Inspiration
496 Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tip en ven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Find dit vendepunkt

Find-dit-vendepunkt-1

Jeg har aldrig søgt energien i noget, som jeg basalt set ikke gad. Jeg har altid forsøgt at finde modet til at gøre det, som jeg virkelig gerne ville. På den måde har energi aldrig været noget, som jeg har skulle lede efter – men noget som jeg har skulle styre.

Som at stå på 10 meter vippen og kigge ned i bassinet: Sommerfuglene i maven kommer helt af sig selv. Eller som en af mine coaching klienter oplevede det: Hun havde en hemmelig drøm om at flytte til Indien – men ingen energi. Energien kom, da hun fandt modet i vores samtale til at købe en enkeltbillet. Hun sov ikke i 2 dage af bar begejstring.

 

Jeg kalder denne type oplevelser for et vendepunkt. Det er, når energi-kurven går til lodret. Vi dirrer af begejstring. Vi kan slet ikke lade være med at smile. Vi stråler indefra. Øjnene lyser. Vi er i live. Alle puslespillets brikker falder på plads. Det er let at træffe beslutninger, for alt virker klart og entydigt. Vi ved præcist, hvad vi vil have, og det virker som om, heldet hele tiden følger os.

 

Tro mig: Hvis du ikke oplever, at dit puslespil går op, er det ikke brikkerne, der fejler noget. Du mangler blot modet til at finde dit vendepunkt. Du har alt den energi, du skal bruge for at nå i mål, mens du læser denne mail.

 

Det er lige som, at kører bil: Hvis du holder speeder og bremse nede samtidig, brænder motoren sammen – uanset, hvor stor den er. At finde sit vendepunkt svarer til at løfte foden fra bremsen. Spørgsmålet er derfor kun: Hvad holder dig tilbage?

 

/Martin

– Gudskelov det snart er mandag!

, ,


RELATEREDE EMNER

Grundlaget for din præstation

Derfor kastede en børsmægler i New York sig ud fra et højhus i oktober 1987.

Føl frygten og gør det alligevel

Direktøren skulle holde sin årlige tale til deres sommerfest og havde talerskræk.