DET SIGER ANDRE (353)

En aften med Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde kan få selv den skeptiske til at danse af begejstring og overbevidst om, at vi alle er i besiddelse af uanede kræfter.

Pia Bernth, Regnskabschef
Østerbro Tømmerhandel ApS

Martin gav et underholdende, interaktivt og energigivende foredrag om samarbejde. Et stærkt foredrag om ikke at hvile på laurbærene, men huske at hæve barren.

Carsten Jensen, Uddannelse & HR
Østbirk Bygningsindustri A/S

Velux logo

Missionen lykkedes. Martins foredrag om teamsamarbejde skaber en fælles referenceramme, som bruges, når tingene spidser til.

Poul Dines, Direktør
Zaff & Dines

Martins foredrag om samarbejde i teams er stærkt, fordi det er praktisk og lige til at bruge.

Søren Skou Mogensen, Salgschef
Westpack A/S

Westpack logo

Vestas, People & Culture står overfor et spændende og udfordrende år, og derfor var det vigtigt for os, at vi kom godt fra start med et stort fælles arrangement, der fokuserede på samarbejde og hvordan vi sætter mål og når dem. Martin Erichsen forstod med sit foredrag om High-Performance Teams at sætte sig ind i vores situation og havde vores fulde opmærksomhed i tre timer. Han efterlod os grinende med armene oppe og fyldt af entusiasme og mod på det kommende år. Og vi klapper endnu…

Anni Vind Frandsen, Talent Manager
Vestas Wind Systems A/S

Vestas logo

There has been very positive feedback from the team and from the leaders after the 2-day workshop on teamwork that Martin Erichsen’s consultant facilitated.

The fact that the consultant contacted me in advance to learn more on the team, the needs, and the expectations was very much appreciated and it was quite important for us that the facilitator tailored his program to our needs.

There was a good balance of the Thank God It Is Monday Soon introduction and the activities to get to know each other. The mixture of active and passive methods and the use of video clips to illustrate theory and principles worked quite well.

The way the team was dealt with was very much appreciated: leaving space for the team to explore the topics of interest, not imposing the things but proposing, trying to involve difficult participants in the session by referring to their areas of interest.

The consultant showed a lot of flexibility during the seminar and was able to adjust his planned program so that the group could deal with the issues that were important to them. The consultant left space for us to discuss some detailed issues even if he had to give up on some activities that he had planned. I think it was a very good thing to do.

Thank you for a very well planned workshop, I think your consultant did an extraordinary job!

Aneta GoŸdzik-Ormel, 2MW Platform, Technology R&D
Vestas Wind Systems A/S

Vestas logo

Jeg vil gerne sige tusind tak for dit foredrag om arbejdsglæde, samarbejde og motivation på vores kundedag i Herning i sidste uge. Vores evaluering af arrangementet viser, at dit foredrag blev absolut topscorer med 4,8 ud af 5 point – bestemt ikke dårligt på en regnvåd efterårstirsdag i Vestjylland. End ikke frokosten kom i nærheden.

Dit foredrag var – som jeg havde en forventning om – på samme tid engageret, engagerende, vedkommende og ikke mindst virkelig sjovt, samtidig med at budskabet gik rent ind.

En af vores kunder spurgte med strålende øjne og et smil, der rakte fra øre til øre: “Hvor har I fundet ham henne?”

Lise benyttede sig resten af dagen af enhver lejlighed til at strække armene i vejret og lade sig hylde – hvilket vi selvfølgelig gjorde med glæde. Det affødte lidt løftede øjenbryn og overraskede udtryk rundt omkring på skolen – det bruger man vist ikke ret meget på sådan en regnvåd efterårstirsdag i Vestjylland…

Endnu engang mange tak for et spændende foredrag, der bestemt var med til at gøre denne dag til noget særligt.

Lars Mosberg, Adm. Direktør
Trio Danmark A/S

Martins foredrag om arbejdsglæde i samarbejdet giver en super energiindsprøjtning. At vække bevidsthed om at hæve barren gør alle super positive og er et klart budskab, der går rent ind hos alle.

Ann Kristin Sundheim, Chief Accountant
Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen logo

Jeg vil starte med at sige “tak” for et rigtigt godt foredrag om arbejdsglæde og kommunikation til vores aften sammen.

Personligt var jeg meget spændt på, hvordan det ville forløbe, dels med hensyn til indholdet og dels hvad publikum ville synes om dit foredrag. Alle tilbagemeldingerne har været positive. Mange har nævnt, at det var rigtig spændende og lærerigt ud over, at det selvfølgeligt var sjovt.

Jeg gjorde en interessant iagttagelse den pågældende aften samt efterfølgende på arbejdspladsen her i starten af denne uge: På programmet havde vi også en stand-up komiker. Sent på aftenen synes mange, at det bedste og sjoveste indlæg var stand-up komikeren og ikke Martin Erichsen. Men da vi så kom på arbejde den efterfølgende uge, var der stort set ikke nogen, der kunne huske noget fra stand-up komikeren. Til gengæld kunne mange huske lange momenter fra Martin Erichsens foredrag.

Det har således sat sig i folks bevidsthed og givet dem noget, de i dag kan bruge professionelt i deres arbejde.

Således Martin – Tak for en uforglemmelig aften!

Simon Simonsen, Chemical Engineer – R&D
Tempur-Pedic International, Inc

Tempur-Pedic logo

Martin sørger hele tiden, i sin foredrag om samarbejde, for at aktivere sit publikum, så hans stærke budskaber bundfælder sig. En god blanding af humor og eftertanke gør, at hans spændende foredrag bestemt sætter sig positive spor i bevidstheden.

Palle Nygaard Jensen, Netudviklingschef
SYD ENERGI Net A/S

Syd Energi logo

Martin Erichsen blev modtaget med bifald. Det gav et synligt løft af stemningen på vores arbejdsplads i de efterfølgende dage. Medarbejdere brød sågar ud i stående klapsalver overfor hinanden. Hans foredrag om trivsel, arbejdsglæde og kommunikation var en rigtig god oplevelse, som har forplantet sig, da vi ikke har set meget til “øv-bøv’erne” siden.

Trænger I til et løft, anbefaler vi Martin Erichsens spændende foredrag.

Kirsten Hedeman, Bogholder
STARK

Stark logo

Martin gav et sjovt og spændende foredrag om at skabe arbejdsglæde i hverdagen. Underholdende, masser af action for tilhørerne og inspiration til mandag morgen. Vi kunne dårligt få armene ned resten af aftenen.

Morten Andersen, Ingeniør
Sloth Møller Rådgivende Ingeniør A/S

Slot Møller logo

Martin Erichsen gav et sjovt, underholdende og lærerigt foredrag om at glæde sig til mandag morgen. Alle kom op af stolene og blev aktiveret, så det kunne mærkes i lattermusklerne.

Jeg kan anbefale Martins foredrag om arbejdsglæde i praksis til andre virksomheder med en sund jysk skepsis.

Carsten Aabling, Afdelingsleder
Skærbæk Bygningsindustri A/S

Velux logo

Tak for et rigtigt godt og inspirerende foredrag om motivation og kommunikation. Vi havde også en god aften, hvor dit foredrag blev omtalt mange gange.

Klaus Steen Mortensen, Adm. direktør
Skanska Danmark A/S

Skanska logo

Martins foredrag om motivation i arbejdet var den bedst tænkelig start på en fantastisk aften.

Alle taler stadig om vores kollega, der hele aftenen fik så mange bifald, at han ikke kunne få armene ned.

Tak for de vise ord og handlinger – succesoplevelser og et godt grin har vi alle brug for.

Henrik Ron Mathiasen, Kok
Scanomat A/S

Scanomat logo

Martin Erichsen var en stor succes. Hans teambuilding workshop hævede niveauet for hele weekenden og skabte øget dynamik over samtlige andre indlæg og i det hele taget et teamwork, der i høj grad stadig er levende i dagligdagen.

Bjarke Arlø, Managing Director
Scanbech A/S

Scanbech logo

Alle jeg taler med siger, at Martins spændende foredrag om kommunikation og trivsel og dagene var helt super. Flere har sagt: “Det bedste årsmøde og kursusdag, de nogensinde været på.”

 

Så tak for bidraget!

Helga Sommestad, HR Manager
Sander Sko

Sander logo

Det er svært at skrive med hænderne over hovedet, mens jeg skal give high-five, men dette er min anbefaling af Martin Erichsens foredrag:

Leder I efter en sjov foredragsholder, der sætter jer igang på den bedst tænkelige måde, og giver jer værktøjer til hverdagen, er Martin garant for dette.

Poul Kristensen, CSM Supervisor
Rockwell Automation A/S

Rockwell Automation logo

På en dejlig solskinsdag på Hindsgavl Slot havde vi i oktober måned en hyggelig og lidt anderledes eftermiddag og aften i selskab med Martin Erichsen.

Martin underholdt på en afslappet måde hele personalet, og det er mit indtryk at alle havde en god dag.

Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra alle vores medarbejdere.

Steen Madsen, Adm. Direktør
R&M reproflex A/S

Reproflex logo

Martin Erichsen har virkelig ordene ordet i sin magt, som hvilket gør, at publikum meget hurtigt går med på legen.

Vi havde et par fantastiske timer, som var den perfekte start på dagen. Jeg vil klart anbefale ham videre.

Mie Petersen, Production Assistant
NKT Flexibles I/S

NKT logo

Står du og skal arrangere en festlig aften, er Martin et lille tip til, hvordan I kommer sikkert fra start.

Martin Erichsen gav os et indlæg, vi sent glemmer. Alle var med og alle oplevede, hvordan det føltes virkelig at le sammen, hvor intimt det også kan være, og hvorfor det er vigtigt at le i hverdagen. Martin formår at formidle på en god og SJOV måde og sikrer dermed, at ALLE er med fra start.

Herfra får Martin de varmeste anbefalinger.

Connie Jacobsen, Technical Assistant
Betina Grewal, Marketing
Niro A/S Denmark

Niro logo

Det er skønt at få lov til at give den fuld skrue – og at være sammen med sine kollegaer på en helt anderledes og til tider grænseoverskridende måde. Humorkurset gav os stof til eftertanke – og vi fik værktøjer til at være sammen på en anden måde i dagligdagen.

Martin er dygtig til at få alle med – og han er en troværdig og levende formidler.

Nanna Friis, Sprogkonsulent
NESA marketing

NESA logo

Efter et informativt afdelingsarrangement havde vi hyret Martin til at “underholde” os de sidste 2 timer af dagen for at minde os selv om, at vi i en travl hverdag skal huske på, at man kommer længere med et smil, og at humoren kan være et vigtigt kommunikationsværktøj i forhold til både kollegaer og kunder.

Og underholdt – det blev vi! I løbet af 5 min. havde Martin fået alle op at stå og de værste skeptikere overvandt deres første chok. Kort tid efter stod vi alle og grinede op til loftet. Men det blev værre – smilene blev bredere og bredere og latteren højere og højere, efterhånden som vi kom igennem de to timer. I dagene efter har vi grinet meget af dét, Martin fik os til at gøre, som for nogen var meget grænseoverskridende, mens det for andre faldt meget nemt. Men vi sidder alle tilbage med en bevidsthed om, at humor er mange ting og at man ikke skal være bange for at bruge den på den “fede” måde, når tingene går lidt for stærkt, når kunderne bliver lidt for irriterende eller når projekterne går i hårdknude. Humor og grin kan ofte hjælpe til at se tingene fra en anden vinkel og kommunikationen glider nemmere, når man kan grine sammen.

Vi kan varmt anbefale Martin. Han har en fantastisk evne til at formidle sit budskab og til at få kollegaer til at gøre ting sammen, som de ikke har prøvet før!

Anja Enggren, IT-koordinator
NCC Construction Danmark A/S

NCC logo

Martins budskaber om at “vælge dit humør”, “hæve barren” og “blive ved, til du når i mål” er essentiel for enhver i enhver organisation. Martin kan sit stof og han formidler det levende, så alle er med fra starten. Vi havde nogle rigtige gode timer sammen med Martin.

Bodil Søllingvraa, Personalekonsulent
Meldgaard Holding A/S

Martin Erichsen er til dem, der søger store smil, latterbrøl og god inspiration som kick-off.

Der er fuld fart på Martin Erichsen. Han er inspirerende og formidler levende, så alle er med fra starten.

Nicolai Lindhardt, Country Manager
Mattel Northern Europe A/S

Mattel logo

Vi har for anden gang haft Martin ude i virksomheden. Denne gang i forbindelse med et salgsmøde, hvor Martin endnu engang fyldte lokalet med energi, så selv den mest skeptiske sælger blev overbevist om hans formåen. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin.

Nicolai Lindhardt, Country Manager
Mattel Northern Europe A/S

Mattel logo

Martin viste 85 medarbejdere på tværs af 18 nationaliteter, hvordan det virkelig føles, når man er et team. En følelse, der skabte stor begejstring og gav megen stof til eftertanke.

En super start på vores aften sammen.

Sanne Kaagaard Poulsen
Maersk Sealand, Europe Line Management

Maersk Sealand logo

“Gudskelov det snart er mandag” er et yderst inspirerende foredrag, der kan anbefales til dem, der gerne vil have en super start på dagen.

Anne Køngerskov, Personaleudviklingskonsulent
Louis Poulsen El-teknik A/S

Louis Poulsen logo

I forbindelse med et vigtigt forhandlermøde havde vi besluttet os for at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige – og det fik vi af Martin Erichsen. Et stærkt indlæg om at “vælge tilstand” og “hæve barren” ramte plet og har givet utroligt positive tilbagemeldinger fra vores kunder.

Steen Thomsen, Salgs- og marketingchef
LLumar A/S

Llumar logo

Martin inspirerede til at gøre vilje til handling og gruppe til team, hvilket medvirkede til et succesfuldt salgsmøde.

Christian Schou Jensen, Area Sales Manager
LKF Vejmarkering A/S

LKF logo