FOREDRAG
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Foredrag om ledelse

Foredrag om ledelse henvender sig til nye og etablerede lederteams. Få en fælles forståelse for, hvad der er godt teamsamarbejde, og hvordan I skaber High-Performance Teams.

Den største udfordring for ethvert team er at koordinere, hvem der gør hvad, hvornår, hvordan, hvorfor og med hvem. Når teamet ikke fungerer, svarer det til, at du skal dirigere et trafikkryds, uden at trafikanterne hjælper dig med at koordinere indbyrdes. Alle bebrejder alle, og i bedste fald bevæger trafikken sig i sneglefart, hvis ikke I ender i ét stort sammenstød.

Seriøs inspiration og målrettede værktøjer klar til brug

Dette foredrag er et lynkursus i, hvordan I holder jeres organisation fokuseret på resultatet igennem fælles ansvarlighed, så selv tæt trafik glider nemt og hurtigt. Det handler om at få jeres teams til selv at koordinere rolle og ansvar, så de ikke støder sammen. Martin giver konkrete værktøjer til, hvordan I bruger den dynamik, der naturligt ligger i jeres organisation, som en fordel. På den måde undgår I, at ledelse ikke kun handler om administration og brandslukning.

Baseret på erfaringer siden 2001, forskning og interviews med over 2.500 ledere giver Martin et interaktivt lynkursus for jeres lederteam i, hvordan I hurtigst muligt skaber High-Performance Teams.

(353) arbejdspladser anbefaler Martin Erichsen

Coop Danmark A/S

Jeg har sjældent grint så meget som ved Martins fantastisk motiverende indlæg. Martin giver simple værktøjer, som vi uden tvivl vil bruge fremadrettet. Indlægget var underholdende, energisk og dybt inspirerende.

Peter Krarup Lange, Underdirektør
Coop Danmark A/S

Coop Danmark logo
Peter Krarup Lange, Underdirektør

Mere

DHL Europe

Martin Erichsen is excellent.

We engaged him in a post merger situation, where team building was very important to us. What can you do with a diverse department of 130 people originating from three different companies and more than 30 nationalities?

During Martin Erichsen’s interactive talk people were laughing and hugging each other. And the momentum kept on. Even weeks later, people in the department were still practicing the tools.

Martin Erichsen is very different from any other speaker. This has truly been an experience we will never forget.

Henrik Kajueter, Marketing Director
DHL Europe

DHL logo
Henrik Kajueter, Marketing Director

Mere

Aarhus Kommune

Det var en stor fornøjelse at opleve Martin til vores topledermøde i Århus Kommune. Martin høster stor ros fra deltagerne, og jeg vil helt klart anbefale ham til andre ledergrupper.

Birgitta Sloth Christiansen, HR-partner
Århus Kommune

Birgitta Sloth Christiansen, HR-partner

Mere

KONTAKT OG BOOKING

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


RELATEREDE EMNER

Hvordan skaber man fælles ansvarlighed i et team?

Fælles ansvarlighed i teamet er deltagernes vilje til at holde hinanden op på aftaler og mål. Sådan gør I...

Del dit ’hvorfor’

Hvorfor er det, at så mange beslutninger og møder ikke bakkes op med engagement? Få svaret her...

Hvorfor gode teams træffer dårlige beslutninger

Hvordan kan det være, at gode teams med højtuddannede medlemmer og mange års...

Skab klarhed. Simplificér. Skær fra.

Artikel om at vi konstant skal forbedre vores resultater med færre ressourcer. Her er hvordan du fastholder skaber klarhed...