WORKSHOP
Tip en ven
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hold fokus på resultatet

Workshop om fokus på resultatet henvender sig til travle teams, der ønsker et klart overblik.

Organisationer er blevet adrenalin-junkies. Der kommer en hasteopgave og straks smider vi alt, hvad vi har i hænderne uden egentlig at tænke over, om den nu også er vigtig.

Omvendt er teams med et klart fokus svære at distrahere. For de ved hele tiden, hvad der er det fælles mål. Denne workshop giver jer overblik, så I undgår stress og får et godt psykisk arbejdsmiljø.

Den ultimative test for, hvor gode I er i teamsamarbejdet ses, når I kan bevare et godt arbejdsmiljø på trods af, at der kommer forandringer, som overrasker jer.

Det er næsten lige så sikkert som de fysiske love, at I i fremtiden vil være nødt til at forbedre jeres resultater ved brug af færre ressourcer end i dag. Få svar på, hvilke krav det konkret stiller til jeres samarbejde og få værktøjerne til at møde disse krav.

Workshoppen stiller bl.a. skarpt på:

 1. Hvordan skaber I klarhed?
  Kan mål, mission og vision for jeres teamsamarbejde tolkes forskelligt? Hvad er det I gør, som har størst værdi for jeres kunder, klienter, patienter mv.? Fokus på resultatet.
  .
 2. Hvordan simplificerer I?
  Hvor mange bolde har I pt i luften? Skal I have flere eller færre? Hvordan skal de prioritetes? Hvilke af jeres interessenter er vigtigst? Fokus på prioritering af opgaver.
  .
 3. Hvordan skærer I fra?
  Hvilke rutiner er forældet? Hvilke rutiner passer ikke længere ind i jeres teamsamarbejde og kan skæres fra? Fokus på at gøre op med gamle vaner.

(353) arbejdspladser anbefaler Martin Erichsen

KONTAKT OG BOOKING

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


RELATEREDE EMNER

Når motivation ikke er nok

Der findes to slags mål: Præstationsmål og indlæringsmål. De er vidt forskellige og skal bruges med rettidig omhu...

Forandringerne, du ikke ser

Når vi er under arbejdspres bliver vi hurtigt blinde overfor selv store forandringer. Her er hvad I kan gøre for at undgå det.

Skab klarhed. Simplificér. Skær fra.

Artikel om at vi konstant skal forbedre vores resultater med færre ressourcer. Her er hvordan du fastholder skaber klarhed...

Tre guldkorn, der kickstarter din kollega

72 % af os danskere er ikke engagerede i arbejdet. Læs hvordan du engagerer dine kollegaer...