DET SIGER ANDRE (353)

Når Martin Erichsen holder foredrag om samarbejde er han nærværende på en måde, som gør, at han når ud på de aller bagerste rækker.

Daniel Dasic, Adm. direktør
Whatever Booking

Fra sidelinjen oplevede jeg, hvordan Martin med sit workshop om samarbejde fik deltagerne til at le, more sig og lære hinanden bedre at kende. Martins rolige udstråling gjorde, at samtlige deltagere følte sig trygge i hans hænder – og var derfor ikke bange for at prøve kræfter med samarbejde i praksis.

En workshop vores kunde vil huske for sin dynamiske stemning og underholdende tone.

Charlotte Christensen, Projektkoordinator
Welcome Event Marketing ApS

“Brilliant … interactive … inspirational … liberating …”

Just some of the words of praise and admiration from the student evaluation forms on Martin Erichsen’s keynote on “arbejdsglæde”. Many, many thanks for helping make the week such a wonderful success. 62% of your audiences said that their session was “excellent”, with another 20% going to the next classification of “good”. These are unprecedented figures for such large group sessions. I can only hope that you found the experience as wonderful as our students found you!

Other comments included

– Gave me confidence as it was about losing fear and letting go, which is what I need to do
– Inspirational lessons for life (many similar comments)
– I’m no longer a mad man … it’s changed my life
– Unconventional but enjoyable
– Relevant to current problems I have to learn to deal with

And

– I question his sanity, but it was a great afternoon!

To say just thank you is totally inadequate, but thank you, thank you very much. I hope you left Waddesdon with fond memories. I know that 400 or more students and staff will have very fond memories of your visit.

Graham Parker
Waddesdon Church of England School

Waddeston logo

“Top professionel, virkelig tankevækkende og super underholdende” er nogle af de ord, der går igennem ens tanker efter at have hørt Martins foredrag om godt arbejdsmiljø.

En forrygende blanding af faglige input, konkrete eksempler og underholdende øvelser. Et foredrag, vi kun kan anbefale og som virkelig rykker.

Karsten B. Vester, Chefkonsulent
Virksomheds Netværket

Vi havde booket Martin Erichsen foredragsholder til et større internt arrangement med fokus på teamwork og “fun”. Martin fangede “spot on” essensen i vores briefing og formidlede et indholdsrigt og samtidigt humoristisk foredrag, hvor hans budskaber gik rent ind, og folk fik virkelig noget at tænke over. Indholdet hang derfor rigtig godt sammen med både vores dagligdag og resten af arrangementet, og Martin forstod at tilpasse sit foredrag, så det passede nøjagtigt til det, vi havde brug for på den dag.

Helle Vesterager, Marketing Manager
b.young A/S

Martin Erichsen’s talk is sensational!

His talk was not only great fun, it was hugely motivating and a great teambuilding experience. It has added a rich memory for everyone involved.

Michael Shaw, Managing Director
Validium Ltd.

Validium logo

Som arrangør får man en hel del utroligt positive tilkendegivelser om Martin Erichsens foredrag om kommunikation og arbejdsglæde i samarbejdet.

Frederik Laursen, Projektchef
TIVOLI

Tivoli logo

Martins workshop om godt samarbejde har kun givet positive tilbagemeldinger både mundtligt og skriftligt.

En del har spurgt til, hvordan jeg fandt ham, og hele arrangementet må helt klart høre til under kategorien “succes”.

Jette Malmberg, Administrationsansvarlig
SCR Consulting A/S

SCR Consulting logo

Martins foredrag om kommunikation og teamwork er kanon godt. Vi er alle erfarne konferencechefer og har oplevet meget, men jeg er sikker på, at alle de tilstedeværende vil huske Martin, når foredraget skal vække tanker, motivere og begejstre.

Birgit Nørgaard, Direktør
Scandic Eremitage

Scandic logo

Martin Erichsens teambuilding øvelser er en perfekt måde at skabe positiv energi. Efter en times intensiv foredrag var alle deltageres skepsis afvæbnet.

Der var en meget stor erkendelse af værdien af hans workshop. Yderligere var det også meget givtigt efter workshoppen at gennemgå de indtryk, vi hver især havde dannet os.

Til dem der måtte overveje Martin Erichsen: Han gør det lettere at samarbejde.

Carsten Bülow, Strategisk Planner
Saatchi & Saatchi

Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde og samarbejde levede helt op til vores forventninger. Et særdeles underholdende, inspirerende og tankevækkende indlæg.

Riis Rejser er en servicevirksomhed, hvor vi såvel på vores kontorer som på vores rejser er dybt afhængige af energifyldte og positive mennesker, der glæder sig til at servicere og fornøje vore kunder.

Med et 2 timers foredrag af Martin fik vi med et væld af humor og karikaturer peget på masser af muligheder for at gøre alle dage til gode dage.

Søren Riis, Direktør
Riis Rejser A/S

Riis Rejser logo

Vi brugte Martin Erichsen som et kick-off til et kundearrangement og det var en kæmpe succes! Resten af aftenen var stemningen fantastisk, og vores dialog med kunden har siden været fyldt med high-fives og godt humør!

Lisbeth Johansen, Director of Sales
Radisson Edwardian

Radisson Edwardian logo

Martin Erichsens indlæg ved vores seminar var kanon godt, og han har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne.
Alt i alt var det en yderst positiv oplevelse og en rigtig god start på vores seminar.

Birthe Wirenfeldt, salgskoordinator
Post Danmark

Post Danmark logo

Vi var ca. 40 mænd og kvinder fra Post Danmarks hovedkontor i København, som fik en super god oplevelse med Martin Erichsens foredrag, Gudskelov det snart er mandag.

Temaet for dagen var virksomhedskultur og fremtidens Finans & Økonomi, og her passede Martins indlæg rigtig godt ind. Vi fik en række værktøjer, som på en sjov og inspirerende måde gav os indsigt i, hvordan vi selv kan påvirke vores egen motivation og arbejdsglæde.

Indlægget har uden tvivl sat sig nogle gode spor i bevidstheden hos os alle, og vi er blevet meget mere bevidste om, hvordan vores humør og adfærd hænger sammen.

Torsten Fels, vicedirektør
Post Danmark A/S, Finans & Økonomi

Post Danmark logo

Martin er en succes og hans indlæg er i topklasse. Hans foredrag fik topscore af deltagerne, der gav ham stående bifald.

Kim B. Jensen, Salgsdirektør
Post Danmark A/S

Post Danmark logo

I forbindelse med et seminar for projektledere fik vi en flyvende start på andendagen, da Martin Erichsen afholdt foredrag.

Martin Erichsens præstation fik topkarakter fra alle deltagere og høstede blandt andet disse kommentarer:

“Kanon start på dagen!”

“Eminent godt!”

“Meget sjovt – og så turde give slip!”

Martin Erichsen er for dem, der ønsker glæde, energi og en rigtig god start på dagen.

Jens Chistiansen, Projektchef
Post Danmark A/S, Udvikling

Post Danmark logo

Tak for dit indlæg på vores IP-dag. Det var et godt, morsomt og for nogle deltagere et grænseoverskridende indlæg.

Indlægget lå på det sværest tænkelige tidspunkt – lige efter frokost, men det var perfekt, idet deltagerne fik bevæget sig og rært lattermusklerne, samtidig med at det havde relationer til dagens emne, hvorved den røde tråd på dagen blev bibeholdt – på en anderledes måde.

Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne, og ingen negative, og vi har efterfølgende hørt, at det er noget, man husker og fortæller kollegaer om, hvilket er vigtigt, når man skal have et budskab igennem.

Helle Mette Sørensen, Produktchef
Post Danmark A/S

Post Danmark logo

Via latteren spolede Martin os mentalt 4 timer frem i programmet.

I planlægningen af et seminar gør man alt, for at det forløber perfekt. Derfor tilkaldte vi Martin Erichsen, som gjorde, at vi fik den allerbedst tænkelige start. Martin satte resten af seminaret i humorens tegn, hvilket viste sig at være et vigtigt redskab i vores videre dialog om værdier.

Jeg blev selv anbefalet Martin Erichsen, og nu er det mig en fornøjelse at kunne anbefale ham videre.

Henriette Bonding, Fuldmægtig
Post Danmark A/S, Distribution

Post Danmark logo

Det var en fornøjelse at opleve Martin Erichsen. Flere ledere har allerede kontaktet mig for at fortælle, hvor stort indtryk hans oplæg har gjort på dem. Alle har virkelig fået noget at tænke over.

Det, der er rigtig vigtigt for mig, er, at lederne har taget dit oplæg med hjem og nu bruger det i hverdagen. Det er ikke hver dag, jeg oplever det!

Mange tak for en meget inspirerende og underholdende dag.

Marlene Mejrup Tang, HR-konsulent
Post Danmark A/S

Post Danmark logo

“Hvad nytte gør din viden, hvis kunderne alligevel ikke kan huske, hvad du fortæller dem?”

Martin Erichsen var den perfekte afslutning på vores årlige
medarbejderseminar om vidensdeling.

Igennem min lange karriere inden for rådgivning har jeg erfaret, at mange konsulenter er tilbøjelige til at undervurdere humoren i det daglige arbejde. Med Martins indlæg tror jeg ikke, at der var nogen, der var i tvivl om, at humor, vidensdeling og rådgivning er tæt forbundet.

På tværs af 4 nationaliteter, for 180 medarbejdere og på flydende engelsk, lavede Martin en fremragende indsats, som vi alle vil huske tilbage på med et stort smil på læben.

Leif Støy, Adm. Direktør
PLS RAMBØLL Management

PLS RAMBOLL Management logo

Tak for et stimulerende indlæg over temaet “Gudskelov det snart er mandag”.

Martin Erichsen havde en væsentlig del af æren for, at vi fik løst nogle af de problemer, vi tumler med, og gik opløftede derfra.

Thorkil Emborg, Adm. direktør
NCB – Nordisk Copyright Bureau

NCB logo

Søger I et indlæg, der giver stående klapsalver, er I kommet rette sted. Martin leverede varen – som altid!

May-Britt Price, Projektsekretær
Naviair

Naviair logo

Humor er i meget høj grad med til at få opgaver og problemer løst på en bedre måde i hverdagen, både i forhold til kolleger og kunder. Men refleksionen over humorens vigtighed på arbejdspladsen glider ofte i baggrunden i forhold til de rent faglige områder, hvor der ofres meget på vidensudveksling og kurser.

På Millward Brown tog vi konsekvensen og forsøgte os med Martin Erichsen. Han gav os stof til eftertanke omkring, hvordan vi hele tiden bruger humor i vores omgangsform. Martin Erichsen kan anbefales til virksomheder, der har brug for en ny måde at få rystet folk sammen på. Det giver en fælles oplevelse, som kan være svær at opnå ved andre kursusformer eller firmaaktiviteter – og så er det faktisk ret morsomt.

Niels Blichfeldt, Seniorkonsulent
Millward Brown Denmark

Millward Brown logo

Her hos MBCE samarbejder vi med Martin Erichsen, fordi hans foredrag er af meget høj og stabil kvalitet. Vi ser frem til at arbejde sammen med ham i fremtiden.

Eva Marianne Nielsen, Projektleder
MBCE

MBCE logo

Martin Erichsens foredrag bliver modtaget meget positivt, og når jeg i dag ser på de ydre omstændigheder, har det været det helt rigtige med et wake-up call!

Martin giver stærk inspiration, som jeg er sikker på, at mange andre virksomheder også kunne bruge.

Lars Eegholm, Managing Director
LeasePlan Danmark A/S

Leaseplan logo

Foredraget Gudskelov det snart er mandag har i høj grad sat spor i bevidstheden hos deltagerne ved arrangementet. Vi har fået meget ros for især Martin Erichsens indlæg, og flere, som havde hørt ham før, var imponerede over, at han ikke sagde noget, de havde hørt før, og ikke mindst hvor meget hans indlæg var tilpasset målgruppen og dagens seminar. Så han får 10 point ud af 10 mulige.

Vi vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale foredraget til andre.

Esben Lind, PR Director
Lange PR A/S

Lange PR logo

Vi afholder kurser for regnskabsassistenter fra landboforeninger fra hele landet. Dette var et skattekursus, der skulle afvikles over 4 moduler, med 3 – 5 måneders mellemrum. Fordi folk skulle mødes for første gang, ville vi gerne have et arrangement, der gav en positiv stemning og rystede folk godt sammen. Dette gjorde Martin Erichsen super godt, alle grinede og smed hæmningerne. Selv skeptikere måtte overgive sig.

Martin Erichsen er absolut anbefalelsesværdigt til lignende arrangementer.

Charlotte Frank, Kursusleder
Landscentret

Dansk Landbrugsrådgivning logo

Når man som KPMG lever af at yde langvarig rådgivning til nogle af landets største virksomheder, er det essentielt at være i stand til at forstå og kunne sætte sig ind i klientens forhold.

Vi oplevede, at Martin Erichsen mestrer denne evne på et meget højt niveau. På ganske kort tid fik vi skabt rammerne – et “safe environment” – hvorved kollegaerne kunne lære hinanden bedre at kende; og det lykkedes os faktisk at bryde nogle af de barrierer, som ellers ville have været svære at nedbryde.

En travl hverdag med mange møder og stramme deadlines blev med ét vendt til en oprigtig, levende kontakt – som fyldt med energi bar stemningen frem til mandag morgen.

Jeg tror – og fornemmer, at den platform for kemi, som Martin var med til at skabe, vil vare ved længe. Mødet med Martin var derfor et friskt, værdifuldt pust, som har videreudviklet vores syn for potentialet i udvikling indenfor social trivsel på arbejdspladsen.

Henrik Lund, Senior Tax Consultant
KPMG

KPMG logo

Martin Erichsens foredrag “Gudskelov det snart er mandag” var ubetinget dagens højdepunkt med en meget fin balance mellem morskab og alvor og med klare, gode budskaber, som vi alle stadig husker og bruger dagligt.

Alle i virksomheden har meldt meget positivt tilbage, så vi er alle enige: Gudskelov det snart er mandag. Jeg vil varmt anbefale Martin Erichsen til alle i mit netværk.

Søren Sønderholm, partner
KPMG

KPMG logo

YES YES YES! Vi havde en rigtig god dag og weekend – og “jo”, der er ingen tvivl om, at Martins indlæg satte positive spor i vores bevidsthed. Hans budskaber omkring at vælge sin tilstand, løfte barren og ændre strategien, til du når målet, var klare og tydelige og helt klart noget, vi vil bruge og arbejde videre med. Det er stærkt, at vi nu har en fælles referenceramme at tale ud fra.

Et rigtigt godt indlæg – og som sagt helt klart noget, vi kan bruge i vores hverdag og arbejde videre med og ud fra!

Pernille Kinnunen, Explorer Sales & Human Resource Manager
KILROY travels Denmark A/S

Kilroy Travels logo