DET SIGER ANDRE (353)

Jeg tror, at Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde gav deltagerne mere, end han er klar over, for som psykisk syg kan nogle dage være meget svære. Martin formidlede nogle meget stærke, men simple værktøjer, der vakte begejstring og skabte glæde hos alle. En af deltagerne opsummerede Martins foredrag om arbejdsglæde bedst ved at sige, at: “det var det sjoveste, hun havde prøvet i hendes “karriere” inden for det psykiatriske system”.

Jeg kan bestemt anbefale, at andre socialforvaltninger stifter bekendtskab med Martin Erichsen.

Cecilie Ramskov Dreioe, Ergoterapeut
Østerbro Socialforvaltning

Østerbro Socialforvanltning logo

Vores mål med Martins workshop om teamsamarbejde var at få løst op for de spændinger, der ofte er, når to afdelinger skal blive til én – samtidig med at en radikal organisationsændring skal implementeres.

Til dette er Martin Erichsen’s workshop unik!

Martin gav os input om at gøre en forskel – specielt med hensyn til kultur og værdier – hvilket passede perfekt til vores fremtidige konkurrence med de private udbydere.

Vi takker endnu engang for hans workshop.

Hanne Bjørnlund, Afdelingsleder for Omsorg og Pension
Ældre Sagen, Frederikshavn

Ældre Sagen logo

Det var en kanon aften og alle var meget positive bagefter. Martin Erichsen er meget professionel og samtidig morsom. Vi var i bestyrelsen ovenud tilfredse med arrangementet og vil helt klart bruge værktøjerne fra Martins foredrag om trivsel i hverdagen – både privat og i firmaøjemed.

Jeg vil klart anbefale Martins foredrag om trivsel til andre organisationer.

Eva Elsig, Selvstændig
Æblekernen – Foreningen for selvstændige erhvervskvinder i Ebeltoft Kommune

Martin Erichsens foredrag om motivation på arbejdspladsen har helt klart sat sig spor. Det har været medvirkende til, at medarbejderne har arbejdet konstruktivt med deres kompetencer i processen med vores arbejdsmæssige omorganisering – og det har derfor været værdifuldt for os.

Birte Holm Pedersen, Udviklingskonsulent
Sønderparken – Center for Socialpsykiatri

Sønderparken logo

Der er ingen tvivl om, at god trivsel er god medicin både for sindet og for kroppen. De fleste ved, at dårligt helbred påvirker vores humør – men ofte glemmer vi også, at et negativt fokus ligeledes kan påvirke vores helbred. Hovedpine kan for eksempel opstå ud fra spændinger fra vrede, frustration eller stress. I den erkendelse må vi ikke glemme latteren og god trivsel i kontakten med patienterne.

Latterens virkning på et sygdomsforløb vil ikke blot virke direkte smertelindrende, men ofte også hjælpe med at bringe patienten i mental balance, som vil bidrage positivt til behandlingen.

Martin Erichsen mindede os om, at vores psykiske arbejdsmiljø, kommunikation og latter også er en proaktiv måde at arbejde med en patients fysiske såvel som mentale helbred. Det var et spændende foredrag!

Jeg sender derfor varme anbefalinger til dem, der arbejder inden og uden for sundhedsvæsnet, og som måtte have interesse i påmindelsen om, hvor vigtigt latteren er i samarbejdet.

Claus Manniche, Professor dr. med. & Adm. Overlæge
Sygehus Fyn

Sygehus Fyn logo

Martins foredrag om kommunikation i samarbejdet var bare forrygende! Han fik os til at agere med viljestyrke og begejstring, som jeg aldrig havde drømt om. Nu forstår jeg hans pointe med, at det ikke er nødvendigt med pauser!

Michael Hansen-Nord, Ledende Overlæge
Medicinsk afdeling, Sygehus Fyn

Sygehus Fyn logo

Martins foredrag Gudskelov det snart er mandag mindede os om, hvor vigtigt det er at fokusere på tiden her og nu frem for at kigge frem og f.eks. glæde sig til fredag, hvor man har fri fra arbejde.

Der var en rigtig god stemning under hans foredrag, som handler om at skabe godt samarbejde på arbejdspladsen.

Jeg har også fået meget positive tilbagemeldinger efterfølgende.

Anne-Mette Fischer Friis, fuldmægtig
Sundhedsstyrelsen

Jeg kan sige fra alle medarbejdere i min institution, at Martins workshop om arbejdsglæde er en pragtfuld start på et par energifyldte og spændende dage – og gejsten holder endnu.

Jeg har allerede anbefalet Martins workshop videre til andre i vores område.

Inger Marie Puggaard, Leder
Specialbørnehaven Spiren

Tak for dit arbejdsglæde foredrag. Det levede helt op til vores forventninger, og gav frisk pust til motivationen.

Sussi Skadborg, Marketing Assistent
Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere

Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere logo

Især to ting brænder sig fast når man hører Martins indlæg: Du vælger selv din tilstand, og du er selv med til at placere overliggeren.

Martins foredrag om samarbejdsglæde har været med til at give os et godt humør, arbejdsglæde og mere motivation – så det lover godt for fremtiden.

Finn Jørgensen, Økonomisk administrator
Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere

Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere logo

Martins foredrag er både underholde og vækker stof til eftertanke. I en kombination af foredrag og teambuilding sikrer Martin, at alle er involverede og får en inspirerende oplevelse.

Inger Merethe Clausen, Psykolog
Skole- Behandlingshjemmet Undløse

Vi havde besøg af Martin, som gav os en fantastisk team kick-off, der åbnede vores øjne. Med samarbejde som den røde tråd igennem foredraget lagde han os ned med sin humoristiske tilgang. Kort sagt: Tankevækkende og underholdende.

Et meget vellykket indslag, som vi vil huske i lang tid frem. Tak!

Henning Vestergaard, Sygehusdirektør
Silkeborg Centralsygehus

Silkeborg Centralsygehus logo

Martin Erichsens foredrag om arbejdsglæde, trivsel og fællesskab gav hele Rødovre Tandpleje en vaskeægte Gudskelov det snart er mandag–oplevelse. Et både tankevækkende og meget anderledes foredrag, som vi helt sikkert kan anbefale alle kommunale tandplejere, der leder efter en sjov oplevelse.

Chanet Frandsen, Klinikassistent
Rødovre Tandpleje

Rødovre Tandpleje logo

Det var en dejlig dag, vi havde på slottet. Vi har fået armene lidt ned, men begivenheden er stadig i vore tanker. Kun positive tilbagemeldinger, som hjælper på holdningen.

Vi var meget tilfredse!

Line La Cour, Filialleder
Randers Kommunale Tandpleje

Randers Kommunale Tandpleje logo

Martins teori er god og relevant og bliver serveret på en forfriskende måde. Selv om vi jo ikke er uerfarne indenfor dette område, oplever jeg efterfølgende, at flere har taget Martins budskaber til sig for at møde hverdagens udfordringer positivt og med oprejst nakke.

Bente Støyer, Afdelingssygeplejerske
Psykiatrisk Center Gentofte

Københavns Amt logo

Bring humoren ind i hverdagens ledelsesopgaver var Martins tema overfor 26 daginstitutionsledere. Martins viden om humor er stor, og hans stilsikre måde at kombinere form og indhold på gjorde, at oplevelsen let kunne overføres til hverdagens opgaver.

Et meget givende indlæg, der kun har fået rosende ord fra deltagerne.

Bent Rytz, Institutionsleder, Kongelyset
KFUM & KS Vuggestue og Børnehave

Kongelyset logo

Alle var i super humør mandag morgen efter Martins fremragende foredrag! Vi kunne virkelig bruge Martins værktøjer til det efterfølgende gruppearbejde, som var præget af, hvordan den enkelte så sig selv som medskaber af vores nye kultur. Så tak for et fantastisk indspark.

Martin Hansen, Pædagogisk Leder
Den Integrerede Institution Kompasset

Kompasset Integreret Institut logo

Det var et hit at kick-starte vores julefrokost med Martin Erichsen. Vi havde en kanon aften og fik megen ros for arrangementet.

Efterfølgende har Martins indlæg sat sig spor på arbejdet – i vores hverdag mødes vi nu ofte på en sjovere og mere befriende måde. Hans indslag har umiddelbart givet stof til eftertanke…

Tak skal du ha’ !!

Helle Lange, Specialpædagog
Kometen i Helsinge

Kometen logo

Sygehuspersonalet stod bogstavelig talt på venteliste for at komme ind og opleve Martin Erichsen. Martin er en inspirerende foredragsholdere, og kan anbefales til hospitaler, der søger en stærk oplevelse til lignende personaledage.

Marianne Fabrin, Uddannelseschef
Hvidovre Hospital

Hvidovre Hospital logo

Vi griner endnu – jo, det er rigtigt – alle griner endnu! Martin satte meget i gang, og vi har allerede anbefalet ham til flere. Martins energi er smittende, budskaberne er klart formidlet og hans humoristiske sans i top.

På besøget på restauranten efterfølgende så andre og ukendte gæster først lidt irriterede ud, da vi blev ved med at grine. Men efter 10 minutter måtte de selv grine med os. FANTASTISK EFFEKT!

Martin kan godt være stolt af det, han laver.

Anna Kathrine Højland, Klinisk psykolog
Hvidovre Hospital

Hvidovre Hospital logo

Martin Erichsens foredrag sætter positive spor. Jeg har flere gange hørt genlyden af: “Jeg er parat! Er du parat?” – og da vi igen mødtes mandag morgen, hørte jeg også kollegaerne sige: “Gudskelov det endelig blev mandag”.

Alle syntes, det var et rigtig godt foredrag med god relevans til det psykiske arbejdsmiljø og i det hele taget en super dag.

Anne Grethe Hildebrandt, ledende oversygeplejerske
Herlev Hospital, Radiologisk Afdeling

Herlev Hopital logo

Martin levede bestemt op til vores – i forvejen – høje forventninger. Vi havde mange gode diskussioner, hvor der blev taget udgangspunkt i hans oplæg. Vi talte meget om, at man selv bestemmer, hvordan dagen skal blive, og om at løfte barren! Der blev sagt “Yes!” og givet high fives mange gange i løbet af aftenen, og her til morgen mødte jeg den første kollega med et “Yes!” Det var alt i alt et fantastisk inspirerende indlæg til vores “nye” institution.

Jeg kunne blive ved med fortælle om vores positive oplevelse med Martin… Tak for det!!

Heidi Carlsen, Leder
Børnehaven Tangloppen

Frederikshavn Kommune logo

Martins indlæg var meget værdifuldt. Han skabte en begejstring, der virkelig var til at føle og som jeg kun har fået positive tilbagemeldinger på. Vi havde en eftermiddag sammen, der vil kunne mærkes hjemme i Børnegården.

Bent Mogens Petersen, Institutionsleder
Børnegården i Slagelse

Børnegården logo

Vi nød virkelig Martins firewalk. På vores teammøde fik han ros hele vejen igennem. Vi var meget overraskede over, hvad vi kunne og turde. Det var berigende at opleve hinanden på en anden måde.

Miriam Kuipers, Socialpædagog
Autismecenter Vestsjælland

To grupper af medarbejdere skulle finde hinanden socialt på tværs af forskellige arbejdsopgaver. Martin sørgede for, at vi fik lige nøjagtig det ud af dagen, som var tiltænkt – at blive rystet godt sammen. Vi fik alle grinet, så mavemusklerne var ødelagt bagefter, og er enige om, at det var et rigtig godt indlæg, som vi ikke glemmer lige med det samme.

Jette Gammelby, Vicekontorchef
Amtssygehuset i Herlev

Herlev Kommune logo

Vi havde en super inspirerende eftermiddag sammen med Martin Erichsen. Der var bare så højt humør og god stemning, hvilket var helt suverænt. Vi grinede og grinede og der blev hujet, klappet, sunget og danset. Vi “valgte vores humør”, mens folk omkring os troede, at den var helt gal!
Martin talte til og fangede alle på trods af en aldersspredning på 30 – 64 år, hvilket var særligt fascinerende og en stor oplevelse for alle. Flere har spurgt mig, om han var uddannet på teaterskolen!

Tak for et super foredrag!

Miriam Elvers, Områdechef
Aleris

Aleris logo