DET SIGER ANDRE (353)

Martin er en sjov foredragsholder og sætter tankerne i gang hos deltagerne. Et foredrag om arbejdsglæde der virkede som stærk kick-starter på en super aften.

Anne Klinke Kettunen, Gruppeleder
WM-data

WM-data logo

Vi havde helt sikkert en god oplevelse med Martins foredrag om arbejdsglæde. Vi var alle imponerede over hans timing og evnen til lynhurtigt at aflæse stemningen i lokalet. Martin fik stille og roligt lokket alle til at deltage aktivt, og vi vil sent glemme den positive oplevelse.

Vi havde i det hele taget en god dag sammen, men især hans foredrag om arbejdsglæde blev ofte nævnt efterfølgende. Jeg tror meget på Martins udlægning om, at, når man har haft det sjovt sammen, har man også en fælles oplevelse og et fælles grundlag, som man kan bygge videre på i samarbejdet.

Bent Handberg, Projektleder
WM-data

WM-data logo

Som et led i at udbygge et godt samarbejde med en af vore vigtige kunder sikrede Martins workshop på charmerende vis og med øvelser til så stor begejstring, at alles smil hurtigt kom frem. Alle fik vi stærke værktøjer om godt samarbejde med hjem, som jeg er sikker på, vil gøre at vi kommer godt fra start og skabe endnu bedre samarbejde i teamet i fremtiden.

Godt samarbejde bringer folk tættere på hinanden på en helt naturlig måde og er derfor en vigtig ingrediens, som jeg kan anbefale ethvert team, der er i en opstartsfase eller som ønsker at styrke et eksisterende samarbejde.

Anette Starke, Projektleder
WM-data

WM-data logo

Budskabet i Martins foredrag om god trivsel og arbejdsglæde er simpelt og let at huske: “Bestem dit humør”, “hæv barren” og “ændr din strategi, til du når i mål”. Dette kan ingen være uenig i, og når det så formidles målrettet og sjovt, kommer hans foredrag til at stå som en stærk referenceramme, vi kan benytte fremover.

Jubel og bifald herfra.

Dorte Gade, Divisionsdirektør
WM-data

WM-data logo

To organisationer, der fusionerer på tværs af landegrænser er altid en udfordring. Derfor ledte vi efter en workshop, der overgik de åbenlyse nationale, sproglige og kulturelle forskelle.

På 2 timer gav Martin 120 medarbejdere sin workshop om High-Performance Team, som jeg tror, at de fleste vil huske for livet. En oplevelse, der pludselig bragte alle under samme tag.

Martin Erichsen kan herfra anbefales som led i en fusions-proces.

Morten Krarup Hansen
Executive Vice President
Telenor

Sonofon logo

Efter at have oplevet Martin Erichsen holde foredrag om arbejdsglæde fire gange for alle vores medarbejdere kan jeg nu sige, at det ikke er tilfældigheder, at hans budskaber trænger igennem. Martins udstråling skaber energi, motiverer og giver erkendelse af, at vi selv skaber den dag, vi oplever.

Det er en stor fornøjelse at se ham arbejde.

Karin Skjødt Hindkjær
Direktør, HR & Kommunikation
Telenor

Sonofon logo

Leder I efter et foredrag til en sommerfest, der samtidig med en sjov oplevelse skal nedbryde barrierer, skabe grobund for godt teamsamarbejde og give jer redskaber til at håndtere forandringer? Så er det nok Martin, I leder efter.

Martin Erichsen leverede et super sjovt foredrag – perfekt!

Britt Svare, Projektleder
TDC Mobil A/S

130 medarbejdere var mødt til foredrag. Humøret var højt og endnu bedre, efter Martin Erichsen veloplagt introducerede sig.

Det var en anderledes og spændende start på en god aften, som jeg kan anbefale at man overvejer, hvis man ønsker at give medarbejderne et sjovt foredrag om godt arbejdsmiljø.

Bjarne Grum-Jensen, Salgsdirektør
TDC Mobil A/S

Kulturkløfter kan koste dyrt, hvis de får lov til at udvikle sig til dårligt samarbejde. Derfor ville vi gerne sikre, at medarbejderne én gang for alle blev rystet sammen og fik højnet bevidstheden om betydningen af at være et High-Performance Team.

Med sikker hånd styrede Martin med sin workshop om teamsamarbejde os i mål og sikrede, at alle fik lov til at bryde grænser sammen på en sjov og lærerig måde.

Martin er et sikkert hit, hvis I søger en professionel og erfaren teamcoach.

Marianne Esmann Nielsen, Chefsekretær
TDC Kabel TV A/S

TDC logo

Vi gav Martin til opgave at få vores 60 butikschefer til at øge vores kommunikation på tværs af landets TDC butikker, bevare det gode humør og være forandringsparat i hverdagen.

Martins workshop om samarbejde løste opgaven til fulde. Indlægget har sat positive spor og har været meget værdifuldt for os.

Henrik Kjærhus, Salgschef
TDC Butik

TDC logo

Vi er en flok medarbejdere, der på tværs af organisationen årligt mødes som led i vores interne uddannelsesforløb i TDC.

Programmet, der primært bestod af erfaringsudveksling og networking, blev sparket igang med et foredrag om god trivsel af Martin Erichsen. Snart var barriere nedbrudt, hæmninger smidt. Martin skabte et uformelt, lattermildt og legende miljø, der mentalt spolede os 4-5 timer frem i dagen.

Martins foredrag om god trivsel gav også tankevækkende perspektiver til humorens indflydelse på kommunikation, samarbejde og ledelse, som jeg er overbevist om også vil ramme plet for sammenkomster som vores.

Henrik Gjerulff Jensen, Projektleder
TDC Totalløsninger

TDC logo

Martins workshop om kommunikation i praksis er i topklasse, og jeg vil varmt anbefale ham til andre. Hans budskaber er lette at huske og meget brugbare.

Thomas Hjorth Nielsen, Salgschef
TDC Totalløsninger A/S

TDC logo

Martins foredrag om teamsamarbejde og små teambuilding øvelser som  styrker teamets fælles fundament og får den enkelte til at stoppe op og reflektere: Hvordan påvirker det vores egen holdning, os selv og vores omgivelser?

Kenneth Mikkelsen, Servicechef
Steria A/S

Steria logo

Martins foredrag er alle tiders!!!! Det giver super respons hos alle deltagere, fordi det både er teambuilding og foredrag samt underholdende.

En fantastisk kombination, der virker som en super kick-starter.

Andreas Mortensen, Daglig leder – Malmö
Skandiaweb A/S

Skandiaweb logo

Martin taler om noget, de fleste kender til, men formidler det, så det gør stort indtryk på alle. Jeg ville beskrive Martins foredrag om kommunikation og konflikthåndtering med følgende stikord:

  •     Energi
  •     Fælles reference (alle er entusiastiske)
  •     Er perfekt til kick-off
  •     Tankevækkende
  •     God underholdning
  •     Morsomt

Mange tak herfra – vi glæder os til at hæve barren mandag morgen!

Louise Damgaard Nielsen, Software Manager
Sas Institut

SAS Instistute logo

Ved vores kick-off til det nye budgetår skulle Ravenholm Gruppens medarbejdere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Schweiz og USA have en saltvandsindsprøjtning, så motivationen var i top. Martin viste os, hvordan man kan bruge humor og latter til at styrke sammenholdet og komme tættere på kunderne. Der er intet som et godt grin til at løse op for en svær situation.

Jeg er sikker på, at Martins metoder vil blive brugt i Ravenholm i fremtiden.

Søren Rasmussen, Adm. Direktør
Ravenholm Holding A/S

Ravenholm Computing

Tak for dit engagement og gode performance. Jeg har talt med en del af deltagerne, som udtrykte glæde og begejstring. Jeg kunne fra baglinien se, hvilken energi mange af dem lagde i det, og ikke mindst høre det på latteren.

Der er ingen tvivl om, at alle havde en god oplevelse – også de som normalt er skeptiske over for lidt alternative indlæg.

Birgit Olsen, Direktionsassistent
Oracle Danmark A/S

Oracle logo

Tak for et vellykket arrangement, hvor hovedformålet var at bringe medarbejderne tættere sammen og skabe teamstemning. Arrangementet blev gennemført med musik, øvelser og masser af latter.

Martin Erichsens Light Your Team Fire var en god teamoplevelse!

Henriette Schultz, Development Consultant
NNIT A/S

NNIT logo

Martin Erichsen gjorde det let for os at starte samarbejdet i en fri og åben dialog med en ny strategisk kunde – som senere skulle vise sig at blive vores største.

Når man som os driver rådgivningsvirksomhed er et tillidsfuldt kunde-/leverandørforhold essentielt. Ud fra sit kendskab til branchen skabte Martin Erichsen nogle trygge rammer, hvor latteren kom naturligt. På denne måde blev dialogen tættere, end vi ellers ville have oplevet – og det var meget værd for både os og kunden.

Martin Erichsen viste professionel indsigt i vores situation, hvilket gør, at jeg vil betro ham lignende opgaver i fremtiden.

Vice President
NNIT A/S

NNIT logo

Vil I give jeres medarbejdere en oplevelse, de kommer til at tale længe om, vil Team Fire nok have jeres interesse.
Som et led i en dag, hvor vi ville skabe en fælles platform for teamet, valgte vi at trække på Martin Erichsens ekspertise. For selv om det godt kan virke, som om man går på gløder i hverdagen, er det noget helt andet at opleve det i praksis.

Martin gav os en oplevelse, der stadig tales om. Og hvis nogen skulle spørge, hvad vi ikke kan, er det faktisk svært at svare på – efter vi har gået på ild !!!

Ricco Larsen, SAP Solutions Manger & Firewalker
NNIT A/S

NNIT logo

Martin Erichsens mange referencer gav os et godt beslutningsgrundlag. Efter vi nu også har haft fornøjelsen af at opleve Martin Erichsen, kan vi fortælle, at I er i trygge hænder.

Martin Erichsen gav os et levende, humoristisk og teambuildende indslag, som bestemt bør opleves.

Marianne Dyrman, Engineering Site Manager
Motorola A/S

Motorola logo

Martin Erichsens indlæg og i særdeleshed øvelserne undervejs har givet en fantastisk gejst og team-ånd.

Tilbagemeldingerne fra deltagerne har også været virkelig positive.

Mette Rosenstand, Partner, Account Manager
Microsoft Danmark

Microsoft logo

Tak for et underholdende, fagligt og sagligt kursus om humor. Martin får én til at anerkende humorens effekt og betydning for at nå de gode resultater.

Vi kan bestemt anbefale, at I går til Martin Erichsen.

Adm. direktør
Magnus Informatik A/S

Magnus Informatik logo

Ny strategi, nye produkter og ny teknologi… Listen over forandringer er lang og for at få den bedst tænkelige start, inviterede vi Martin Erichsen. Martins indlæg er fyldt med energi og stof til eftertanke om, hvordan man starter den positive spiral – på arbejdet såvel som i livet. Meget inspirerende.

Esben Retbøll, Marketingkoordinator
Magnus Informatik A/S

Magnus Informatik logo

Hos Lycos Entertainment skal det være – og er – det sjovt at gå på arbejde. Dét er et højt krav at stille i en verden, hvor alting bevæger sig meget hurtigt. Derfor søgte vi det bedste og fandt, at Martin Erichsen var intet mindre.

Martins indlæg ramte Jubiis kultur perfekt. Hans drive og viden om branchen forbundet med humor og latter var givtigt for alle.

Martin Erichsen var starten på en fantastisk dag!

Jacob Villum, European Senior Product Manager
Lycos Entertainment

Jubii logo

Vi havde en rigtig god og sjov dag med Martin Erichsens workshop, og det har virkelig sat sig spor i bevidstheden.

Vi taler nu meget om at tage næste skridt – og nu ved vi, hvordan vi gør det!
Tusind tak for en rigtig god og positiv oplevelse for afdelingen.

Gitte Birn Køngerskov, projektchef
KMD A/S

KMD logo

Hvis du ønsker øget arbejdsglæde, begejstrede medarbejdere og glade kolleger, er der ingen tvivl om, at Martin Erichsen kan hjælpe dig godt på vej.

Jeg har haft stor fornøjelse og succes med at bruge Martin som sparring/konsulent i forbindelse med udviklingen af mine medarbejdere, og det er helt sikkert, at den investering er alle pengene værd. Begejstrede og glade medarbejdere leverer simpelthen bedre resultater!

Jacob Raavig, Projektchef
KMD A/S

KMD logo

Når man som organisation skal håndtere store forandringer, er det vigtigt at vide, at man har et team, der støtter én 100%. Baglandet skal være i orden.

Martin Erichsens Light Your Team Fire satte to streger under, at vi er et team, at vi støtter hinanden og at vi er der for hinanden. Martins firewalk levede til fulde op til vores høje forventninger, og kan bestemt anbefales dem, der søger en fællesskabsfølelse ud over det sædvanlige.

Martin sørgede for, at der var etableret trygge rammer for oplevelsen og at der blevet taget professionelt hånd om sikkerheden – og frem for alt så var det sjovt!

Judith Holm, Produktliniechef
KMD A/S

KMD logo

Martins indlæg giver ikke bare en stor portion motivation med hjem, men positive mails fra deltagerne efterfølgende.

Martin pointer er stærke og får deltagerne til at reflektere over dem sammen bagefter. Fuld tilfredshed herfra.

Henrik Skriver, Kundechef
KMD A/S

KMD logo

Martin Erichsen sikrede, at vi fik den bedst tænkelige start på en fantastisk aften. Martin var veloplagt og i højt humør, og vi fik på kun 40 minutter en oplevelse, der vil blive husket for god pep-talk, latter og effektiv team building.

Jeg kan varmt anbefale Martin Erichsen til dem, der måtte at ønske slippe alle kræfterne løs.

Gitte Christiansen, PSG Management Assistent
Hewlett-Packard

Hewlett Packard logo