagen med et smil, hvilket helt bestemt har startet en positiv udvikling for os. Det var helt perfekt, så relevant foredraget var i forhold til arbejdet, som mentorerne har gjort med den anerkendende tilgang til det daglige arbejde og til nye medarbejdere. Tilbagemeldingerne på hans foredrag om kommunikation i samarbejdet fra deltagerne været super gode! Personligt oplevede jeg Martin Erichsens foredrag som spændende, energiskabende og morsomt, men også dybsindigt og som noget, som virkelig fik sat nogle tanker i gang. Vi håber meget at få fornøjelsen af at opleve Martin Erichsens foredrag en anden gang.

Tina Feldthusen, projektleder
Svendborg Kommune

Svendborg Kommune logo
Tina Feldthusen, projektleder
Fuld tilfredshed herfra over Martins workshop humor i samarbejdet! Vi er vant til at problematisere emner, og fik meget ud af at blive mindet om det svære ved at skulle definere sig selv, så snart det er ud over de vante rammer og det vante indhold. Personligt var det interessant at se, hvor svært vi havde ved at huske vores egne successer. Dagen var perfekt! Workshoppen vakte stor tilfredshed hos deltagerne: "Han var super spændende..." "Det var rigtig godt!" "Det var en god stærk oplevelse." "Hvor var det godt bare at beskæftige sig med noget helt andet!"

Birgit Boding, Leder
Svendborg Kommune, Holbølls Minde Centret

Svendborg Kommune logo
Birgit Boding, Leder
Som afslutning på vores temadag om psykisk arbejdsmiljø havde vi inviteret Martin Erichsen til at holde et foredrag om emnet med en ny indfaldsvinkel. Ingen vidste, hvad det gik ud på, men alle var meget forventningsfulde. "Det var vist noget med mandag morgen…." Martin var super sjov og vi præsterede blandt andet at grine en halv time i træk - alle deltog! Vi kan varmt anbefale andre at stifte bekendtskab med Martin Erichsens foredrag om motivation og psykisk arbejdsmiljø.

Sygeplejerskerne i Område Nord
Svendborg Kommune

Svendborg Kommune logo
Sygeplejerskerne i Område Nord
Der var meget stor begejstring efter Martin Erichsens foredrag om forandringer på arbejdspladsen – også nu, hvor det er blevet mandag igen! Det, der i særlig grad tales om, er hans udsagn om, at vi selv kan bestemme voldsomt meget om, hvorledes vi vil ha' det. Privat og i arbejdslivet. Og at vi ikke bekvemt kan læne os op ad "de andre". Tankevækkende – og praktisk brugbart! Jeg gennemførte mit løfte i starten af direktionsmødet den følgende dag og sagde: "JEG ER KLAR!" "ER I KLAR?" Med passende høj stemmeføring. Stor forbløffelse blandt de direktører, der ikke havde været til stede under dit indlæg –- og så i øvrigt hos en gæst .... Men det gav anledning til en god, forklarende snak. Jeg er sikker på, vi vender tilbage efter flere foredrag af Martin Erichsen!

Søren Stensbo-Smidt, Erhvervsdirektør
Svendborg Kommune

Svendborg Kommune logo
Søren Stensbo-Smidt, Erhvervsdirektør
Martin Erichsens foredrag om psykiske arbejdsmiljø handler om, at man langt hen af vejen har indflydelse på, hvordan man vil have det på arbejdet. Et spændende foredrag.

Søren Stensbo-Smith, Erhvervsdirektør
Svendborg Kommune

Svendborg Kommune logo
Søren Stensbo-Smith, Erhvervsdirektør

Mere

Takket være Martins foredrag om ledelse havde vi et meget inspirerende og tankevækkende ledermøde. Jeg har kun fået positive (og mange) tilbagemeldinger.

Tom Jørgensen, Kommunaldirektør
Sydfalster Kommune

Sydfalster logo
Tom Jørgensen, Kommunaldirektør

Mere

Det var fornøjeligt at høre Martins foredrag og teambuilding om trivsel og sammenhold, som i høj grad bidrog til en energifyldt afslutning på vores faglige dag.

Jørgen Hammer Hansen, Direktør
Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen logo
Jørgen Hammer Hansen, Direktør

Mere

Martin gjorde det super godt. Jeg har efterfølgende fået mange positive tilbagemeldinger på hans foredrag om kommunikation og konfliktløsning. Det var sjovt, underholdende og tankevækkende og en god start på vores aften.

Jesper Elkjær, Skoleleder
Søndermarkskolen Billund

Søndermarkskolen Billund logo
Jesper Elkjær, Skoleleder

Mere

Jeg bruger Martin Erichsen på mine konferencer om trivsel, samarbejde, arbejdsglæde og kommunikation, fordi hans budskaber altid er relevante, og fordi han altid får topkarakterer hos deltagerne.

Jakob Dahl Wedel, Projektleder
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut logo
Jakob Dahl Wedel, Projektleder
Martins foredrag "Gudskelov det snart er mandag" satte os godt i gang og gav os et par meget produktive dage. Et sagligt og underholdende foredrag om samarbejde og kommunikation.

Lars Germann, Direktør
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut logo
Lars Germann, Direktør
Ofte tager man jo humor og kommunikation i samarbejdet for givet. Nogle gange er den der og andre gange ikke. Derfor er det interessant at komme bag om kulissen og høre lidt om, hvad humor og motivation egentlig gør ved os mennesker. Som forskere og udviklere er vi jo også interesseret i at teste, om Martins hypoteser holder. Herfra kan det konstateres, at humor og kommunikation i samarbejdet faktisk er forløsende, opløftende og bevidsthedsudvidende. Her de varmeste anbefalinger til andre, der måtte lede efter et sjovt, fagligt og absolut sagligt foredrag.

Peter Poulsen, Civilingeniør
PEC-Group
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut logo
Teknologisk Institut

Mere

Martin har givet os en klar ide om, hvordan en organisation kan efterleve sine værdier igennem en meget sjov workshop. Det virker utrolig stærkt at se case-eksempler på, hvordan andre virksomheder bruger god trivsel til at udleve deres værdier og hvad det betyder for virksomheden internt og for deres kunder. Øvelserne virkede meget stærkt og var en god forankring af hans viden. Vi kan klart anbefale Martins workshop til dem, der søger en anderledes indfaldsvinkel om god trivsel på kendte problemstillinger.

Laura Thorborg, eksportrådgiver
Danmarks Eksportråd, Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet logo
Laura Thorborg, eksportrådgiver

Mere

Martins workshop om arbejdsglæde var en saltvandsindsprøjtning som gav os et stærkt fundament for dagens videre arbejde med motivation og trivsel.

Erling Brandstrup, Kontorchef
Udlændingeservice

Udlændingeservice logo
Erling Brandstrup, Kontorchef

Mere

Vores dagligdag består i at arbejde med børn og familier, som af forskellige årsager har det svært i skolen, i familien og i det hele taget. Vores optimisme og tro på familiens ressourcer er det, der skal hjælpe familien til at fungere godt igen. Vi fokuserer på familiemedlemmernes ressourcer og styrker, hvilket er det, der får selv de hårdest ramte familier til at samarbejde med os. Det betyder også, at vi ofte sætter familien i en situation, hvor vi beder dem om at gøre ting, de ikke altid kan se fornuften og meningen med før bagefter – når det lykkes.   Martins teambuilding gav os lov til at reflektere over nogle vigtige dilemmaer:
 • Tør vi virkelig dette?
 • Mon der er styr på det, så vi ikke kommer galt afsted?
 • Fornuften siger, at det ikke kan lade sig gøre, men vi prøver alligevel!!!
 • Familiebehandleren giver mig troen på, at jeg godt kan forandre mig!!!
Martin fik alle over gløderne, og det er jeg meget imponeret af.

Jørgen Andersen, Souschef
Ullerødskolen

Jørgen Andersen, Souschef

Mere

Martins foredrag om motivation er en fantastisk påmindelse om at være mere bevidst om at vælge sit gode humør. Efter hans foredrag har jeg hørt, at der i flere andre institutioner også bruger indlægget, hvilket vi er rigtig glade for.

Pia Lund Bakke, Institutionsleder
Valby Kursusklub

Pia Lund Bakke, Institutionsleder

Mere

Martin gav et stærkt, energi-givende foredrag om motivation og arbejdsglæde der gjorde, at vores "jubel-medarbejder" mandag middag fik hele kantinen til at juble!!! Et sjovt foredrag jeg varmt kan anbefale andre.

Gunvor B. Winther, Afdelingssouschef
Vejdirektoratet

Vejdirektoratet logo
Gunvor B. Winther, Afdelingssouschef

Mere

Martin Erichsen er god til forskellige medarbejder-typer, og hans foredrag om arbejdsglæde går rent ind hos alle deltagerne.

Maria Ammitzbøl, HR-chef
VIA University College

VIA University College logo
Maria Ammitzbøl, HR-chef

Mere

Igennem sin historiefortælling og levende engagement, fik Martin også opmærksomhed fra de unge, som ofte kan være svære at fange. Alle løsnede hurtigt op efter at have mærket Martins begejstring og humoristiske tilgang til trivsel - herunder motivation, arbejdsglæde og samarbejde. Et inspirerende fordrag om trivsel med stof til eftertanke.

Hanne Raunsmed, Iværksætterunderviser
VUC FYN, Odense

VUC FYN Odense logo
Hanne Raunsmed, Iværksætterunderviser

Mere

Martin Erichsens underholdende foredrag om motivation blev rost til skyerne af deltagerne, som gav ham topkarakterer ved evalueringen! Flere nævner, at han var det bedste ved hele seminaret. 118 deltagere vurderede Martin Erichsens indlæg til 4,7 på en skala fra 1- – 5, hvor 5 er særdeles tilfredsstillende. Her er et udpluk af, hvad deltagerne skrev i deres evalueringer:
 • Super.
 • Absolut seminarets bedste.
 • Flot, flot.
 • Super godt og sjovt.
 • 1½ time uden PowerPoint men masser af power.
 • Super – det bedste.
 • Fantastisk foredrag!!!!
 • Meget engagerende.
 • Det bedste på hele arrangementet.
 • Humor og eftertanke.
 • Han var super.
 • Utrolig god.
 • Sjovt og underholdende.
 • Super godt.
 • Holdt balancen – til at blive klog af.
 • Super godt og vedkommende foredrag.
 • Inspirerende foredrag, selv om det er kendte budskaber.
 • Han skulle have startet arrangementet!
 • Godt grin er altid godt.
 • Sjovt, og det er et budskab.
 • Super god energi og meget morsom, men gik lidt død til sidst.
 • Meget underholdende og sjovt foredrag.
 • Inspirerende/gav energi.
 • Super.
 • Nu skal jeg liege have reflekteret over indholdet, men på nuværende tidspunkt var det både inspirerende og underholdende.
 • Super.
 • Fantastisk evne til at fortælle "alvorlige" budskaber på en sjov måde.
 • Jeg vil huske ham og hans foredrag.
 • Super god og sjov formidler.
 • Tankevækkende og morsomt.
 • Fantastisk.
 • Underholdende, men fagligheden var alligevel i højsædet.
 • Han er da bare fantastisk!
 • Giver energi til fremtiden.
 • Martin Erichsen var super god.
 • Martin var en speciel oplevelse til positiv eftertanke.
 • Personligt fik jeg meget ud af Martin Erichsens oplæg.
 • Martin Erichsens spændende foredrag var det bedste.
 • Martin Erichsens foredrag var det bedste, fordi han kombinerede humor med noget meget væsentligt. Mod, motivation m.m. som drivkraften i at handle og være en tilfreds person både arbejdsmæssigt og privat.


Anna Maria Sønderholm, projektleder
Væksthus Midtjylland

Væksthus logo
Anna Maria Sønderholm, projektleder

Mere

Martin Erichsen er en utrolig sjov og inspirerende foredragsholder, der virkelig formår at sætte positive spiraler i gang om teamwork. Som væksthus er det præcis det, vi gerne vil, nemlig hjælpe de mange opfindere, iværksættere og virksomheder, vi møder i det daglige, med hele tiden at blive lidt bedre. Martin er et kæmpe energibundt, jeg kun kan anbefale hans foredrag om udvikling af teamwork til dem, der selv søger mere energi.

Ingemarie Søndergaard, Forretningsudvikler
Væksthus Sjælland

Væksthus logo
Ingemarie Søndergaard, Forretningsudvikler

Mere

Martin gav os en masse stærke værktøjer til at højne arbejdsglæden. De var meget brugbare i forbindelse med håndtering af kommunalreformen.

Anne Tang Thomsen, HR-konsulent
Værløse Kommune

Værløse Kommune logo
Anne Tang Thomsen, HR-konsulent

Mere

Jeg tilskriver helt sikkert Martins foredrag om arbejdsglæde som en del af skylden for, at vi havde en glimrende aften. Emnerne "bestem din tilstand" og "hæv barren" rørte uden tvivl noget i os alle – nu gælder det blot om at holde fast. Tak for et godt arrangement, som kun kan anbefales til andre.

Benedict Moos, Erhvervspolitisk konsulent
Østlige Øers Landboforeninger

Dansk Landbrug logo
Benedict Moos, Erhvervspolitisk konsulent

Mere

Martin Erichsens indlæg har sat meget positive spor hos os. Vi gik ud i grupper, efter han havde været på besøg, og fik fundet 5 værdier, som skal være kendetegnende for den måde, vi gerne vil arbejde på i hverdagen. Vi vil fremover arbejde endnu mere med vores værdier, motivation og arbejdsglæde, så Martin Erichsen fik virkelig sat gang i en god udvikling.

Carsten Kjellmann, salgschef
Actavis Denmark

Actavis logo
Carsten Kjellmann, salgschef

Mere

Martin skabte rammerne for en meget vellykket dag, der fungerede virkeligt godt for alle. Det lykkedes os at komme godt gennem den resterende del af programmet - på trods af at vi havde noget at leve op til efter hans start med højt tempo og engagement. Et inspirerende og meget underholdende indlæg, der ramte plet i forhold til mine i forvejen høje forventninger.

Peder Andersen, Adm. direktør
ALK-Abelló Ltd.

Alk Abello logo
Peder Andersen, Adm. direktør
Martin skabte en god stemning og fik alle til at hæve barren. Resultatet var et utroligt positivt møde og en fantastisk dag.

Anders Hedegaard, Direktør, Business Operations
ALK-Abelló A/S

Alk Abello logo
Anders Hedegaard, Direktør, Business Operations

Mere

Martins indlæg havde den ønskede virkning – noget der kunne bryde isen og ryste os sammen. Vi er både "strong like a bull" og smiler, klapper og griner. Desuden fungerede det som en perfekt opstart til vores andre aktiviteter.

Elisabeth Lundström, Nordic Assistant
Bayer A/S

Bayer logo
Elisabeth Lundström, Nordic Assistant

Mere

They say laughter is the best medicine but sometimes, given the stresses of both home and working life, it's easy to let the smile slip and give in to seriousness and gloom. Martin Erichsen provided, not only a timely reminder of the importance of humor, but reinforced the added extras it brings along with it. As well as breaking down barriers between individuals and groups of people, it is undoubtedly contagious. In fact on the day, he had the most serious with tears rolling down their faces. I still laugh when I think about it now. One of the most enjoyable sessions I have ever attended.

Sue Ravening, Manager of Telecommunications & Security
Boehringer Ingelheim GmbH

Boehringer logo
Sue Ravening, Manager of Telecommunications & Security

Mere

Vi havde en fantastisk aften efter dit indlæg. Efter at have gennemgået vores evalueringsskemaer kan jeg fortælle dig, at du scorede en "rating" på 4,66 (hvor 5 var det bedste) og fik kommentarer som: "Laughter continued throughout the night, excellent, really affected me! Fantastic team experience, will never forget, great, wow". Jeg fik masser af komplimenter for at have hyret dig – så tak for det! De oplysninger, du kom med, er blevet givet videre til flere medarbejdere i organisationen – både i Danmark og Sverige – så forhåbentlig får du lov at møde Borealis igen.

Dennis Kaysen, Executive Assistant Public Affairs
Borealis A/S

Borealis logo
Dennis Kaysen, Executive Assistant Public Affairs

Mere

"Forandringer" er et højaktuelt emne, hvor Martins indlæg rammer plet. Han giver en ny vinkel på det at re-organisere og sætter tankerne i gang hos alle.

Louise Dahlgaard, International Pricing Manager
Coloplast A/S

Coloplast logo
Louise Dahlgaard, International Pricing Manager

Mere

Martins indlæg kan bestemt anbefales til dem, der søger stærke og brugbare værktøjer til at håndtere et arbejde med store forandringer og knappe ressourcer. Martins foredrag er nærværende og meget konstruktivt.

Anne Sørensen, Kredsformand
Danske Bioanalytikere

Danske Bioanalytikere logo
Anne Sørensen, Kredsformand

Mere

Martin Erichsen er en gave til dine kollegaer. Han skaber en energi, stemning og begejstring, som ingen bør være foruden. Jeg havde tidligere haft fornøjelsen af at opleve Martin Erichsen i aktion hos en samarbejdspartner. Flere timer efter havde jeg stadig smilet i mig, og det måtte jeg dele med andre. Få dage efter havde vi et medarbejderseminar, og Martin Erichsen lagde ud med en forrygende start på dagen. En værdioplevelse, der varede ved hele dagen. I dag - 6-7 måneder senere - skal der stadig ikke meget til, for at genoplive den forfriskende stemning kurset gav os. Tag ikke fejl af Martin Erichsen. Han er et stort aktiv for organisationer.

Anne Lessél, Kommunikationschef
Dansk Lægemiddel Information A/S

DLI logo
Anne Lessél, Kommunikationschef

Mere

Martin Erichsens indlæg har sat sig meget positive spor, og vi har haft mange refleksioner over det siden. Samtidig passede det som hånd i handske i forhold til resten af dagen og til Lean-ambassadørernes daglige rolle, hvor de selv skal ud at tage teten ved at vælge deres tilstand, hæve barren og holde fast, til de når målet. Jeg har set referencer til dine budskaber i flere mails efterfølgende, og der er mange, som stadig refererer til dine historier.

Christian Houborg, divisionsdirektør
H. Lundbeck A/S

Lundbeck logo
Christian Houborg, divisionsdirektør
To kollegaer, der ler sammen, skaber en forbløffende kort afstand til hinanden. I forbindelse med et internt arrangement, brugte vi Martin Erichsen som ice-breaker, og det virkede rigtig godt. Han fik alle deltagere til aktivt at deltage. Inden længe var stemningen helt i top. Alle smilede, var glade og i godt humør – hvilken herlig start. For dem der måtte overveje Martin Erichsen, er han stærk i forbindelse med opstartsmøder, projektgrupper, workshops etc. – eller blot, hvor et godt grin er vigtigt. Det var en fornøjelse at opleve Martin Erichsen, og jeg håber ikke, at det er sidste gang.

Paul Rene Orlien, Projektleder
H. Lundbeck A/S

Lundbeck logo
Paul Rene Orlien, Projektleder

Mere

Martin Erichsen fik med humor og energi sat os i gang med en kreativ og engageret workshop om samarbejde. Alle viste stort engagement om eftermiddagen.

Heidi Fredskilde Kisling
QMS communication expert
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo
Heidi Fredskilde Kisling
Martin Erichsens indlæg har rigtig mange gode pointer, god energi og stor underholdningsværdi. Det var et givtigt indlæg på et godt seminar. Kollegerne er blevet glade for udtrykket "Jeg er lækker!"

Natalie Andersen, Kemiker
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo
Natalie Andersen, Kemiker
Martin var en stor succes. Budskabet om, at spontan glæde har en positiv effekt på både samarbejde og arbejdsglæde, nåede alle. Vi har siden anvendt både klapsalver og high-five ved fejring af vores succeser - kagespisningen har vi dog ikke helt sluppet.

Karin Vilstrup Johansen, Assistent
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo
Karin Vilstrup Johansen, Assistent
Som foredragsholder ligger Martin absolut på niveau med de allerbedste, vi har haft. En utrolig flot præstation, hvor den rigtige dosering af humor og alvor giver knivskarpe pointer om teamsamarbejde.

Bo Holm Jensen, Operations Manager
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo
Bo Holm Jensen, Operations Manager
Martin går rent ind hos alle. Underholdningsværdien er høj og samtidig er der en masse stof til eftertanke. Et foredrag om arbejdsglæde, der så absolut var med til, at vi fik et meget vellykket arrangement.

Eva Lund Holbek, Senior VP Assistent
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo
Eva Lund Holbek, Senior VP Assistent
Martin Erichsen gav medarbejdere i Supply Chain Planning et rigtig godt og energisk indlæg som start på vores kaizen - workshop. Alle fik en rigtig god kickstart på den kreative proces og en lærerig oplevelse med hjem.

Lotte Frost Jørgensen, afdelingsleder
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo
Lotte Frost Jørgensen, afdelingsleder
Martin Erichsens indlæg fik sat en masse tanker i gang. Hans indlæg var rigtig godt tilpasset vores aktuelle situation, og han fik ram på mange af de udfordringer, vi møder i det daglige. Tak for et super indlæg!

Amie Solvej Dawson, teamleder
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo
Amie Solvej Dawson, teamleder

Mere

Vi havde besøg af Martin Erichsen og det var en meget sjov og positiv oplevelse - tak for det! Jeg er sikker på, at alle syntes, at det var et sjovt og anderledes kvartalsmøde. Der har efterfølgende været en rigtig god stemning, og jeg oplever helt klart, at mange har haft nemmere ved at grine efter vores seance. Dagen efter kurset havde vi sommerfest for hele NNS, og Martin Erichsen var en rigtig god optakt til denne dag. Vores område præsterede at stå på stolene og lave flere af øvelserne foran ca. 560 deltagere - så en virkning har det bestemt haft! Martin Erichsen er allerede formidlet videre til mange andre i Novo Nordisk, og det er bestemt ikke sidste gang, vi oplever ham.

Mette Windfeld
Novo Nordisk Servicepartner A/S

Novo Nordisk logo
Mette Windfeld

Mere

Efter at to afdelinger var blevet lagt sammen til én, havde vi brug for at lære hinanden bedre at kende. Martin leverede et yderst opkvikkende og humoristisk indslag, hvor alle fik lov til at møde hinanden på en helt ny måde. Vi takker for et godt grin.

Kirsten Møller Clausen, Afdelingsleder
Novozymes A/S

Novozymes logo
Kirsten Møller Clausen, Afdelingsleder

Mere

Vi havde en super aften, og det var Martin helt klart med til at sætte i gang. "Gudskelov det snart er mandag" er et rigtig godt oplæg, der kun giver god kritik efterfølgende og som jeg absolut kan anbefale videre.

Laila Lorentzen, Pharmaceut
Parexel Danmark

Parexel Danmark logo
Laila Lorentzen, Pharmaceut

Mere

Det var fantastisk at blive sparket igang med et godt grin. Martins øvelser var både underholdende og indeholdt sjove værktøjer, der skabte en stærk gruppedynamik. Dagen efter blev mødt med både "high-five" og ømme mave-grine-muskler. Alle mindes dagen med et stort smil.

Katja Bergholdt Nielsen, Laborant
Pharmexa A/S

Pharmexa logo
Katja Bergholdt Nielsen, Laborant

Mere

Martin Erichsens foredrag har givet mange gode tilbagemeldinger. Medarbejderne oplevede foredraget som både inspirerende, vedkommende og sjovt. Livet er som bekendt ikke de dage der er gået, men de dage man mindes, og jeg ved, at vi vil mindes denne dag med Martin Erichsen.

Camilla Middelboe, Associate Director
Quintiles Transnational

Quintiles logo
Camilla Middelboe, Associate Director

Mere

Vi havde en fantastisk oplevelse med Martin Erichsens foredrag om trivsel og arbejdsglæde, og vi har kun fået positiv feedback fra deltagerne. Der var en perfekt balance mellem humor og seriøsitet, og alle har fået noget at tænke over, samtidig med at humøret har fået et gevaldigt løft.

Anders Berg, Commercial Director
SCA Hygiene Products A/S

SCA Packaging logo
Anders Berg, Commercial Director

Mere

Martin Erichsen kom, leverede varen og gik til stående ovationer. Hans foredrag om præstation var enkelt i sine budskaber, hvilket gør det let at forstå og huske. Martin forstod virkelig at give deltagerne på vores sælgerkonference en vitaminindsprøjtning – og det på et tidspunkt, hvor "besætningen" ellers var ved at være møre efter næsten to dages drænende møder. Effekten var imponerende, og hans foredrag er absolut anbefalelsesværdigt. Jeppe Mørup, Marketing Consultant SCA Packaging Denmark A/S

Jeppe Mørup, Marketing Consultant
SCA Packaging Denmark A/S

SCA Packaging logo
Jeppe Mørup, Marketing Consultant

Mere

Budskaberne i Martin Erichsens foredrag er super relevante for alle i virksomheden, og de bliver leveret på en måde, så alle får en positiv oplevelse ud af foredraget. Hans foredrag om bedre arbejdsmiljø har sat sig spor i bevidstheden hos dem, som deltog, og vi er alle blevet mere bevidste om, hvordan vi selv kan styre vores humør og motivation i en positiv retning. Alle tilbagemeldinger har været super flotte, og jeg glæder mig til at få lejlighed til at genopleve hans foredrag.

Tina Heyde, projektkoordinator
Schering-Plough A/S

Schering-Plough logo
Tina Heyde, projektkoordinator

Mere

Vi arbejder med produktudvikling og beskæftiger medarbejdere, hvis faglige ekspertise hører til blandt verdens højeste. Dette kan både være yderst stimulerende rent fagligt, men også skabe store udfordringer, når problemstillinger skal diskuteres. I forbindelse med et projektlederkursus for hele organisationen, skulle vi derfor nedbryde nogle vigtige barrierer. Martin Erichsens foredrag om motivation og samarbejde i High-Performance Teams gav os en saltvandsindsprøjtning, så det stadig kan høres. Vi oplevede en glæde og fik energi samt motivation, så det havde en klar positiv indflydelse på slutresultatet for resten af programmet. På flydende engelsk og med smittende entusiasme satte Martin Erichsen fokus på nogle af de vigtigste værdier for vores projektmiljø: At tale et fælles sprog og viljen til at samarbejde. Martin Erichsen formåede at klargøre dette for alle – så ingen var i tvivl. Martin Erichsens foredrag var meget værd for vores proces.

Projektleder
Sophion Bioscience A/S

Sophion logo
Projektleder

Mere

Martins workshop sætter humor og kommunikation i et seriøst perspektiv, men er samtidig også et synligt bevis på, at når man mestrer kommunikation i praksis, er det et fantastisk middel til formidling. Hans undervisningsform er en dynamisk blanding af teori og praktiske øvelser, der får alle op af stolene, så man ender med et YES! Søger I en sjov workshop med dynamik, glæde og latter, er Martin et sikkert bud.

Kirsten Drejer, Administrerende Direktør
Symphogen A/S

Somphogen logo
Kirsten Drejer, Administrerende Direktør

Mere

Martin Erichsen er en super igangsætter, der sikrer, at man får den bedst tænkelige start på aftenen. Alle aktiveres, møder hinanden på en anderledes måde og ender med hænderne over hovedet.

Kresten Wiingaard, Adm. direktør
Adapt A/S

Adapt logo
Kresten Wiingaard, Adm. direktør

Mere

Med en ung organisation, hvor der konstant kommer nye medarbejdere til, er det vigtigt at værdigrundlaget er i orden. For at levendegøre en af vores kerneværdier, glæde, havde vi fornøjelsen af Martin Erichsen i en time, hvor alle 70 medarbejdere blev lagt ned med latter. At få en kreativ organisation til at sænke paraderne og give slip på kontrollen, kan være svært. Men al skepsis blev hurtigt gjort til skamme, da Martin i et provokerende indlæg ramte plet i forhold til værdier, medarbejdere og vores kultur. Lad mig derfor på det varmeste anbefale Martin til reklame- og webbureauer, der måtte ønske sig en anderledes og smittende oplevelse. Det vil give anledning til et ekstra smil på læben.

Simon Gade Hjorth, Account Director
AdPeople | PeopleGroup

AdPeople logo
Simon Gade Hjorth, Account Director

Mere

Det var en stor fornøjelse at møde Martin Erichsen og opleve hans foredrag. Vi har fået utroligt positiv respons fra alle deltagerne. Alle fik meget ud af det - både de underholdende oplevelser og stoffet til eftertanke. Deltagerne var alle helt "høje" bagefter. Mange har sagt, at det var den bedste personaledag, de havde haft.

Pia Birkegård, sekretariatschef
Advokatnævnet

Advokatnævnet logo
Pia Birkegård, sekretariatschef

Mere

Efter Martin har forladt bygningen, er der ingen tvivl om ALD's kampråb fremover: YES! Martins indlæg giver et boost og stærke værktøjer til at huske kollegerne på at gøre det til en vane at stikke fingeren i "stikkontakten", når energiniveauet er lavt.

Poul Brodsgaard, Adm. Direktør
ALD Automotive

ADL Automotive logo
Poul Brodsgaard, Adm. Direktør

Mere

Martin Erichsens "Gudskelov det snart er mandag"-foredrag var en meget berigende oplevelse, og mange medarbejdere har efterfølgende henvendt sig for at dele deres begejstring. Én havde været inde på Martin Erichsens hjemmeside og fundet workshoppen, han har for hele virksomheden. Han foreslog at lave et sådant forløb, da han syntes, at det var synd for de kolleger, som var forhindrede i at deltage i første omgang.Jeg kan med sikkerhed sige, at det har gjort os i stand til at rose hinanden meget mere spontant. Og det virker, for vi smiler mere nu! Også målsætningen om at få en supergod dag på jobbet har bidt sig fast, og jeg er helt overbevist om, at vi gør brug af Martin Erichsen igen inden længe.

Jørgen Fredelund, manager
Alex Andersen Ølund A/S

Alex Andersen logo
Jørgen Fredelund, manager

Mere

Jeg har kun fået supergode tilbagemeldinger fra deltagerne på Martin Erichsens indlæg. Flere nævnte, at de i starten troede det blot var endnu en indlægsholder, der skulle stå og snakke og være sjov – så begejstringen var ekstra stor, da de konstaterede, at indlægget pludselig tog den drejning. Mange var overraskede over, at du var i stand til at skabe sådan en stemning. Dine udråb gik igen, og vi havde en enorm fællesskabsfølelse resten af seminaret. Stor ros til dig fra alle og ikke mindst mig selv.

Jesper Fredberg, CFO
KVADRAT A/S

Jesper Fredberg, CFO

Mere

Martin Erichsen gav os inspiration og indsigt i, hvordan vi kan vælge vores eget humør og derfor vores tilstand.Vi blev mindet om, at vi med vores egen positive attitude til daglige udfordringer kan skabe masser af muligheder for at påvirke både vores arbejds- og privatliv, så vi vil se tilbage på det som lykkelige øjeblikke. Vi flyder nu over med positiv energi…

Bente A. Nielsen, Key Account Manager
Arvid Nilsson

Arvid Nilsson logo
Bente A. Nielsen, Key Account Manager

Mere

Vi anbefaler Martin Erichsen til vores kunder, fordi han er en af Danmarks bedste foredragsholdere. Martin rører sit publikum på mange forskellige niveauer, hvilket gør ham helt unik.

Søren Kristensen, Adm. Direktør
Athenas

Athenas logo
Søren Kristensen, Adm. Direktør

Mere

Effekten af Martin Erichsen holder endnu. Om mandagen brød hele flokken stadig ud i klapsalver og jubel. Jeg har fået utrolig positiv feedback. Alle tog noget med sig fra Martins indlæg, som var en stærk kombination af et seriøst budskab og masser af humor. Tak for det – håber, vi kan gentage succesen!

Morten Nørgaard Berg, Adm. Direktør
AXIELL bibliotek A/S

AXIELL logo
Morten Nørgaard Berg, Adm. Direktør

Mere

Alle har talt utroligt positivt om Martin Erichsens foredrag. En fællesoplevelser der har været guld værd for dagligdagen. Jeg kan kun anbefale en virksomhed at lave et arrangement med Martin Erichsen. Hans foredrag giver stof til eftertanke på mange måder.

Birgit Rishøj, Partner
Bakob ApS

Bakob logo
Birgit Rishøj, Partner

Mere

Martins foredrag gror på en, efterhånden som alle hans kloge ord bundfælder sig. Alle synes, at det var et super indlæg, der fuldendte dagen.

Mette Bruun Andersen, Konsulent
C3 a-kasse

C3 logo
Mette Bruun Andersen, Konsulent

Mere

Samtlige 600 medarbejdere fra Carl Bro var samlet til fagdage. Efter de mange indlæg var det ikke svært at få øje på hvem, der havde været inde og høre Martins foredrag "Gudskelov det snart er mandag". Der blev givet high-fives og råbt "YES" med humøret helt i top.

Lene Lind, Ejendomsadministrator
Carl Bro A/S

Carl Bro logo
Lene Lind, Ejendomsadministrator

Mere

Jeg takker for et forrygende samarbejde.

Ditte Degn Christensen, projektleder
Confex Danmark A/S

Confex logo
Ditte Degn Christensen, projektleder
Tak fordi du var med til at gøre vores konference til en bragende succes.

Kitt Rosenberg, Projektleder
Confex Danmark A/S

Confex logo
Kitt Rosenberg, Projektleder
Vi samarbejder med Martin Erichsen og hans foredrag er af en høj standard, hvorfor vi gerne bruger ham igen og anbefaler ham til andre.

Kitt Rosenberg, Projektleder
Confex Danmark A/S

Confex logo
Kitt Rosenberg, Projektleder

Mere

Jeg har sjældent grint så meget som ved Martins fantastisk motiverende indlæg. Martin giver simple værktøjer, som vi uden tvivl vil bruge fremadrettet. Indlægget var underholdende, energisk og dybt inspirerende.

Peter Krarup Lange, Underdirektør
Coop Danmark A/S

Coop Danmark logo
Peter Krarup Lange, Underdirektør

Mere

Martin Erichsen formåede på en time at vende skepsis til begejstring. Han fik samtlige deltagere til at involvere sig aktivt, og vi fik en times underholdning med os selv i hovedrollen. Vi fik en oplevelse, der var markant anderledes end noget andet, vi har prøvet. Det var fantastisk morsomt. Det siger sig selv, at en oplevelse som denne kan bruges som reference til mange andre tiltag i firmaregi, for eksempel at inspirere til at gøre noget på en ny måde, at bryde grænser ned etc. Vi vil benytte Martin Erichsen igen, det er helt sikkert!

Adm. Direktør
Creuna Danmark A/S

Creuna logo
Adm. Direktør

Mere

Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger om Martin Erichsens foredrag, som også udfordrede flere af deltagerne. Vi er enige om, at når vi skærer ind til kernen af indlægget, indeholder det en ny måde at anskue tingene på. Jeg nød dit indlæg – og jeg tror, at du flyttede nogle grænser hos mange af mine kolleger. Tak for et opmuntrende, indlevende og tankevækkende indlæg.

Dorte Søegaard-Larsen, regnskabschef
DAB

DAB logo
Dorte Søegaard-Larsen, regnskabschef

Mere

Gudskelov det snart er mandag-foredraget fungerede rigtig godt hos os, og vi har fået meget fine tilbagemeldinger fra deltagerne. Martin Erichsens metode, hvor han inddrager deltagerne undervejs i foredraget, er meget effektiv og gør, at pointerne fæstner sig i hukommelsen.

Benny Sandersen, Departmental Manager
Danish Meat Research Institute Consult

Benny Sandersen, Departmental Manager

Mere

Vi var rigtig glade for Martin Erichsens oplæg, som havde en perfekt balance mellem at være rigtig sjovt og rigtig tankevækkende. Indlægget har fået alle til at tænke mere på deres egen rolle efter Martins pointe om "at vælge tilstand".

Andreas Kamm, generalsekretær
Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp logo
Andreas Kamm, generalsekretær

Mere

Martin gør virkelig grupper til teams. Teamet arbejdede med alle de opgaver, som jeg satte dem til, og det var meget værdifuldt for os.

Conni Lorentsen, Fagforeningsformand
Dansk Funktionærforbund, Serviceforbundet

Dansk Funktionærforbund logo
Conni Lorentsen, Fagforeningsformand

Mere

Martin Erichsen is excellent. We engaged him in a post merger situation, where team building was very important to us. What can you do with a diverse department of 130 people originating from three different companies and more than 30 nationalities? During Martin Erichsen's interactive talk people were laughing and hugging each other. And the momentum kept on. Even weeks later, people in the department were still practicing the tools. Martin Erichsen is very different from any other speaker. This has truly been an experience we will never forget.

Henrik Kajueter, Marketing Director
DHL Europe

DHL logo
Henrik Kajueter, Marketing Director

Mere

Martin Erichsen sætter positive tanker i gang. Vi fik rigtig god respons for hans indlæg i medlemskredsen.

Bo West Møller, Kædechef
Dias Danmark a.m.b.a.

Dias logo
Bo West Møller, Kædechef

Mere

Vi har kun fået rigtig gode tilbagemeldinger, og jeg er sikker på, at alle har kunnet bruge Martin Erichsens indlæg.

Astrid Fabricius, Konsulent og projektleder
DL - Patient|Admnistration|Kommunikation

DL logo
DL - Patient|Admnistration|Kommunikation

Mere

Martin Erichsen har et fantastisk budskab og ikke mindst en fantastisk måde at fremføre det på! Jeg har udelukkende fået positive tilbagemeldinger! Foredraget startede med en perfekt indledning, hvor han virkelig fik fanget forsamlingens opmærksomhed. Jeg anbefaler Martin Erichsen til alle i mit netværk.

Britta Hedegaard, formand
ErhvervsKvinder Viborg

Erhvervskvinder logo
Britta Hedegaard, formand

Mere

Når man har oplevet Martin Erichsen, er det et navn, man vil huske mange år frem. Efter Martins indlæg vidste alle deltagerne, hvad de skulle gøre for at hæve barren for deres præstationer. Et meget værdifuldt indlæg på vores strategidag.

Palle Valentin Kubach, Partner
Ernst & Young

Ernst & Young logo
Palle Valentin Kubach, Partner

Mere

Martin Erichsen gør et meget stort indtryk på kursisterne. Blandt de mange freelancere, der er tilknyttet EventForce, er det helt tydeligt, at Martin kan noget særligt. Ud over sin professionalisme og sit behagelige selskab, giver han en oplevelse, som kunden vil mindes i lang tid fremover. Vi er meget taknemmelige over at have fået Martin anbefalet. Med hans evner ville vi nok have stødt på ham før eller siden...

Kristin Ellingsgård, Senior Project Director
EventForce A/S

Eventforce logo
Kristin Ellingsgård, Senior Project Director
Vi har igennem flere år arbejdet sammen med Martin Erichsen, og hver gang har han været veloplagt, underholdende og inspirerende. Martin Erichsen er medvirkende til, at vores arrangementer overgår kundernes og vores egne forventninger.

Henrik Feldborg-Zethner, adm. direktør
EventForce A/S

Eventforce logo
Henrik Feldborg-Zethner, adm. direktør

Mere

Selv ved meget store events er Martins præstation altid stabil og af meget høj kvalitet, hvilket gør ham til en af Danmarks bedste foredragsholdere.

Jacob Skovgaard Andreasen, Projektleder
Evolution a/s

Evolution logo
Jacob Skovgaard Andreasen, Projektleder

Mere

Hermed vil jeg meget gerne anbefale Martin Erichsens foredrag. Vi havde en fantastisk eftermiddag og er særdeles tilfredse med både form og indhold. Martins budskab har virkelig gjort sin virkning, og stemningen er helt anderledes, end før han var her. Jeg tror, det gik op for folk, hvor stor en indflydelse de har på deres eget humør, og lige meget hvad de arbejder med, kan opgaven gøres interessant.

Claude Teisen-Simony, adm. direktør
Eye-D Innovation, Valby

eyeD logo
Claude Teisen-Simony, adm. direktør
Hos os kom foredraget til at betyde, at der kom en meget mere positiv stemning.

Claude Teisen-Simony, adm. direktør
Eye-D Innovation

eyeD logo
Claude Teisen-Simony, adm. direktør

Mere

Som vestjyder plejer vi at have begge ben på jorden. Men Martins kursus gjorde, at vi for en kort stund mistede jordforbindelsen i ren begejstring. Vi så, hvor vigtigt det var at grine sammen, for igennem latteren blev frigivet så meget energi, at samspillet mellem kollegaer højnedes. På sindigt jysk: "det er æ så ring endda!" Jeg kan kun anbefale andre at prøve, hvis de altså er klar til at lade tårerne trille, for det gør de...

Gert Balling, Terminalchef
Fjord Line

Fjord Line logo
Gert Balling, Terminalchef

Mere

Vi var 90 medlemmer af FOA i Frederiksborg amt, der havde sat hinanden og Martin Erichsen stævne. Vi havde en drøm om at udfordre os selv. Alle 90 vidste sikkert, at vi var gode, inden vi kom. Men vi vidste ikke, at vi så gode! At vi turde leve drømmen ud og tage det første svære skridt på en ny vej. Den evne var Martin god til at finde frem i os. Så god, at alle 90 deltagere endte med at gå på de glødende kul.

Hugo Holm Hansen, Uddannelsesleder
Forbundet for Offentlige Ansatte, Frederiksborg Amt

FOA logo
Hugo Holm Hansen, Uddannelsesleder
Jeg oplever ofte i mit arbejde, at det kan være svært at finde frem til den rigtige leverandør af teambuilding- og motivationskurser. I FOA - Fag og Arbejde har vi flere gange brugt Martin Erichsens Light Your Team Fire. Efter vores opfattelse leverer Martin Erichsen et seriøst og virkelig spændende kursus, der gør et fantastisk indtryk på samtlige deltagere. Vi har altid følt, at vi var i sikre hænder, når vi bad Martin om at få vore medlemmer til at overskride deres grænser.

Hugo Holm Hansen, Uddannelsesleder
FOAs Uddannelsesleder, Frederiksborg Amt

FOA logo
Hugo Holm Hansen, Uddannelsesleder

Mere

Martin var brændstof til vores strategi dag. Et super kick-off, der sikrede, at vi kom rigtigt fra start og resten af dagen brød ud i jubel og spontane bifald. Godt for nye medarbejdere og humøret generelt.

Henrik Jung Laursen, Adm. Direktør
forbrugerliv.dk

Forbrugerliv logo
Henrik Jung Laursen, Adm. Direktør

Mere

Tusind tak for et godt indslag. En anderledes, god og sjov måde at kick-starte vores sommerfest på. Alle kom i det helt rigtige humør lige fra start.

Søren Elstrøm, Analysekonsulent
Gfk

GfK logo
Søren Elstrøm, Analysekonsulent

Mere

Vi siger stadig "YES" i flere forbindelser og relaterer det til Martin Erichsens foredrag. Det flyttede os bestemt – og tak for hjælpen!

Flemming Hartmann-Andersen, Hospitalschef
Gigtforeningen

Gigtforeningen logo

Mere

Martin var super, og alle hans praktiske øvelser blev benyttet resten af dagen. Alle deltagere havde en god oplevelse og har givet positive tilbagemeldinger.

Lars Pedersen, Adm. Direktør
Grafikom A/S

Grafikom logo
Lars Pedersen, Adm. Direktør

Mere

Martin var et vigtigt led i en god aften. Et rigtig godt indlæg, der blev brugt som aktiv referenceramme resten af dagen. Jeg har allerede anbefalet Martin videre til min omgangskreds.

Sisse Fjelsted Rasmussen, CFO Nordic
Grey Shared Financial Services

GreyDirect logo
Sisse Fjelsted Rasmussen, CFO Nordic

Mere

Selv dem, der valgte ikke at firewalke, heppede og klappede i takt til dem, der gjorde. Med "begejstring" som tema var vi med til at skabe en begivenhed, jeg er sikker på. ikke vil gå i glemmebøgerne lige med det samme.

Michelle Berg, Ungdomskonsulent
HK Aalborg

HK logo
Michelle Berg, Ungdomskonsulent
Tak, fordi du sluttede vores dag på den bedst tænkelige måde. Det var dog utroligt, at vi alle endte med at trille rundt på gulvet af grin!!!! Jeg er sikker på, at det satte gang i nogle tanker hos deltagerne. Jeg har allerede anbefalet dig videre til andre. Fra HK Viborg-Skive-Nykøbing kan vi varmt anbefale Martin Erichsen. Vi overvejer allerede at lave et lignende medlemsarrangement på et senere tidspunkt.

Helle Nikkel Hansen, Faglig konsulent
HK Viborg-Skive-Nykøbing

HK logo
Helle Nikkel Hansen, Faglig konsulent
En god film indeholder som regel alle elementer fra underholdning, spænding og begejstring. Med musik, glødende kul og masser af øvelser fik alle deltagere en oplevelse, de kunne tage med hjem. Leder I efter et indlæg i særklasse, kan jeg kun anbefale Martin Erichsen. Han levede op til vores forventninger – og mere til.

Gert Skjødt Jensen, Typograf
HK Privat
IT, Medie & Kommunikation

HK logo
Gert Skjødt Jensen, Typograf
Martins indlæg giver brugbare værktøjer og svar på en masse spørgsmål, så alle føler, at de kan komme videre. Hans foredrag giver kun positive tilbagemeldinger fra deltagerne.

Inger Larsen, Bestyrelsesmedlem af LAK
HK København

HK logo
Inger Larsen, Bestyrelsesmedlem af LAK
Martins indlæg var baresmaddergodt – og jeg kan varmt anbefale ham til andre.

Kate Kengen, Landsklubformand
HK Stat

HK logo
Kate Kengen, Landsklubformand

Mere

Alle vil have udvikling – helst uden at skulle gøre noget anderledes. En typisk udfordring i forandringsprocesser er, at medarbejderne er skeptiske og afventende og ikke fra begyndelsen ser, hvilke muligheder udviklingen kan skabe. Med udgangspunkt i latteren inspirerer Martin Erichsen en gruppe af medarbejdere til at have et mere åbent og optimistisk syn på forandringen. Det er meget værd for os, at medarbejderne er parate til at gøre noget anderledes. Specielt når medarbejderne efterfølgende skal indgå kompromisser og træffe beslutninger. Det er yderst sjældent, at vi benytter underleverandører til vores kerneydelser. Men Martin Erichsen er leveringsdygtig i optimistiske medarbejdere, hvorfor vi også glæder os til at samarbejde fremover.

Claus Ingemann, Managementkonsulent
Implement A/S

Implement logo
Claus Ingemann, Managementkonsulent
Vi havde besøg af Martin til et internt seminar med stor succes. Hans pointer vedrørende salg og networking var provokerende på en positiv måde og gav stof til eftertanke. Hans teambuilding var fænomenal - et meget underholdende og positivt opløftende indslag på vores seminar.

Adm. Direktør
Implement A/S

Implement logo
Adm. Direktør

Mere

Vi oplevede alle sammen et 100% humørfyldt, inspirerende og særdeles aktivt indslag fra Martin Erichsen på vort CREATE møde. Martin skabte stort engagement i teamet, hvilket var medvirkende til, at vi nåede vores mål med Hornbæk opholdet.

Claus Pavar, Senior Vice President
Lauritzen Fleet Management A/S

J. Lauritzen logo
Claus Pavar, Senior Vice President

Mere

YES YES YES! Vi havde en rigtig god dag og weekend - og "jo", der er ingen tvivl om, at Martins indlæg satte positive spor i vores bevidsthed. Hans budskaber omkring at vælge sin tilstand, løfte barren og ændre strategien, til du når målet, var klare og tydelige og helt klart noget, vi vil bruge og arbejde videre med. Det er stærkt, at vi nu har en fælles referenceramme at tale ud fra. Et rigtigt godt indlæg - og som sagt helt klart noget, vi kan bruge i vores hverdag og arbejde videre med og ud fra!

Pernille Kinnunen, Explorer Sales & Human Resource Manager
KILROY travels Denmark A/S

Kilroy Travels logo
Pernille Kinnunen, Explorer Sales & Human Resource Manager

Mere

Martin Erichsens foredrag "Gudskelov det snart er mandag" var ubetinget dagens højdepunkt med en meget fin balance mellem morskab og alvor og med klare, gode budskaber, som vi alle stadig husker og bruger dagligt. Alle i virksomheden har meldt meget positivt tilbage, så vi er alle enige: Gudskelov det snart er mandag. Jeg vil varmt anbefale Martin Erichsen til alle i mit netværk.

Søren Sønderholm, partner
KPMG

KPMG logo
Søren Sønderholm, partner
Når man som KPMG lever af at yde langvarig rådgivning til nogle af landets største virksomheder, er det essentielt at være i stand til at forstå og kunne sætte sig ind i klientens forhold. Vi oplevede, at Martin Erichsen mestrer denne evne på et meget højt niveau. På ganske kort tid fik vi skabt rammerne - et "safe environment" - hvorved kollegaerne kunne lære hinanden bedre at kende; og det lykkedes os faktisk at bryde nogle af de barrierer, som ellers ville have været svære at nedbryde. En travl hverdag med mange møder og stramme deadlines blev med ét vendt til en oprigtig, levende kontakt - som fyldt med energi bar stemningen frem til mandag morgen. Jeg tror - og fornemmer, at den platform for kemi, som Martin var med til at skabe, vil vare ved længe. Mødet med Martin var derfor et friskt, værdifuldt pust, som har videreudviklet vores syn for potentialet i udvikling indenfor social trivsel på arbejdspladsen.

Henrik Lund, Senior Tax Consultant
KPMG

KPMG logo
Henrik Lund, Senior Tax Consultant

Mere

Vi afholder kurser for regnskabsassistenter fra landboforeninger fra hele landet. Dette var et skattekursus, der skulle afvikles over 4 moduler, med 3 – 5 måneders mellemrum. Fordi folk skulle mødes for første gang, ville vi gerne have et arrangement, der gav en positiv stemning og rystede folk godt sammen. Dette gjorde Martin Erichsen super godt, alle grinede og smed hæmningerne. Selv skeptikere måtte overgive sig. Martin Erichsen er absolut anbefalelsesværdigt til lignende arrangementer.

Charlotte Frank, Kursusleder
Landscentret

Dansk Landbrugsrådgivning logo
Charlotte Frank, Kursusleder

Mere

Foredraget Gudskelov det snart er mandag har i høj grad sat spor i bevidstheden hos deltagerne ved arrangementet. Vi har fået meget ros for især Martin Erichsens indlæg, og flere, som havde hørt ham før, var imponerede over, at han ikke sagde noget, de havde hørt før, og ikke mindst hvor meget hans indlæg var tilpasset målgruppen og dagens seminar. Så han får 10 point ud af 10 mulige. Vi vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale foredraget til andre.

Esben Lind, PR Director
Lange PR A/S

Lange PR logo
Esben Lind, PR Director

Mere

Martin Erichsens foredrag bliver modtaget meget positivt, og når jeg i dag ser på de ydre omstændigheder, har det været det helt rigtige med et wake-up call! Martin giver stærk inspiration, som jeg er sikker på, at mange andre virksomheder også kunne bruge.

Lars Eegholm, Managing Director
LeasePlan Danmark A/S

Leaseplan logo
Lars Eegholm, Managing Director

Mere

Her hos MBCE samarbejder vi med Martin Erichsen, fordi hans foredrag er af meget høj og stabil kvalitet. Vi ser frem til at arbejde sammen med ham i fremtiden.

Eva Marianne Nielsen, Projektleder
MBCE

MBCE logo
Eva Marianne Nielsen, Projektleder

Mere

Humor er i meget høj grad med til at få opgaver og problemer løst på en bedre måde i hverdagen, både i forhold til kolleger og kunder. Men refleksionen over humorens vigtighed på arbejdspladsen glider ofte i baggrunden i forhold til de rent faglige områder, hvor der ofres meget på vidensudveksling og kurser. På Millward Brown tog vi konsekvensen og forsøgte os med Martin Erichsen. Han gav os stof til eftertanke omkring, hvordan vi hele tiden bruger humor i vores omgangsform. Martin Erichsen kan anbefales til virksomheder, der har brug for en ny måde at få rystet folk sammen på. Det giver en fælles oplevelse, som kan være svær at opnå ved andre kursusformer eller firmaaktiviteter – og så er det faktisk ret morsomt.

Niels Blichfeldt, Seniorkonsulent
Millward Brown Denmark

Millward Brown logo
Niels Blichfeldt, Seniorkonsulent

Mere

Søger I et indlæg, der giver stående klapsalver, er I kommet rette sted. Martin leverede varen – som altid!

May-Britt Price, Projektsekretær
Naviair

Naviair logo
May-Britt Price, Projektsekretær

Mere

Tak for et stimulerende indlæg over temaet "Gudskelov det snart er mandag". Martin Erichsen havde en væsentlig del af æren for, at vi fik løst nogle af de problemer, vi tumler med, og gik opløftede derfra.

Thorkil Emborg, Adm. direktør
NCB – Nordisk Copyright Bureau

NCB logo
Thorkil Emborg, Adm. direktør

Mere

"Hvad nytte gør din viden, hvis kunderne alligevel ikke kan huske, hvad du fortæller dem?" Martin Erichsen var den perfekte afslutning på vores årlige medarbejderseminar om vidensdeling. Igennem min lange karriere inden for rådgivning har jeg erfaret, at mange konsulenter er tilbøjelige til at undervurdere humoren i det daglige arbejde. Med Martins indlæg tror jeg ikke, at der var nogen, der var i tvivl om, at humor, vidensdeling og rådgivning er tæt forbundet. På tværs af 4 nationaliteter, for 180 medarbejdere og på flydende engelsk, lavede Martin en fremragende indsats, som vi alle vil huske tilbage på med et stort smil på læben.

Leif Støy, Adm. Direktør
PLS RAMBØLL Management

PLS RAMBOLL Management logo
Leif Støy, Adm. Direktør

Mere

Det var en fornøjelse at opleve Martin Erichsen. Flere ledere har allerede kontaktet mig for at fortælle, hvor stort indtryk hans oplæg har gjort på dem. Alle har virkelig fået noget at tænke over. Det, der er rigtig vigtigt for mig, er, at lederne har taget dit oplæg med hjem og nu bruger det i hverdagen. Det er ikke hver dag, jeg oplever det! Mange tak for en meget inspirerende og underholdende dag.

Marlene Mejrup Tang, HR-konsulent
Post Danmark A/S

Post Danmark logo
Marlene Mejrup Tang, HR-konsulent
Via latteren spolede Martin os mentalt 4 timer frem i programmet. I planlægningen af et seminar gør man alt, for at det forløber perfekt. Derfor tilkaldte vi Martin Erichsen, som gjorde, at vi fik den allerbedst tænkelige start. Martin satte resten af seminaret i humorens tegn, hvilket viste sig at være et vigtigt redskab i vores videre dialog om værdier. Jeg blev selv anbefalet Martin Erichsen, og nu er det mig en fornøjelse at kunne anbefale ham videre.

Henriette Bonding, Fuldmægtig
Post Danmark A/S, Distribution

Post Danmark logo
Henriette Bonding, Fuldmægtig
Tak for dit indlæg på vores IP-dag. Det var et godt, morsomt og for nogle deltagere et grænseoverskridende indlæg. Indlægget lå på det sværest tænkelige tidspunkt - lige efter frokost, men det var perfekt, idet deltagerne fik bevæget sig og rært lattermusklerne, samtidig med at det havde relationer til dagens emne, hvorved den røde tråd på dagen blev bibeholdt - på en anderledes måde. Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne, og ingen negative, og vi har efterfølgende hørt, at det er noget, man husker og fortæller kollegaer om, hvilket er vigtigt, når man skal have et budskab igennem.

Helle Mette Sørensen, Produktchef
Post Danmark A/S

Post Danmark logo
Post Danmark
I forbindelse med et seminar for projektledere fik vi en flyvende start på andendagen, da Martin Erichsen afholdt foredrag. Martin Erichsens præstation fik topkarakter fra alle deltagere og høstede blandt andet disse kommentarer: "Kanon start på dagen!" "Eminent godt!" "Meget sjovt – og så turde give slip!" Martin Erichsen er for dem, der ønsker glæde, energi og en rigtig god start på dagen.

Jens Chistiansen, Projektchef
Post Danmark A/S, Udvikling

Post Danmark logo
Jens Chistiansen, Projektchef
Martin er en succes og hans indlæg er i topklasse. Hans foredrag fik topscore af deltagerne, der gav ham stående bifald.

Kim B. Jensen, Salgsdirektør
Post Danmark A/S

Post Danmark logo
Kim B. Jensen, Salgsdirektør
Vi var ca. 40 mænd og kvinder fra Post Danmarks hovedkontor i København, som fik en super god oplevelse med Martin Erichsens foredrag, Gudskelov det snart er mandag. Temaet for dagen var virksomhedskultur og fremtidens Finans & Økonomi, og her passede Martins indlæg rigtig godt ind. Vi fik en række værktøjer, som på en sjov og inspirerende måde gav os indsigt i, hvordan vi selv kan påvirke vores egen motivation og arbejdsglæde. Indlægget har uden tvivl sat sig nogle gode spor i bevidstheden hos os alle, og vi er blevet meget mere bevidste om, hvordan vores humør og adfærd hænger sammen.

Torsten Fels, vicedirektør
Post Danmark A/S, Finans & Økonomi

Post Danmark logo
Torsten Fels, vicedirektør
Martin Erichsens indlæg ved vores seminar var kanon godt, og han har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Alt i alt var det en yderst positiv oplevelse og en rigtig god start på vores seminar.

Birthe Wirenfeldt, salgskoordinator
Post Danmark

Post Danmark logo
Birthe Wirenfeldt, salgskoordinator

Mere

Vi brugte Martin Erichsen som et kick-off til et kundearrangement og det var en kæmpe succes! Resten af aftenen var stemningen fantastisk, og vores dialog med kunden har siden været fyldt med high-fives og godt humør!

Lisbeth Johansen, Director of Sales
Radisson Edwardian

Radisson Edwardian logo
Lisbeth Johansen, Director of Sales

Mere

Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde og samarbejde levede helt op til vores forventninger. Et særdeles underholdende, inspirerende og tankevækkende indlæg. Riis Rejser er en servicevirksomhed, hvor vi såvel på vores kontorer som på vores rejser er dybt afhængige af energifyldte og positive mennesker, der glæder sig til at servicere og fornøje vore kunder. Med et 2 timers foredrag af Martin fik vi med et væld af humor og karikaturer peget på masser af muligheder for at gøre alle dage til gode dage.

Søren Riis, Direktør
Riis Rejser A/S

Riis Rejser logo
Søren Riis, Direktør

Mere

Martin Erichsens teambuilding øvelser er en perfekt måde at skabe positiv energi. Efter en times intensiv foredrag var alle deltageres skepsis afvæbnet. Der var en meget stor erkendelse af værdien af hans workshop. Yderligere var det også meget givtigt efter workshoppen at gennemgå de indtryk, vi hver især havde dannet os. Til dem der måtte overveje Martin Erichsen: Han gør det lettere at samarbejde.

Carsten Bülow, Strategisk Planner
Saatchi & Saatchi

Carsten Bülow, Strategisk Planner

Mere

Martins foredrag om kommunikation og teamwork er kanon godt. Vi er alle erfarne konferencechefer og har oplevet meget, men jeg er sikker på, at alle de tilstedeværende vil huske Martin, når foredraget skal vække tanker, motivere og begejstre.

Birgit Nørgaard, Direktør
Scandic Eremitage

Scandic logo
Birgit Nørgaard, Direktør

Mere

Martins workshop om godt samarbejde har kun givet positive tilbagemeldinger både mundtligt og skriftligt. En del har spurgt til, hvordan jeg fandt ham, og hele arrangementet må helt klart høre til under kategorien "succes".

Jette Malmberg, Administrationsansvarlig
SCR Consulting A/S

SCR Consulting logo
Jette Malmberg, Administrationsansvarlig

Mere

Som arrangør får man en hel del utroligt positive tilkendegivelser om Martin Erichsens foredrag om kommunikation og arbejdsglæde i samarbejdet.

Frederik Laursen, Projektchef
TIVOLI

Tivoli logo
Frederik Laursen, Projektchef

Mere

Martin Erichsen's talk is sensational! His talk was not only great fun, it was hugely motivating and a great teambuilding experience. It has added a rich memory for everyone involved.

Michael Shaw, Managing Director
Validium Ltd.

Validium logo
Michael Shaw, Managing Director

Mere

Vi havde booket Martin Erichsen foredragsholder til et større internt arrangement med fokus på teamwork og "fun". Martin fangede "spot on" essensen i vores briefing og formidlede et indholdsrigt og samtidigt humoristisk foredrag, hvor hans budskaber gik rent ind, og folk fik virkelig noget at tænke over. Indholdet hang derfor rigtig godt sammen med både vores dagligdag og resten af arrangementet, og Martin forstod at tilpasse sit foredrag, så det passede nøjagtigt til det, vi havde brug for på den dag.

Helle Vesterager, Marketing Manager
b.young A/S

Helle Vesterager, Marketing Manager

Mere

"Top professionel, virkelig tankevækkende og super underholdende" er nogle af de ord, der går igennem ens tanker efter at have hørt Martins foredrag om godt arbejdsmiljø. En forrygende blanding af faglige input, konkrete eksempler og underholdende øvelser. Et foredrag, vi kun kan anbefale og som virkelig rykker.

Karsten B. Vester, Chefkonsulent
Virksomheds Netværket

Karsten B. Vester, Chefkonsulent

Mere

"Brilliant ... interactive ... inspirational ... liberating ..." Just some of the words of praise and admiration from the student evaluation forms on Martin Erichsen's keynote on "arbejdsglæde". Many, many thanks for helping make the week such a wonderful success. 62% of your audiences said that their session was "excellent", with another 20% going to the next classification of "good". These are unprecedented figures for such large group sessions. I can only hope that you found the experience as wonderful as our students found you! Other comments included - Gave me confidence as it was about losing fear and letting go, which is what I need to do - Inspirational lessons for life (many similar comments) - I'm no longer a mad man ... it's changed my life - Unconventional but enjoyable - Relevant to current problems I have to learn to deal with And - I question his sanity, but it was a great afternoon! To say just thank you is totally inadequate, but thank you, thank you very much. I hope you left Waddesdon with fond memories. I know that 400 or more students and staff will have very fond memories of your visit.

Graham Parker
Waddesdon Church of England School

Waddeston logo
Graham Parker

Mere

Fra sidelinjen oplevede jeg, hvordan Martin med sit workshop om samarbejde fik deltagerne til at le, more sig og lære hinanden bedre at kende. Martins rolige udstråling gjorde, at samtlige deltagere følte sig trygge i hans hænder - og var derfor ikke bange for at prøve kræfter med samarbejde i praksis. En workshop vores kunde vil huske for sin dynamiske stemning og underholdende tone.

Charlotte Christensen, Projektkoordinator
Welcome Event Marketing ApS

Charlotte Christensen, Projektkoordinator

Mere

Når Martin Erichsen holder foredrag om samarbejde er han nærværende på en måde, som gør, at han når ud på de aller bagerste rækker.

Daniel Dasic, Adm. direktør
Whatever Booking

Daniel Dasic, Adm. direktør

Mere

Vi havde en super inspirerende eftermiddag sammen med Martin Erichsen. Der var bare så højt humør og god stemning, hvilket var helt suverænt. Vi grinede og grinede og der blev hujet, klappet, sunget og danset. Vi "valgte vores humør", mens folk omkring os troede, at den var helt gal! Martin talte til og fangede alle på trods af en aldersspredning på 30 – 64 år, hvilket var særligt fascinerende og en stor oplevelse for alle. Flere har spurgt mig, om han var uddannet på teaterskolen! Tak for et super foredrag!

Miriam Elvers, Områdechef
Aleris

Aleris logo
Miriam Elvers, Områdechef

Mere

To grupper af medarbejdere skulle finde hinanden socialt på tværs af forskellige arbejdsopgaver. Martin sørgede for, at vi fik lige nøjagtig det ud af dagen, som var tiltænkt - at blive rystet godt sammen. Vi fik alle grinet, så mavemusklerne var ødelagt bagefter, og er enige om, at det var et rigtig godt indlæg, som vi ikke glemmer lige med det samme.

Jette Gammelby, Vicekontorchef
Amtssygehuset i Herlev

Herlev Kommune logo
Jette Gammelby, Vicekontorchef

Mere

Vi nød virkelig Martins firewalk. På vores teammøde fik han ros hele vejen igennem. Vi var meget overraskede over, hvad vi kunne og turde. Det var berigende at opleve hinanden på en anden måde.

Miriam Kuipers, Socialpædagog
Autismecenter Vestsjælland

Miriam Kuipers, Socialpædagog

Mere

Martins indlæg var meget værdifuldt. Han skabte en begejstring, der virkelig var til at føle og som jeg kun har fået positive tilbagemeldinger på. Vi havde en eftermiddag sammen, der vil kunne mærkes hjemme i Børnegården.

Bent Mogens Petersen, Institutionsleder
Børnegården i Slagelse

Børnegården logo
Bent Mogens Petersen, Institutionsleder

Mere

Martin levede bestemt op til vores - i forvejen - høje forventninger. Vi havde mange gode diskussioner, hvor der blev taget udgangspunkt i hans oplæg. Vi talte meget om, at man selv bestemmer, hvordan dagen skal blive, og om at løfte barren! Der blev sagt "Yes!" og givet high fives mange gange i løbet af aftenen, og her til morgen mødte jeg den første kollega med et "Yes!" Det var alt i alt et fantastisk inspirerende indlæg til vores "nye" institution. Jeg kunne blive ved med fortælle om vores positive oplevelse med Martin... Tak for det!!

Heidi Carlsen, Leder
Børnehaven Tangloppen

Frederikshavn Kommune logo
Heidi Carlsen, Leder

Mere

Martin Erichsens foredrag sætter positive spor. Jeg har flere gange hørt genlyden af: "Jeg er parat! Er du parat?" – og da vi igen mødtes mandag morgen, hørte jeg også kollegaerne sige: "Gudskelov det endelig blev mandag". Alle syntes, det var et rigtig godt foredrag med god relevans til det psykiske arbejdsmiljø og i det hele taget en super dag.

Anne Grethe Hildebrandt, ledende oversygeplejerske
Herlev Hospital, Radiologisk Afdeling

Herlev Hopital logo
Anne Grethe Hildebrandt, ledende oversygeplejerske

Mere

Vi griner endnu - jo, det er rigtigt - alle griner endnu! Martin satte meget i gang, og vi har allerede anbefalet ham til flere. Martins energi er smittende, budskaberne er klart formidlet og hans humoristiske sans i top. På besøget på restauranten efterfølgende så andre og ukendte gæster først lidt irriterede ud, da vi blev ved med at grine. Men efter 10 minutter måtte de selv grine med os. FANTASTISK EFFEKT! Martin kan godt være stolt af det, han laver.

Anna Kathrine Højland, Klinisk psykolog
Hvidovre Hospital

Hvidovre Hospital logo
Anna Kathrine Højland, Klinisk psykolog
Sygehuspersonalet stod bogstavelig talt på venteliste for at komme ind og opleve Martin Erichsen. Martin er en inspirerende foredragsholdere, og kan anbefales til hospitaler, der søger en stærk oplevelse til lignende personaledage.

Marianne Fabrin, Uddannelseschef
Hvidovre Hospital

Hvidovre Hospital logo
Marianne Fabrin, Uddannelseschef

Mere

Det var et hit at kick-starte vores julefrokost med Martin Erichsen. Vi havde en kanon aften og fik megen ros for arrangementet. Efterfølgende har Martins indlæg sat sig spor på arbejdet - i vores hverdag mødes vi nu ofte på en sjovere og mere befriende måde. Hans indslag har umiddelbart givet stof til eftertanke... Tak skal du ha' !!

Helle Lange, Specialpædagog
Kometen i Helsinge

Kometen logo
Helle Lange, Specialpædagog

Mere

Alle var i super humør mandag morgen efter Martins fremragende foredrag! Vi kunne virkelig bruge Martins værktøjer til det efterfølgende gruppearbejde, som var præget af, hvordan den enkelte så sig selv som medskaber af vores nye kultur. Så tak for et fantastisk indspark.

Martin Hansen, Pædagogisk Leder
Den Integrerede Institution Kompasset

Kompasset Integreret Institut logo
Martin Hansen, Pædagogisk Leder

Mere

Bring humoren ind i hverdagens ledelsesopgaver var Martins tema overfor 26 daginstitutionsledere. Martins viden om humor er stor, og hans stilsikre måde at kombinere form og indhold på gjorde, at oplevelsen let kunne overføres til hverdagens opgaver. Et meget givende indlæg, der kun har fået rosende ord fra deltagerne.

Bent Rytz, Institutionsleder, Kongelyset
KFUM & KS Vuggestue og Børnehave

Kongelyset logo
Bent Rytz, Institutionsleder, Kongelyset

Mere

Martins teori er god og relevant og bliver serveret på en forfriskende måde. Selv om vi jo ikke er uerfarne indenfor dette område, oplever jeg efterfølgende, at flere har taget Martins budskaber til sig for at møde hverdagens udfordringer positivt og med oprejst nakke.

Bente Støyer, Afdelingssygeplejerske
Psykiatrisk Center Gentofte

Københavns Amt logo
Bente Støyer, Afdelingssygeplejerske

Mere

Det var en dejlig dag, vi havde på slottet. Vi har fået armene lidt ned, men begivenheden er stadig i vore tanker. Kun positive tilbagemeldinger, som hjælper på holdningen. Vi var meget tilfredse!

Line La Cour, Filialleder
Randers Kommunale Tandpleje

Randers Kommunale Tandpleje logo
Line La Cour, Filialleder

Mere

Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde, trivsel og fællesskab gav hele Rødovre Tandpleje en vaskeægte Gudskelov det snart er mandag–oplevelse. Et både tankevækkende og meget anderledes foredrag, som vi helt sikkert kan anbefale alle kommunale tandplejere, der leder efter en sjov oplevelse.

Chanet Frandsen, Klinikassistent
Rødovre Tandpleje

Rødovre Tandpleje logo
Chanet Frandsen, Klinikassistent

Mere

Vi havde besøg af Martin, som gav os en fantastisk team kick-off, der åbnede vores øjne. Med samarbejde som den røde tråd igennem foredraget lagde han os ned med sin humoristiske tilgang. Kort sagt: Tankevækkende og underholdende. Et meget vellykket indslag, som vi vil huske i lang tid frem. Tak!

Henning Vestergaard, Sygehusdirektør
Silkeborg Centralsygehus

Silkeborg Centralsygehus logo
Henning Vestergaard, Sygehusdirektør

Mere

Martins foredrag er både underholde og vækker stof til eftertanke. I en kombination af foredrag og teambuilding sikrer Martin, at alle er involverede og får en inspirerende oplevelse.

Inger Merethe Clausen, Psykolog
Skole- Behandlingshjemmet Undløse

Inger Merethe Clausen, Psykolog

Mere

Især to ting brænder sig fast når man hører Martins indlæg: Du vælger selv din tilstand, og du er selv med til at placere overliggeren. Martins foredrag om samarbejdsglæde har været med til at give os et godt humør, arbejdsglæde og mere motivation – så det lover godt for fremtiden.

Finn Jørgensen, Økonomisk administrator
Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere

Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere logo
Finn Jørgensen, Økonomisk administrator
Tak for dit arbejdsglæde foredrag. Det levede helt op til vores forventninger, og gav frisk pust til motivationen.

Sussi Skadborg, Marketing Assistent
Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere

Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere logo
Sussi Skadborg, Marketing Assistent

Mere

Jeg kan sige fra alle medarbejdere i min institution, at Martins workshop om arbejdsglæde er en pragtfuld start på et par energifyldte og spændende dage – og gejsten holder endnu. Jeg har allerede anbefalet Martins workshop videre til andre i vores område.

Inger Marie Puggaard, Leder
Specialbørnehaven Spiren

Inger Marie Puggaard, Leder

Mere

Martins foredrag Gudskelov det snart er mandag mindede os om, hvor vigtigt det er at fokusere på tiden her og nu frem for at kigge frem og f.eks. glæde sig til fredag, hvor man har fri fra arbejde. Der var en rigtig god stemning under hans foredrag, som handler om at skabe godt samarbejde på arbejdspladsen. Jeg har også fået meget positive tilbagemeldinger efterfølgende.

Anne-Mette Fischer Friis, fuldmægtig
Sundhedsstyrelsen

Anne-Mette Fischer Friis, fuldmægtig

Mere

Martins foredrag om kommunikation i samarbejdet var bare forrygende! Han fik os til at agere med viljestyrke og begejstring, som jeg aldrig havde drømt om. Nu forstår jeg hans pointe med, at det ikke er nødvendigt med pauser!

Michael Hansen-Nord, Ledende Overlæge
Medicinsk afdeling, Sygehus Fyn

Sygehus Fyn logo
Michael Hansen-Nord, Ledende Overlæge
Der er ingen tvivl om, at god trivsel er god medicin både for sindet og for kroppen. De fleste ved, at dårligt helbred påvirker vores humør – men ofte glemmer vi også, at et negativt fokus ligeledes kan påvirke vores helbred. Hovedpine kan for eksempel opstå ud fra spændinger fra vrede, frustration eller stress. I den erkendelse må vi ikke glemme latteren og god trivsel i kontakten med patienterne. Latterens virkning på et sygdomsforløb vil ikke blot virke direkte smertelindrende, men ofte også hjælpe med at bringe patienten i mental balance, som vil bidrage positivt til behandlingen. Martin Erichsen mindede os om, at vores psykiske arbejdsmiljø, kommunikation og latter også er en proaktiv måde at arbejde med en patients fysiske såvel som mentale helbred. Det var et spændende foredrag! Jeg sender derfor varme anbefalinger til dem, der arbejder inden og uden for sundhedsvæsnet, og som måtte have interesse i påmindelsen om, hvor vigtigt latteren er i samarbejdet.

Claus Manniche, Professor dr. med. & Adm. Overlæge
Sygehus Fyn

Sygehus Fyn logo
Claus Manniche, Professor dr. med. & Adm. Overlæge

Mere

Martin Erichsens foredrag om motivation på arbejdspladsen har helt klart sat sig spor. Det har været medvirkende til, at medarbejderne har arbejdet konstruktivt med deres kompetencer i processen med vores arbejdsmæssige omorganisering – og det har derfor været værdifuldt for os.

Birte Holm Pedersen, Udviklingskonsulent
Sønderparken - Center for Socialpsykiatri

Sønderparken logo
Birte Holm Pedersen, Udviklingskonsulent

Mere

Det var en kanon aften og alle var meget positive bagefter. Martin Erichsen er meget professionel og samtidig morsom. Vi var i bestyrelsen ovenud tilfredse med arrangementet og vil helt klart bruge værktøjerne fra Martins foredrag om trivsel i hverdagen - både privat og i firmaøjemed. Jeg vil klart anbefale Martins foredrag om trivsel til andre organisationer.

Eva Elsig, Selvstændig
Æblekernen – Foreningen for selvstændige erhvervskvinder i Ebeltoft Kommune

Eva Elsig, Selvstændig

Mere

Vores mål med Martins workshop om teamsamarbejde var at få løst op for de spændinger, der ofte er, når to afdelinger skal blive til én - samtidig med at en radikal organisationsændring skal implementeres. Til dette er Martin Erichsen's workshop unik! Martin gav os input om at gøre en forskel - specielt med hensyn til kultur og værdier – hvilket passede perfekt til vores fremtidige konkurrence med de private udbydere. Vi takker endnu engang for hans workshop.

Hanne Bjørnlund, Afdelingsleder for Omsorg og Pension
Ældre Sagen, Frederikshavn

Ældre Sagen logo
Hanne Bjørnlund, Afdelingsleder for Omsorg og Pension

Mere

Jeg tror, at Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde gav deltagerne mere, end han er klar over, for som psykisk syg kan nogle dage være meget svære. Martin formidlede nogle meget stærke, men simple værktøjer, der vakte begejstring og skabte glæde hos alle. En af deltagerne opsummerede Martins foredrag om arbejdsglæde bedst ved at sige, at: "det var det sjoveste, hun havde prøvet i hendes "karriere" inden for det psykiatriske system". Jeg kan bestemt anbefale, at andre socialforvaltninger stifter bekendtskab med Martin Erichsen.

Cecilie Ramskov Dreioe, Ergoterapeut
Østerbro Socialforvaltning

Østerbro Socialforvanltning logo
Cecilie Ramskov Dreioe, Ergoterapeut

Mere