DET SIGER ANDRE (353)

Martins workshop sætter humor og kommunikation i et seriøst perspektiv, men er samtidig også et synligt bevis på, at når man mestrer kommunikation i praksis, er det et fantastisk middel til formidling. Hans undervisningsform er en dynamisk blanding af teori og praktiske øvelser, der får alle op af stolene, så man ender med et YES!

Søger I en sjov workshop med dynamik, glæde og latter, er Martin et sikkert bud.

Kirsten Drejer, Administrerende Direktør
Symphogen A/S

Somphogen logo

Vi arbejder med produktudvikling og beskæftiger medarbejdere, hvis faglige ekspertise hører til blandt verdens højeste.

Dette kan både være yderst stimulerende rent fagligt, men også skabe store udfordringer, når problemstillinger skal diskuteres.

I forbindelse med et projektlederkursus for hele organisationen, skulle vi derfor nedbryde nogle vigtige barrierer. Martin Erichsens foredrag om motivation og samarbejde i High-Performance Teams gav os en saltvandsindsprøjtning, så det stadig kan høres.

Vi oplevede en glæde og fik energi samt motivation, så det havde en klar positiv indflydelse på slutresultatet for resten af programmet.

På flydende engelsk og med smittende entusiasme satte Martin Erichsen fokus på nogle af de vigtigste værdier for vores projektmiljø: At tale et fælles sprog og viljen til at samarbejde. Martin Erichsen formåede at klargøre dette for alle – så ingen var i tvivl.

Martin Erichsens foredrag var meget værd for vores proces.

Projektleder
Sophion Bioscience A/S

Sophion logo

Budskaberne i Martin Erichsens foredrag er super relevante for alle i virksomheden, og de bliver leveret på en måde, så alle får en positiv oplevelse ud af foredraget.

Hans foredrag om bedre arbejdsmiljø har sat sig spor i bevidstheden hos dem, som deltog, og vi er alle blevet mere bevidste om, hvordan vi selv kan styre vores humør og motivation i en positiv retning.

Alle tilbagemeldinger har været super flotte, og jeg glæder mig til at få lejlighed til at genopleve hans foredrag.

Tina Heyde, projektkoordinator
Schering-Plough A/S

Schering-Plough logo

Martin Erichsen kom, leverede varen og gik til stående ovationer. Hans foredrag om præstation var enkelt i sine budskaber, hvilket gør det let at forstå og huske.

Martin forstod virkelig at give deltagerne på vores sælgerkonference en vitaminindsprøjtning – og det på et tidspunkt, hvor “besætningen” ellers var ved at være møre efter næsten to dages drænende møder.

Effekten var imponerende, og hans foredrag er absolut anbefalelsesværdigt.

Jeppe Mørup, Marketing Consultant
SCA Packaging Denmark A/S

Jeppe Mørup, Marketing Consultant
SCA Packaging Denmark A/S

SCA Packaging logo

Vi havde en fantastisk oplevelse med Martin Erichsens foredrag om trivsel og arbejdsglæde, og vi har kun fået positiv feedback fra deltagerne. Der var en perfekt balance mellem humor og seriøsitet, og alle har fået noget at tænke over, samtidig med at humøret har fået et gevaldigt løft.

Anders Berg, Commercial Director
SCA Hygiene Products A/S

SCA Packaging logo

Martin Erichsens foredrag har givet mange gode tilbagemeldinger. Medarbejderne oplevede foredraget som både inspirerende, vedkommende og sjovt.

Livet er som bekendt ikke de dage der er gået, men de dage man mindes, og jeg ved, at vi vil mindes denne dag med Martin Erichsen.

Camilla Middelboe, Associate Director
Quintiles Transnational

Quintiles logo

Det var fantastisk at blive sparket igang med et godt grin.

Martins øvelser var både underholdende og indeholdt sjove værktøjer, der skabte en stærk gruppedynamik. Dagen efter blev mødt med både “high-five” og ømme mave-grine-muskler. Alle mindes dagen med et stort smil.

Katja Bergholdt Nielsen, Laborant
Pharmexa A/S

Pharmexa logo

Vi havde en super aften, og det var Martin helt klart med til at sætte i gang. “Gudskelov det snart er mandag” er et rigtig godt oplæg, der kun giver god kritik efterfølgende og som jeg absolut kan anbefale videre.

Laila Lorentzen, Pharmaceut
Parexel Danmark

Parexel Danmark logo

Efter at to afdelinger var blevet lagt sammen til én, havde vi brug for at lære hinanden bedre at kende. Martin leverede et yderst opkvikkende og humoristisk indslag, hvor alle fik lov til at møde hinanden på en helt ny måde.

Vi takker for et godt grin.

Kirsten Møller Clausen, Afdelingsleder
Novozymes A/S

Novozymes logo

Vi havde besøg af Martin Erichsen og det var en meget sjov og positiv oplevelse – tak for det!

Jeg er sikker på, at alle syntes, at det var et sjovt og anderledes kvartalsmøde. Der har efterfølgende været en rigtig god stemning, og jeg oplever helt klart, at mange har haft nemmere ved at grine efter vores seance. Dagen efter kurset havde vi sommerfest for hele NNS, og Martin Erichsen var en rigtig god optakt til denne dag. Vores område præsterede at stå på stolene og lave flere af øvelserne foran ca. 560 deltagere – så en virkning har det bestemt haft!

Martin Erichsen er allerede formidlet videre til mange andre i Novo Nordisk, og det er bestemt ikke sidste gang, vi oplever ham.

Mette Windfeld
Novo Nordisk Servicepartner A/S

Novo Nordisk logo

Martin Erichsens indlæg fik sat en masse tanker i gang.

Hans indlæg var rigtig godt tilpasset vores aktuelle situation, og han fik ram på mange af de udfordringer, vi møder i det daglige.

Tak for et super indlæg!

Teamleder
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo

Martin Erichsen gav medarbejdere i Supply Chain Planning et rigtig godt og energisk indlæg som start på vores kaizen – workshop. Alle fik en rigtig god kickstart på den kreative proces og en lærerig oplevelse med hjem.

Lotte Frost Jørgensen, afdelingsleder
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo

Martin går rent ind hos alle. Underholdningsværdien er høj og samtidig er der en masse stof til eftertanke. Et foredrag om arbejdsglæde, der så absolut var med til, at vi fik et meget vellykket arrangement.

Eva Lund Holbek, Senior VP Assistent
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo

Som foredragsholder ligger Martin absolut på niveau med de allerbedste, vi har haft. En utrolig flot præstation, hvor den rigtige dosering af humor og alvor giver knivskarpe pointer om teamsamarbejde.

Bo Holm Jensen, Operations Manager
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo

Martin var en stor succes. Budskabet om, at spontan glæde har en positiv effekt på både samarbejde og arbejdsglæde, nåede alle. Vi har siden anvendt både klapsalver og high-five ved fejring af vores succeser – kagespisningen har vi dog ikke helt sluppet.

Karin Vilstrup Johansen, Assistent
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo

Martin Erichsens indlæg har rigtig mange gode pointer, god energi og stor underholdningsværdi. Det var et givtigt indlæg på et godt seminar. Kollegerne er blevet glade for udtrykket “Jeg er lækker!”

Natalie Andersen, Kemiker
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo

Martin Erichsen fik med humor og energi sat os i gang med en kreativ og engageret workshop om samarbejde. Alle viste stort engagement om eftermiddagen.

Heidi Fredskilde Kisling
QMS communication expert
Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk logo

To kollegaer, der ler sammen, skaber en forbløffende kort afstand til hinanden.

I forbindelse med et internt arrangement, brugte vi Martin Erichsen som ice-breaker, og det virkede rigtig godt. Han fik alle deltagere til aktivt at deltage. Inden længe var stemningen helt i top. Alle smilede, var glade og i godt humør – hvilken herlig start.

For dem der måtte overveje Martin Erichsen, er han stærk i forbindelse med opstartsmøder, projektgrupper, workshops etc. – eller blot, hvor et godt grin er vigtigt.

Det var en fornøjelse at opleve Martin Erichsen, og jeg håber ikke, at det er sidste gang.

Paul Rene Orlien, Projektleder
H. Lundbeck A/S

Lundbeck logo

Martin Erichsens indlæg har sat sig meget positive spor, og vi har haft mange refleksioner over det siden. Samtidig passede det som hånd i handske i forhold til resten af dagen og til Lean-ambassadørernes daglige rolle, hvor de selv skal ud at tage teten ved at vælge deres tilstand, hæve barren og holde fast, til de når målet. Jeg har set referencer til dine budskaber i flere mails efterfølgende, og der er mange, som stadig refererer til dine historier.

Christian Houborg, divisionsdirektør
H. Lundbeck A/S

Lundbeck logo

Martin Erichsen er en gave til dine kollegaer. Han skaber en energi, stemning og begejstring, som ingen bør være foruden.

Jeg havde tidligere haft fornøjelsen af at opleve Martin Erichsen i aktion hos en samarbejdspartner. Flere timer efter havde jeg stadig smilet i mig, og det måtte jeg dele med andre.

Få dage efter havde vi et medarbejderseminar, og Martin Erichsen lagde ud med en forrygende start på dagen. En værdioplevelse, der varede ved hele dagen.

I dag – 6-7 måneder senere – skal der stadig ikke meget til, for at genoplive den forfriskende stemning kurset gav os. Tag ikke fejl af Martin Erichsen. Han er et stort aktiv for organisationer.

Anne Lessél, Kommunikationschef
Dansk Lægemiddel Information A/S

DLI logo

Martins indlæg kan bestemt anbefales til dem, der søger stærke og brugbare værktøjer til at håndtere et arbejde med store forandringer og knappe ressourcer.

Martins foredrag er nærværende og meget konstruktivt.

Anne Sørensen, Kredsformand
Danske Bioanalytikere

Danske Bioanalytikere logo

“Forandringer” er et højaktuelt emne, hvor Martins indlæg rammer plet. Han giver en ny vinkel på det at re-organisere og sætter tankerne i gang hos alle.

Louise Dahlgaard, International Pricing Manager
Coloplast A/S

Coloplast logo

Vi havde en fantastisk aften efter dit indlæg. Efter at have gennemgået vores evalueringsskemaer kan jeg fortælle dig, at du scorede en “rating” på 4,66 (hvor 5 var det bedste) og fik kommentarer som:
“Laughter continued throughout the night, excellent, really affected me! Fantastic team experience, will never forget, great, wow”.
Jeg fik masser af komplimenter for at have hyret dig – så tak for det!

De oplysninger, du kom med, er blevet givet videre til flere medarbejdere i organisationen – både i Danmark og Sverige – så forhåbentlig får du lov at møde Borealis igen.

Dennis Kaysen, Executive Assistant Public Affairs
Borealis A/S

Borealis logo

They say laughter is the best medicine but sometimes, given the stresses of both home and working life, it’s easy to let the smile slip and give in to seriousness and gloom.

Martin Erichsen provided, not only a timely reminder of the importance of humor, but reinforced the added extras it brings along with it. As well as breaking down barriers between individuals and groups of people, it is undoubtedly contagious. In fact on the day, he had the most serious with tears rolling down their faces. I still laugh when I think about it now.

One of the most enjoyable sessions I have ever attended.

Sue Ravening, Manager of Telecommunications & Security
Boehringer Ingelheim GmbH

Boehringer logo

Martins indlæg havde den ønskede virkning – noget der kunne bryde isen og ryste os sammen. Vi er både “strong like a bull” og smiler, klapper og griner. Desuden fungerede det som en perfekt opstart til vores andre aktiviteter.

Elisabeth Lundström, Nordic Assistant
Bayer A/S

Bayer logo

Martin skabte en god stemning og fik alle til at hæve barren. Resultatet var et utroligt positivt møde og en fantastisk dag.

Anders Hedegaard, Direktør, Business Operations
ALK-Abelló A/S

Alk Abello logo

Martin skabte rammerne for en meget vellykket dag, der fungerede virkeligt godt for alle. Det lykkedes os at komme godt gennem den resterende del af programmet – på trods af at vi havde noget at leve op til efter hans start med højt tempo og engagement. Et inspirerende og meget underholdende indlæg, der ramte plet i forhold til mine i forvejen høje forventninger.

Peder Andersen, Adm. direktør
ALK-Abelló Ltd.

Alk Abello logo

Martin Erichsens indlæg har sat meget positive spor hos os. Vi gik ud i grupper, efter han havde været på besøg, og fik fundet 5 værdier, som skal være kendetegnende for den måde, vi gerne vil arbejde på i hverdagen.
Vi vil fremover arbejde endnu mere med vores værdier, motivation og arbejdsglæde, så Martin Erichsen fik virkelig sat gang i en god udvikling.

Carsten Kjellmann, salgschef
Actavis Denmark

Actavis logo